Malgrat de Mar

Regio, land Vlag Spanje Costa Brava, Spanje
9 foto's

Info Malgrat de Mar

Dé mooiste bestemming van de Costa Brava, is zonder twijfel Malgrat de Mar! Ga je met ons mee, dan ben je verzekerd van een vakantie vol beach, sun en vooral héél veel fun! Malgrat de Mar is de ideale bestemming als je houdt van: kilometerslang strand met gezellige beachbars, blauwe zee, leuke excursies en activiteiten, een gezellig terrasje en een feestje. Vamos a Malgrat!?   
Tijdens de zomermaanden ligt de temperatuur in Spanje rond de 25 graden, met uitschieters tot 30-35 graden. Een heerlijke temperatuur dus om te genieten van een zonnige vakantie.

Waarom jij écht mee wil naar Malgrat de Mar

  • Prachtige Spaanse stad met mooie boulevard en dromerige oude binnenstad
  • Een écht vakantieparadijs
  • TOP-aanbod aan excursies & activiteiten
  • Gezellige terrasjes & beachbars

  

 

Wat te doen in Malgrat de Mar?

Een gezonde mix van dingen om te doen!

Beach & aquapakket Malgrat (dag)

1 Foto

Onze vakanties naar Malgrat bevatten een erg leuk Beach- & aquapakket 
Dit is een pakket van 4 halve dagen activiteiten of uitstappen. We doen ze steeds met héél de groep.  Deze activiteiten zijn op jouw lijf geschreven en  ideaal om snel een supergroepssfeer te krijgen!
Jouw activiteiten/uitstappen: aqua inflatable park, kayak & banaan, The Ultimate Poolparty & JT city game.

Wil je graag meer uitstappen doen? Dan kan dat.  We hebben er 3 dagen voor vrijgehouden!  We hebben de leukste excursies voor je uitgezocht en deze kan je nog apart bijboeken als je wil, bij extra's
Het hoeft natuurlijk niet.  Die dagen ben je dan vrij en kan je 's middags langskomen aan ons JT Beachpoint.  Ons plekje op het strand waar je monitoren zitten en we ons materiaal hebben liggen.  Je kan je er op je handdoek leggen of ons materiaal uitlenen als je graag in het water wil met een Flamingo of een luchtmatras, een volleybal wil opgooien om indruk te maken op dat ene meisje of die ene jongen, ...

Dus don't worry, we voorzien dus ook heel wat vrije tijd voor je, zodat je met je vrienden zelf kan beslissen of je in het zwembad wil duiken, je kleurtje wil bijwerken op het strand of de winkeltjes wil afgaan. 

Aqua inflatable park

9 foto's

Lachen, gieren, brullen, rennen, klimmen, springen , vallen en weer opstaan op het floating park. Fun verzekerd!

Kayak & Banaan

6 foto's

Hou je van water? Dan zijn deze activiteit zeker iets voor jou!
 
We nemen onze kayak om de wilde waters van de zee te trotseren.
Oefen alvast maar op je LINKS RECHTS LINKS RECHTS!
 
Daarna mag het wat sneller gaan en kruipen we op de allom bekende bananenboot! Iedereen klaar? Gaan met die banaan!

The Ultimate Poolparty

5 foto's

De ingrediënten voor the ultimate poolparty dat zijn: een onvergetelijke avond, de beste deuntjes van de live DJ's, het zotste zwembad, fantastische sfeer en de tofste reizigers! Onze monitoren kijken er naar uit samen met jullie een feestje te bouwen! 

Sunset- & feestpakket (avond)

1 Foto

In jouw reis naar Malgrat zitten alle YS-avonden, inclusief 3 onvergetelijke feestjes; inbegrepen!
Elke avond staat er een leuke avondactiviteit of heerlijk feestje op het programma.
Je hoeft dus helemaal niet te smeken bij je ouders of je een feestpakket/feestdeal mag bijboeken, want je hebt dit gewoon al!  Lekker handig en vooral zoooooo leuk!
Welke feestjes erin zitten?  Zie hieronder.
1 avond kan je de avondactiviteit inruilen voor de uitstap: Moonlightcruise (zie extra's), Maar dit hoeft natuurlijk niet!

Malgrat by Night YS

1 Foto

Malgrat de Mar & Santa Susana vormen samen 1 geheel, maw. 2 voor de prijs van 1. Malgrat is een heerlijke relaxte badplaats aan de Costa Brava. Op en rond de lange boulevard is er een ruim aanbod aan (dans)cafés en chille beachbars!... Wij laten je dé leukste plekjes zien!! 

Calella By Night YS

1 Foto

Deze avond ontdekken jullie het bruisende nachtleven in de populaire badplaats Calella! Haal je allerbeste dancemoves boven voor deze zalige avond uit met alle jongeren van Calella! Feestplezier gegarandeerd!

JT-party

1 Foto

Voor velen het hoogtepunt van de week: dé JT-party.  Het feestje voor YS die het best omschreven kan worden als 'memorabel'.  Music & friends, wat je moet je nog meer hebben om een zalige week af te sluiten?!

Karaoke night

1 Foto

Begin alvast te oefenen, want tijdens de karoake night is het aan JOU! Daag jouw monitoren uit en schreeuw samen met je vrienden de longen uit je lijf op tal van tijdloze hits. The night is yours!

 

top