• Al 37 jaar nr.1 in begeleide jeugdvakanties
  • Té gek reisaanbod - voor ieder wat wils en voor elk budget
  • JT korting + hotelkorting = HOOGSTE vroegboekkorting

Een toplocatie aan zee, het meer of in de bergen, een heleboel leeftijdsgenoten, veel fun, de nodige ontspanning en een flinke dosis sport, spel, avontuur, onvergetelijke uitstappen en ook al eens een feestje! Ook mag je zelf al eens kiezen hoe je sommige dagen zelf wil invullen. En dat allemaal onder begeleiding van een supercool monitorenteam en zonder je ouders in de buurt. Dát is op vakantie gaan met Young Spirit!

Young Spirit, vakanties op jouw lijf geschreven! Ga hier op zoek naar jouw onvergetelijke zomervakantie 2024!

Kies een bestemming

Ontdek hier al onze bestemmingen!

         

Kies een thema

Luieren, actief zijn of ontdekken? Je kiest het zelf!

Enkele getuigenissen
Kaat, 15 Jaar
Kaat
Echt een superleuke reis! Er worden elke dag meerdere activiteiten gepland die goed georganiseerd zijn. Bente en Kelly waren 2 top monitoren die het onvergetelijk hebben gemaakt in Malgrat (en op de bus)!
Keydi, 15 Jaar
Keydi
Voor de eerste keer mee met Jongerentravel en wat een top ervaring! De monitoren waren super lief en leuk en er was gewoon een super chille vibe. We kregen voldoende vrijheid maar deden ook super leuke activiteiten samen, een perfect evenwicht. Een echte aanrader dus!!! Volgend jaar zeker opnieuw!!
Merel, 15 Jaar
Merel
Super leuke reis! Ik ging van 16 augustus tot 23 augustus naar het eiland Kos. We kregen veel vrijheid en deden ontzettend veel leuke activiteiten. We hadden een leuke monitor (Senne) die er voor ons was en waar we altijd goed mee hebben kunnen lachen. Iedereen is goed bevriend met elkaar geworden, wat het afscheid wel wat moeilijker maakte, maar het was een prachtige ervaring die zeker aan te raden is! Het was een memorabele reis dat komt met talloze herinneringen!

Laatste Instagram posts van Jongerentravel

top