• 35 jaar ervaring in het organiseren van begeleide jeugdvakanties
  • Een gevarieerd reisaanbod, op maat gemaakt, in verschillende thema's
  • De meest geweldige monitoren die jouw reis onvergetelijk maken

Een toplocatie aan zee, het meer of in de bergen, een heleboel leeftijdsgenoten, veel fun, de nodige ontspanning en een flinke dosis sport, spel, avontuur, onvergetelijke uitstappen en ook al eens een feestje! Ook mag je zelf al eens kiezen hoe je sommige dagen zelf wil invullen. En dat allemaal onder begeleiding van een supercool monitorenteam en zonder je ouders in de buurt. Dát is op vakantie gaan met Young Spirit!

Young Spirit, vakanties op jouw lijf geschreven! Ga hier op zoek naar jouw onvergetelijke zomervakantie 2022!

 

 

Kies een bestemming

Ontdek hier al onze bestemmingen!

     
Enkele getuigenissen
Els, 39 Jaar
Els
Wij willen Jongerentravel bedanken voor de goede zorgen tijdens de reis van onze zoon. Hij heeft echt een fantastische vakantie gehad. Nog niet vaak meegemaakt dat hij, bij thuiskomst, honderduit vertelt over zijn week. Knappe organisatie, bedankt!
Maxime, 16 Jaar
Maxime
Zalig weekje in Malgrat, zalige groep, zalige monitoren die superleuke activiteiten organiseerden! En de feestjes die waren natuurlijk het leukste !!! We made some great memories!!! Tot volgend jaar.
Kato, 15 Jaar
Kato
Jongerentravel, we love you!!! Volgend jaar gaan we sowieso terug mee, mis het al! Aan al onze monitoren van Kos. Jullie zijn geweldig!!!!!

Laatste Instagram posts van Jongerentravel

top