Calella

Regio, land Vlag Spanje Costa Brava, Spanje
15 foto's

Info Calella

Geniet van een fantastische vakantie in het Spaanse Calella. Het gezellige strand, de blauwe zee en het verfrissend windje zijn de perfecte combinatie voor een onvergetelijke TOP-vakantie! Tel daarbij nog een flinke portie plezier, héél veel leuke activiteiten en excursies, een gezellig terrasje en ook ééns een feestje  en je hebt alle ingrediënten voor dé vakantie van je leven!
Tijdens de zomer ligt de temperatuur in Spanje rond de 25 graden, met uitschieters tot 30-35 graden. Een heerlijke temperatuur dus om te genieten van een zonnige vakantie.  

Waarom jij écht mee wil naar Calella

  • Groot strand met gezellige beachbars
  • Hotel met top prijs/kwaliteitsverhouding 
  • Fijne winkelstraatjes, marktjes en terrasjes
  • Groot aanbod aan activiteiten en excursies

Wat te doen in Calella?

Een gezonde mix van dingen om te doen!

Barcelona & Camp Nou

8 foto's

Na een korte stadstour stopt de bus op een centraal punt waar we de trein nemen richting het voetbalstadion van FC Barcelona, Camp Nou. Geen deur zal voor ons gesloten blijven tijdens onze wandeling door het grootste stadion van Europa. De perszaal, de kleedkamers... of toch liever de dug-out van dichtbij meemaken? Alles kan tijdens dit bezoek! Ook een kijkje nemen in het museum en even langsgaan bij de La Botiga, de enige echte fanshop, is zeker de moeite waard. Na ons bezoek duiken we Barcelona-stad in en kan je ook nog meegenieten van de indrukwekkende fonteinenshow! 

Opgelet, de uitstappen Barcelona Visit & Barcelona met Camp Nou gaan op dezelfde dag door, niet combineerbaar!

Catamarancruise

8 foto's

Met onze boot varen we langs de baai van de Costa Brava waar we ook voor anker zullen gaan. De DJ gaat los, met de ene goede beat na de andere! Meedansen op de muziek, lekker zonnen op het dek of gek doen met het watermateriaal, het kan allemaal! Mag het voor jou wat zotter, maak dan een crazy jump van de boot!  BBQ en drinken is à volonté inbegrepen in de prijs, dus laat je gaan! De gezellige sfeer, de zon en de fun zullen er voor zorgen dat dit een onvergetelijke belevenis wordt! Want dat is nu vakantie!

Moonlightcruise

10 foto's

Met onze boot varen we langs de baai van de Costa Brava waar we ook voor anker zullen gaan. De DJ gaat los, met de ene goede beat na de andere! Meedansen op de muziek of liever de ondergaande zon bekijken vanop het dek, het kan allemaal! Mag het voor jou wat zotter, maak dan een crazy jump van de boot!  BBQ en drinken is à volonté inbegrepen in de prijs, dus laat je gaan! De gezellige sfeer, de zon en de fun zullen er voor zorgen dat dit een onvergetelijke belevenis wordt! Want dat is nu vakantie!

Waterworld

9 foto's

Wat is er nu leuker dan je een hele dag te mogen uitleven in het grootste waterpark van Europa? Daarom vinden we dat op jouw vakantie in Spanje een dag Waterworld zeker niet mag ontbreken! Het zal een ontspannende en crazy dag worden met topattracties zoals Water Mountain, Storm, X-treme Mountain, Rafting River, de Water Gegant... en nog zoveel meer! Vervelen doe je je al zeker niet! Toch nood aan een kleine pauze? Er zijn mogelijkheden genoeg om tot rust te komen in één van de vele jacuzzi's, ligweides, snackbars...

Voetbalgolf

7 foto's

Het doel: in zo weinig mogelijk passen de bal in de "hole" schieten. Plezier verzekerd!

 

Steptour

5 foto's

Wat is er nu meer discover dan onze vakantiebestemming ontdekken per step?!  In groep gaan we op zoek naar de gezelligste straatjes en plekjes van de omgeving.

Zeilen & Windsurfen

6 foto's

Zeil je voor het eerst, dan sla je in dit geval geen flater! Ervaren lesgevers bieden met veel plezier hun hulp aan om tijdens deze twee sessies het zeilen onder de knie te krijgen!

Wil je liever leren windsurfen? Ook dat kan. Aan jou de keuze! 

Feestdeal YS - Spanje

5 foto's

Op 3 verschillende plaatsen, 3 onvergetelijke feestjes! 

Sanddance

10 foto's

Altijd al gedroomd van een onvergetelijke poolparty met je vrienden? Wel dan is Sanddance op je lijf geschreven! Bij Sanddance geniet je van uitstekende muziek met live dj's, een prachtig zwembad, een mooie ligweide met luxe ligbedden, cocktails, een voetbal én volleybalterrein... alles wat je je maar kan bedenken voor jouw perfecte poolparty! Inkom en 2 drankjes, zijn inbegrepen.

Malgrat by Night YS

5 foto's

Malgrat de Mar & Santa Susana vormen samen 1 geheel, maw. 2 voor de prijs van 1. Malgrat is een heerlijke relaxte badplaats aan de Costa Brava. Op en rond de lange boulevard is er een ruim aanbod aan (dans)cafés en chille beachbars!... Wij laten je dé leukste plekjes zien!! 

Calella By Night YS

1 Foto

Deze avond ontdekken jullie het bruisende nachtleven in de populaire badplaats Calella! Haal je allerbeste dancemoves boven voor deze zalige avond uit met alle jongeren van Calella! Feestplezier gegarandeerd!

By-night programma Spanje

1 Foto

Hangen in de zetel, filmpje kijken, de wereld volgen op Instagram of Snapchat,... NEEN, jouw avonden zien er écht wel anders uit! Onze monitoren hebben voor jou onvergetelijke avonden gepland, zodat jouw vakantie memorabel wordt! Uiteraard ontbreekt de JT-party en de longen uit je lijf schreeuwen tijdens een onvergetelijk avondje karaoké niet. Hieronder zie je wat we zeker ook al gaan doen, de rest? Tja, verrassing!

Beachparty

9 foto's

De enige échte beachparty aan de Costa Brava met alles erop en eraan! We worden per boot naar ons ons eigen privéstrand gebracht, hebben eten en drinken à volonté en genieten we van verschillende watersporten. Adrenaline ten top met een ride op de supersnelle speedboot, de super ski-bus (banaan) of de flyfish. Verder kan je heerlijk zonnen en genieten van de muziek en je vrienden. Het wordt een fantastische dag!
 

Aqua inflatable park Calella

7 foto's

Lachen, gieren, brullen, rennen, klimmen, springen , vallen en weer opstaan op het floating park. Fun verzekerd!

Fun & beachprogramma Calella

1 Foto

Onze vakanties naar Calella bevatten naast je gekozen excursiepakket een erg leuk fun & beachprogramma.  Dit doen we met héél de groep.  Wat hier zoal inzit, kan je hieronder terugvinden. Uiteraard gaan we véél meer doen, maar 'alles' ... gaan we natuurlijk ook niet verklappen:). Maar don't worry, we voorzien ook vrije tijd, zodat je met je vrienden zelf kan beslissen of je in het zwembad wil duiken, je kleurtje wil bijwerken op het strand of de winkeltjes wil afgaan. 

 

Aqua inflatable park Calella

7 foto's

Lachen, gieren, brullen, rennen, klimmen, springen , vallen en weer opstaan op het floating park. Fun verzekerd!

Voetbalgolf

7 foto's

Het doel: in zo weinig mogelijk passen de bal in de "hole" schieten. Plezier verzekerd!

 

top