• 36 jaar ervaring in het organiseren van begeleide jeugdvakanties
  • Een gevarieerd reisaanbod, op maat gemaakt, in verschillende thema's
  • De meest geweldige monitoren die jouw reis onvergetelijk maken

Een toplocatie aan zee, het meer of in de bergen, een heleboel leeftijdsgenoten, veel fun, de nodige ontspanning en een flinke dosis sport, spel, avontuur, onvergetelijke uitstappen en ook al eens een feestje! Ook mag je zelf al eens kiezen hoe je sommige dagen zelf wil invullen. En dat allemaal onder begeleiding van een supercool monitorenteam en zonder je ouders in de buurt. Dát is op vakantie gaan met Young Spirit!

Young Spirit, vakanties op jouw lijf geschreven! Ga hier op zoek naar jouw onvergetelijke zomervakantie 2024!

Het zit er helaas al op.... Maar wat kijken wij met een GEWELDIG gevoel terug naar deze zomer... Echt wel dé zomer van ons, en hopelijk jullie, leven! Al die herinneringen en nieuwe vriendschappen nemen ze nooit meer af!

Heb je net zoals wij al heimwee naar jouw vakantie met JT? Schrijf je dan snel in voor dé wintertrip van je leven

Pssst, we zijn ook al volop bezig met alle voorbereidingen voor zomer 2024 en verwachten in november al online te komen! Hou dus zeker onze Instagram pagina in de gaten!

Tot snel!

Kies een thema

Luieren, actief zijn of ontdekken? Je kiest het zelf!

Enkele getuigenissen
Kaat, 15 Jaar
Kaat
AMAZINGGG!!!
Keydi, 15 Jaar
Keydi
Superrr nice!! Volgend jaar ga ik terug!
Merel, 15 Jaar
Merel
Super leuke reis! Ik ging van 16 augustus tot 23 augustus naar het eiland Kos. We kregen veel vrijheid en deden ontzettend veel leuke activiteiten. We hadden een leuke monitor (Senne) die er voor ons was en waar we altijd goed mee hebben kunnen lachen. Iedereen is goed bevriend met elkaar geworden, wat het afscheid wel wat moeilijker maakte, maar het was een prachtige ervaring die zeker aan te raden is! Het was een memorabele reis dat komt met talloze herinneringen!

Laatste Instagram posts van Jongerentravel

top