Regio, land Vlag Spanje Costa Brava, Spanje
9 foto's

Info Calella

Geniet van een fantastische vakantie in het Spaanse Calella. Het gezellige strand, de blauwe zee en het verfrissend windje zijn de perfecte combinatie voor een onvergetelijke TOP-vakantie! Tel daarbij nog een flinke portie plezier, héél veel leuke activiteiten en excursies, een gezellig terrasje en ook ééns een feestje  en je hebt alle ingrediënten voor dé vakantie van je leven!
Tijdens de zomer ligt de temperatuur in Spanje rond de 25 graden, met uitschieters tot 30-35 graden. Een heerlijke temperatuur dus om te genieten van een zonnige vakantie.  

Waarom jij écht mee wil naar Calella

 • Groot strand met gezellige beachbars
 • Hotel met top prijs/kwaliteitsverhouding 
 • Fijne winkelstraatjes, marktjes en terrasjes
 • Groot aanbod aan activiteiten en excursies

Wat te doen in Calella?

Een gezonde mix van dingen om te doen!

Beach- & funpakket Calella (dag)7 foto's

Aqua inflatable park

Een té gek avontuur op zee!
9 foto's

Aquaday Calella

2 té gekke wateractviteiten: gieren, lachen, brullen en ja véél kopje onder
10 foto's

Sanddance

De meest legendarische poolparty van de Costa Brava!

Sunset- & feestpakket (avond)

Elke avond staat er iets leuk op het programma, inclusief 3 feestjes!

1 Foto

Malgrat by Night YS

Proef samen met ons van het nachtleven van Malgrat de Mar!
1 Foto

Calella By Night YS

Een heerlijk avondje uit met heel de groep in Calella
1 Foto

JT-party

Ongetwijfeld één van de hoogtepunten van jouw reis: de enige échte JT-party
1 Foto

Karaoke night

Met welke song ga jij ons hart veroveren?
Praktisch

Taart Leeftijden

 • Minimumleeftijd: 15 jaar
  Dit is de effectieve leeftijd op de dag van vertrek.  Uitzondering: indien de jongere deel uitmaakt van een groep van minstens 3 jongeren, mag 1 jongere van 14 jaar mee op voorwaarde dat de jongere hetzelfde jaar nog 15 jaar wordt!  De verhouding is dus 1 op 3. (2 jongeren van 15 jaar en 1 jongere die nog 15 moet worden)
  We raden dit echter af!  Wij zijn van mening dat 14-jarigen beter aansluiten bij de groep Globers (14-16 jaar).  Ze zijn vaak nog niet klaar voor deze groep.
 • Maximumleeftijd: 17 jaar

 icoon_begeleiding De begeleiding

Onze Young Spirit-vakanties zijn nog steeds begeleide jeugdvakanties, van vertrek tot terugkeer. Alle activiteiten gebeuren in groep, met overdag verschillende leuke activiteiten en 's avonds staat er steeds een avondactiviteit, op maat van de jongeren, op het programma.  Er zijn ook vrije momenten overdag die de jongeren zelf mogen invullen, als ze niet meegaan op één van de extra uitstappen, maar uiteraard maken we hierover wel duidelijke afspraken wat wel of niet kan/mag!
Meer weten over de Young Spirit?

icoon_dagprogramma Hoe ziet een Young Spirit-dag eruit?

Elke Young Spirit-vakantie bevat heel wat leuke activiteiten en onvergetelijke uitstappen. We doen ze met heel de groep samen! 
Ook alle feestjes zitten in de reis inbegrepen!  Lekker handig en zovéél leuker om dit samen te doen!

Wat er allemaal in deze reis naar Calella zit, vind je terug bij activiteiten
Meerdere dagen staat er steeds een activiteit of een onvergetelijke uitstap op het programma. Maar daarnaast heb je dus ook vrije tijd (uitsluitend overdag!) om je vakantie zelf in te vullen: je zalig te nestelen op je strandhanddoek aan zee of het zwembad of wat te gaan shoppen! Elke avond sluiten we altijd af (indien we geen feestje hebben) met een leuke avondactiviteit en dan gaan we vervolgens nog samen iets drinken op een terrasje. Ook o.a. een avondje Calella en Malgrat & de JT-party staan uiteraard op de planning!

Je kan ook kiezen om je reis nog uit te breiden met een uitstap of activiteit (zie extra’s) maar dit hoeft uiteraard niet!  

Personen Onze monitoren

Onze monitoren zijn allemaal vrijwilligers, die zich in hun vrije tijd engageren om onze reizigers een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Het merendeel van onze monitoren is leerkracht, gemiddelde leeftijd tussen 21 en 25 jaar. Elk team van monitoren staat onder leiding van een hoofdmonitor, die door zijn/haar opgebouwde ervaring binnen Jongerentravel de leiding heeft over een team. Je betaalt een monitorenbijdrage van 10 euro per persoon, voor de opleiding en bijscholing van onze monitoren.  Deze is in handen van het opleidingscentrum Sports4fun vzw.
Meer weten over ons team?

icoon_geruststelling Waarom kan ik als ouder op mijn 2 oren slapen?

 • Uw kinderen zijn ook ‘onze’ kinderen. Wij willen uiteraard dat zij een onvergetelijke vakantie met ons beleven, maar wij willen ook dat ze veilig en wel terug thuis in uw armen kunnen vliegen. 
 • Wij zijn koppig, wij sluiten geen compromissen als het over minimumleeftijd, alcohol en drugs gaat, want tenslotte gaat dit over veiligheid, de veiligheid van UW kind(eren).
 • Wij organiseren al 35 jaar reizen voor jeugd en jongeren.
 • Wij staan nooit stil.  De jeugd evolueert en wij ook. Wij nemen geen genoegen met ‘bijna goed’, maar streven altijd naar ‘perfectie’.

Meer weten over ons?

Reisaanbod Calella

top