Malgrat de Mar

Regio, land Vlag Spanje Costa Brava, Spanje
8 foto's

Info Malgrat de Mar

Dé mooiste bestemming van de Costa Brava, is zonder twijfel Malgrat de Mar! Ga je met ons mee, dan ben je verzekerd van een vakantie vol beach, sun en vooral héél veel fun! Malgrat de Mar is de ideale bestemming als je houdt van: kilometerslang strand met gezellige beachbars, blauwe zee, leuke excursies en activiteiten en ook wel eens een gezellig terrasje. Vamos a Malgrat!?   
Tijdens de zomermaanden ligt de temperatuur in Spanje rond de 25 graden, met uitschieters tot 30-35 graden. Een heerlijke temperatuur dus om te genieten van een zonnige vakantie.

Waarom jij écht mee wil naar Malgrat de Mar

  • Grootste strand van de Costa
  • Mooie boulevard en dromerige oude binnenstad
  • Een écht vakantieparadijs
  • TOP-aanbod aan excursies & activiteiten

Wat te doen in Malgrat de Mar?

Een gezonde mix van dingen om te doen!

Dagprogramma Multi Fun

1 Foto

Onze vakanties naar Malgrat bevatten naast je gekozen excursiepakket een erg leuk dagprogramma.  Dit doen we met héél de groep.  Wat hier zoal inzit, kan je hieronder terugvinden. Uiteraard gaan we véél meer doen, maar 'alles' ... gaan we natuurlijk ook niet verklappen:). Maar don't worry, we voorzien ook vrije tijd, zodat je samen met de monitoren gewoon ook zalig kan genieten van de badplaats, het zwembad, de zee & het strand! 

Aqua inflatable park Malgrat

8 foto's

Lachen, gieren, brullen, rennen, klimmen, springen , vallen en weer opstaan op het floating park. Fun verzekerd!

Kayak & Banaan

4 foto's

Hou je van water? Dan zijn deze activiteit zeker iets voor jou!
We nemen onze kayak om de wilde waters van de zee te trotseren.
Oefen alvast maar op je LINKS RECHTS LINKS RECHTS!
Daarna mag het wat sneller gaan en kruipen we op de alom bekende bananenboot! Iedereen klaar? Gaan met die banaan!

Paddle boarding

6 foto's

De hype van de VS ook eens proberen? Kan jij blijven staan?
Ingrediënten: blauwe hemel, helder Spaans water, een licht briesje, een peddel, een SUP, vrienden en stevige (lach)spieren!

Catamarancruise

6 foto's

Met onze boot varen we langs de baai van de Costa Brava waar we ook voor anker zullen gaan. De DJ gaat los, met de ene goede beat na de andere! Meedansen op de muziek, lekker zonnen op het dek of gek doen met het watermateriaal, het kan allemaal! Mag het voor jou wat zotter, maak dan een crazy jump van de boot!  BBQ en drinken is à volonté inbegrepen in de prijs, dus laat je gaan! De gezellige sfeer, de zon en de fun zullen er voor zorgen dat dit een onvergetelijke belevenis wordt! Want dat is nu vakantie!

Sunsetprogramma

1 Foto

Hangen in de zetel, filmpje kijken, de wereld volgen op Instagram of Snapchat,... NEEN, jouw avonden zien er écht wel anders uit! Onze monitoren hebben voor jou onvergetelijke avonden gepland, zodat jouw vakantie memorabel wordt! Hieronder zie je al wat we zeker al gaan doen, de rest? Tja, verrassing!

Go-Carts

4 foto's

Samen met je makkers jullie bestemming verkennen en terwijl bakken fun beleven? Spring op jullie gocart en trappen maar! 

Karaoke night

1 Foto

Begin alvast te oefenen, want tijdens de karoake night is het aan JOU! Daag jouw monitoren uit en schreeuw samen met je vrienden de longen uit je lijf op tal van tijdloze hits. The night is yours!

 

top