05 april 2023

KLAAR VOOR DE TRIP VAN JE LEVEN!?

De JT-wintertrips lopen stilaan op hun einde. De laatste reizigers amuseren zich momenteel nog rot in de bergen. Zijn die koude tempraturen niets voor jou? Lig jij liever aan de Spaanse Costa's of onder de warme Griekse zon? Ontdek dan de ultieme JT-zomertrips! 

Jij ligt ondertussen in je luie zetel te denken aan die fantastische zomervakantie van 2022. En wij voelen het al aan... Jij hebt zin om terug een reisje te maken. Dat doe je uiteraard met Jongerentravel. Een week lang nieuwe vrienden maken, genieten op de catamarancruise, de poolparty's Sanddance, cruisen op de Jeepsafari.
Jij bent gewoon klaar voor de trip van je leven!

Chase your dreams! Want de JT-paashaas kwam deze week langs en biedt €55 euro paaskorting aan op jouw zomertrip.

Boek jouw trip samen met de kortingscode: 'PAASKORTING'! 

ONZE TOPPERS IN DE KIJKER :

COSTA BLANCA - BENIDORM

Ben jij klaar om de prachtige Costa Blanca te ontdekken? Reis samen met jouw leeftijdsgenoten naar het prachtige Benidorm, dé nieuwe parel in ons aanbod! Deze bruisende badplaats met prachtige verblijven heeft tal van faciliteiten, zowel overdag als 's avonds! Ben je eerder avontuurlijk of toch een zon-zee-strand type? Voor ieder wat wils!

En ja we horen jou al denken 'Benidorm, van de Benidorm Bastards, das echt voor oude mensen hoor', kom mee en wij bewijzen jou het tegendeel!

Ontdek hier meer info over Benidorm per doelgroep : Young Spirit, Free Spirit Limited, Free Spirit & JT Next 

 

 

 

COSTA BRAVA

Dé JT-toppers die al jaren in het aanbod zitten!

Een vakantie in Lloret de Mar, Malgrat de Mar of Calella staat gelijk aan zon, zee, strand en feestjes! Overdag zalig genieten aan het zwembad met een verfrissend drankje of lekker uitwaaien aan het strand met een ritje op de bananenboot.

In de gezellige centra wandel je door smalle straatjes en over knusse pleintjes met mooie kerken en leuke restaurants.Kortom, geweldige badsteden met enorm leuke excursies, mooie stranden en een levendige centra! Jij gaat toch mee?Voor elke doelgroep, een geweldige trip:

 Calella : Globers - Young Spirit - Free Spirit Limited - Free Spirit - JTNEXT

Malgrat de Mar : Globers - Young Spirit - Free Spirit Limited - Free Spirit - JTNEXT

Lloret de Mar: Free Spirit Limited - Free Spirit - JTNEXT

KOS 

Kos is één van de bekendste en populairste eilanden van Griekenland. Als jij wilt verblijven op één van de mooiste en gezelligste eilanden, dan zit je helemaal goed in Kos-Stad!
Daarnaast bevinden zich in Kos-Stad de bekendste stranden van het eiland, namelijk het zand/kiezelstrand van Lambi en het zandstrand van Paradise Beach. 's Avonds geniet je van heerlijk Grieks eten in de oude straatjes van Kos-Stad.
Griekse sfeer, relaxen en genieten, dat zijn kernwoorden van jouw ultieme vakantie naar Kos-Stad!

Ontdek ook het nieuwe hotel Kipriotis Aqua Resort voor de Globers & Young Spirit!

Ook voor Free Spirit Limited - Free Spirit - JTNEXT staat er een enorm leuk aanbod te wachten!

Ga los op onze reizen in Kos!

 

 

 

BACKPACKTRIPS

Hou je van dat tikkeltje meer dan enkel een strandvakantie en wil je liever echt de stad intrekken met jouw vrienden/vriendinnen? Dan is deze backpacktrip echt iets voor jou! Een nieuw JT concept waarbij je écht een stukje van de wereld kan zien op een hippe manier! 

Ter plaatse reizen we met de trein van de ene grootstad naar de andere, een echt avontuur samen met leeftijdsgenoten! 

3 steden, 1 trip, dat is de JT backpacktrip!

Spanje : Young Spirit & Free Spirit

Portugal : Young Spirit & Free Spirit

Italië : Young Spirit & Free Spirit

AFSTUDEERREIS SEPTEMBER 2023

Zit je in het 6de middelbaar en wil je de schoolbanken verlaten met dé trip van je leven? Samen met leeftijdsgenoten het bangelijke Lloret De Mar ontdekken tijdens een zotte & zalige week, op jouw lijf geschreven!

Wat kan je verwachten? Eigen Jongerentravel-DJ's die 's nachts écht iedereen op de dansvloeren krijgen en houden en dé meest enthousiaste Jongerentravel monitoren die de beste dansmoves in jou naar boven halen!

Meer nog, deze reis bevat GRATIS dé partydeal Lloret, met all-acces in alle top discotheken & party's, inclusief de crazy poolparty en zotte JT-gadgets

Lloret is ready, maar ben jij dat ook?!

Meer info : Free Spirit & JT Next

 


 

JT CASA  - LLORET DE MAR

Een eigen poolparty? Een BBQ onder de stralende zon? Beerpong op vette beats? Het kan allemaal!

Droom jij al héél lang van een vakantie naar Lloret De Mar maar vinden je ouders dat nog net te vroeg? Dan hebben wij dé oplossing in petto!
Wij gaan naar Lloret met Free Spirit Limited onder het motto
samen uit, samen thuis! 

We verblijven in prachtige villa's iets verder van de bruisende stad. Overdag genieten we volop van alles wat onze JT casa te bieden heeft en 's avonds nemen we samen de taxi naar dé place to be van Lloret de Mar.
We dansen samen in de leukste clubs en gaan allemaal samen terug naar de villa!

Lloret De Mar is klaar voor jou, maar ben jij wel klaar voor LLoret?!

Meer info: JT Casa & Lloret De Mar

ITALIAANSE ALPEN & SPAANSE PYRENEEËN

Ben jij avontuurlijk en is een zon-zee-strandvakantie niets voor jou? Dan hebben wij dé nieuwkomer voor jou! De prachtige alpen in het noorden van Italië en de Spaanse Pyreneeën zijn dé place to be! Rotsklimmen, kajakken, canyoning en zoveel meer! 

Daag jezelf uit voor een zomers avontuur in de bergen!

Deze nieuwkomers bieden we in 2023 enkel aan voor

 

Geniet van de paaskorting tot maandag 16 april!

Boek jouw trip, samen met de kortingscode: PAASKORTING* 

*Opgelet: deze korting is enkel geldig op boekingen vanaf 11/04/2023 tot 16/04/2023 en is niet cumuleerbaar met andere kortingen en/of promoties.


top