• 35 jaar ervaring in het organiseren van begeleide jeugdvakanties
  • Té gek reisaanbod - voor ieder wat wils en voor elk budget
  • De meest geweldige monitoren die jouw vakantie onvergetelijk maken

Een toplocatie aan zee, het meer of in de bergen, een heleboel leeftijdsgenoten, veel fun, de nodige ontspanning en een flinke dosis sport, spel en onvergetelijke uitstappen. Allemaal onder begeleiding van een supercool, maar ook goed opgeleid monitorenteam en zonder je ouders in de buurt. Dát is op vakantie gaan met onze groep Globers! 
100% begeleide jeugdvakanties vanaf 12 jaar tot 16 jaar

Op vakantie met de Globers, helemaal wat je zoekt ! Ga dan hier op zoek naar jouw zomervakantie 2022!

 

 

Kies een leeftijdsgroep

We hebben onze reizen opgedeeld in verschillende leeftijdsgroepen. Zo kun je nog gerichter jouw reis vinden. Maak hieronder je keuze.

Kies een bestemming

Ontdek hier al onze bestemmingen!

     
Enkele getuigenissen
Laure & Ann-Sophie, 14 Jaar
Laure & Ann-Sophie
Hoe zalig onze reis was? zooooooo zalig! Beste week met de beste groep en de beste monitoren. Beste week ever!!!! Wij willen terug! Groetjes aan onze moni Frederik van Porec. Hij is dé beste moni
Sophie, 45 Jaar
Sophie
Hallo Jongerentravel, zouden jullie aub de monitoren van Helena in onze naam willen bedanken. Ze hebben zo goed voor haar gezorgd toen ze gevallen was! Ook wij werden héél goed op de hoogte gehouden. We waren op geen enkel moment ongerust want ze was in goede handen. Bedankt!! Toporganisatie
Hans, 43 Jaar
Hans
Je kinderen voor de eerste keer alleen meesturen naar het buitenland is natuurlijk een beetje spannend. Achteraf gezien was dit voor niets nodig. Een dikke pluim voor de organisatie en de monitoren!

Laatste Instagram posts van Jongerentravel

top