Een toplocatie aan zee, het meer of in de bergen, een heleboel leeftijdsgenoten, veel fun, de nodige ontspanning en een flinke dosis sport, spel, avontuur en ook al eens een feestje! Ook mag je zelf al eens kiezen hoe je een middag wil invullen. En dat allemaal onder begeleiding van een supercool monitorenteam en zonder je ouders in de buurt. Dát is op vakantie gaan met Young Spirit!

Young Spirit, vakanties op jouw lijf geschreven! Binnenkort kan je hier op zoek naar jouw onvergetelijke vakantie!

We weten dat je staat te popelen om jouw zomerreis 2021 te boeken.  Maar Jongerentravel wil niet zomaar reizen organiseren, maar wel dé meest memorabele reizen !
Dit betekent helaas dat je nog even geduld moet hebben.  Wij herbekijken elke reis, we zoeken naar nieuwe leuke activiteiten en excursies.  Alleen als wij 100% tevreden zijn over ons reisaanbod zetten we het online.
je geduld zal beloond worden, dat is beloofd!  

Zomer 2021, verwacht op 15/11/20
  • 33 jaar ervaring in het organiseren van begeleide jeugdvakanties
  • Een gevarieerd reisaanbod, op maat gemaakt, in verschillende thema's
  • De meest geweldige monitoren die jouw reis onvergetelijk maken

Kies een bestemming

Ontdek hier al onze bestemmingen!

Enkele getuigenissen
Els, 39 Jaar
Els
Wij willen Jongerentravel bedanken voor de goede zorgen tijdens de reis van onze zoon. Hij heeft echt een fantastische vakantie gehad. Nog niet vaak meegemaakt dat hij, bij thuiskomst, honderduit vertelt over zijn week. Knappe organisatie, bedankt!
Maxime, 16 Jaar
Maxime
Zalig weekje in Malgrat, zalige groep, zalige monitoren die superleuke activiteiten organiseerden! En de feestjes die waren natuurlijk het leukste !!! We made some great memories!!! Tot volgend jaar.
Kato, 15 Jaar
Kato
Jongerentravel, we love you!!! Volgend jaar gaan we sowieso terug mee, mis het al! Aan al onze monitoren van Kos. Jullie zijn geweldig!!!!!
Young Spirit, 15-17 jaar

Laatste Instagram posts van Jongerentravel

top