Calella

Regio, land Vlag Spanje Costa Brava, Spanje
9 foto's

Info Calella

Geniet van een fantastische vakantie in het Spaanse Calella. Het gezellige strand, de blauwe zee en het verfrissend windje zijn de perfecte combinatie voor een onvergetelijke TOP-vakantie! Tel daarbij nog een flinke portie plezier, héél veel leuke activiteiten en excursies, een gezellig terrasje en ook ééns een feestje  en je hebt alle ingrediënten voor dé vakantie van je leven!
Tijdens de zomer ligt de temperatuur in Spanje rond de 25 graden, met uitschieters tot 30-35 graden. Een heerlijke temperatuur dus om te genieten van een zonnige vakantie.  

Waarom jij écht mee wil naar Calella

  • Groot strand met gezellige beachbars
  • Hotel met top prijs/kwaliteitsverhouding 
  • Fijne winkelstraatjes, marktjes en terrasjes
  • Groot aanbod aan activiteiten en excursies

Wat te doen in Calella?

Een gezonde mix van dingen om te doen!

Beach- & funpakket Calella (dag)

1 Foto

Onze vakanties naar Calella bevatten een erg leuk Beach- & funpakket, met 3 halve dagen activiteiten of uitstappen. We doen ze steeds met héél de groep.  Deze activiteiten zijn op jouw lijf geschreven en  ideaal om snel een supergroepssfeer te krijgen!
Jouw activiteiten/uitstappen: Aqua inflatable park, Paddle boarding & crazy rit op de banaan  & de poolparty Sanddance.

Wil je graag meer uitstappen doen? Dan kan dat.  We hebben er 3 dagen voor vrijgehouden!  We hebben de leukste excursies voor je uitgezocht en deze kan je nog apart bijboeken als je wil, bij extra's
Het hoeft natuurlijk niet.  Die dagen ben je dan vrij en kan je 's middags langskomen aan ons JT Beachpoint.  Ons plekje op het strand waar je monitoren zitten en we ons materiaal hebben liggen.  Je kan je er op je handdoek leggen of ons materiaal uitlenen als je graag in het water wil met een Flamingo of een luchtmatras, een volleybal wil opgooien om indruk te maken op dat ene meisje of die ene jongen, ...

Dus don't worry, we voorzien dus ook heel wat vrije tijd voor je, zodat je met je vrienden zelf kan beslissen of je in het zwembad wil duiken, je kleurtje bijwerken op het strand, je instagram aanvullen met beachfoto's, terrasje doen op een strandbar of shop untill you drop!

Aqua inflatable park

7 foto's

Lachen, gieren, brullen, rennen, klimmen, springen , vallen en weer opstaan op het floating park. Fun verzekerd!

Paddle boarding & banaan

6 foto's

Deze excursie bevat maar liefst 2 té gekke activiteiten:

  • Sup: Stand Up Paddle boarding, dé hype uit de VS ook eens proberen? Kan jij blijven staan?
    Ingrediënten: blauwe hemel, helder Spaans water, een licht briesje, een peddel, een SUP,  vrienden en stevige (lach)spieren! 
  • Banaan: mag het wat sneller gaan dan kruipen we op de alom bekende bananenboot! Iedereen klaar? Gaan met die banaan! 

Sanddance

10 foto's

Altijd al gedroomd van een onvergetelijke poolparty met je vrienden? Wel dan is Sanddance op je lijf geschreven! Bij Sanddance geniet je van uitstekende muziek met live dj's, een prachtig zwembad, een mooie ligweide met luxe ligbedden, cocktails, een voetbal én volleybalterrein... alles wat je je maar kan bedenken voor jouw perfecte poolparty! Inkom en 2 drankjes, zijn inbegrepen.

Sunset- & feestpakket (avond)

5 foto's

In jouw reis naar Calella zitten alle YS-avonden, inclusief 3 onvergetelijke feestjes; inbegrepen!
Elke avond staat er een leuke avondactiviteit of heerlijk feestje op het programma.
Je hoeft dus helemaal niet te smeken bij je ouders of je een feestpakket/feestdeal mag bijboeken, want je hebt dit gewoon al!  Lekker handig en vooral zoooooo leuk!
Welke feestjes erin zitten?  Zie hieronder.
1 avond kan je de avondactiviteit inruilen voor de uitstap: Moonlightcruise (zie extra's), Maar dit hoeft natuurlijk niet!

Malgrat by Night YS

1 Foto

Malgrat de Mar & Santa Susana vormen samen 1 geheel, maw. 2 voor de prijs van 1. Malgrat is een heerlijke relaxte badplaats aan de Costa Brava. Op en rond de lange boulevard is er een ruim aanbod aan (dans)cafés en chille beachbars!... Wij laten je dé leukste plekjes zien!! 

Calella By Night YS

1 Foto

Deze avond ontdekken jullie het bruisende nachtleven in de populaire badplaats Calella! Haal je allerbeste dancemoves boven voor deze zalige avond uit met alle jongeren van Calella! Feestplezier gegarandeerd!

JT-party

1 Foto

Voor velen het hoogtepunt van de week: dé JT-party.  Het feestje voor YS die het best omschreven kan worden als 'memorabel'.  Music & friends, wat je moet je nog meer hebben om een zalige week af te sluiten?!

Karaoke night

1 Foto

Begin alvast te oefenen, want tijdens de karoake night is het aan JOU! Daag jouw monitoren uit en schreeuw samen met je vrienden de longen uit je lijf op tal van tijdloze hits. The night is yours!

 

top