Een enthousiaste groep, meer dan 300 medewerkers/vrijwilligers!

Het team van Jongerentravel bestaat uit een grote groep enthousiaste mensen: directie, medewerkers & vrijwilligers (monitoren, oud-monitoren en ouders), die samenwerken om van elke reis uit ons aanbod een ONVERGETELIJKE VAKANTIE te maken.

Maak kennis met de bureaumedewerkers Ik wil me opgeven als Monitor

Onze monitoren & reisleiding

Onze monitoren begeleiden de jeugdvakanties, onze reisleiding de jongerenreizen. Zij zijn het HART van Jongerentravel. Zij begeleiden met héél veel enthousiasme alle reizen van Jongerentravel. Zij zijn allermaal vrijwilligers, die zich volledig gratis inzetten om de jongeren tijdens de reizen van Jongerentravel een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

De werving en opleidingen zijn in handen van het monitoren- en opleidingscentrum Sports4Fun vzw. Deze werving gebeurt op basis van ervaring in jeugd- en/of reiswerking of het bezit van een diploma of attest onderwijs. Elke nieuwe monitor moet echter alsnog een interne opleiding volgen.

Meerdere keren per jaar worden er voor onze monitoren en reisleiding workshops en opleidingen georganiseerd, zodat wij enkel TOP-monitoren meenemen op de reizen van Jongerentravel.

Onze oud-monitoren

Een groep oud-monitoren staat aan het hoofd van het monitoren- en opleidingscentrum Sports4fun vzw. Zij hebben heel veel jaren de reizen van Jongerentravel begeleid, maar leiden nu de nieuwe monitoren op. Zij zorgen tevens voor de jaarlijkse bijscholingen voor onze monitoren & reisleiding.

Onze JT-ouders 

Een kerngroep van ouders, die zelf kinderen hebben binnen de leeftijdsgroep van Jongerentravel, helpen ons om mee te zoeken naar oplossingen voor de uitdagingen waar de jongeren mee kampen hebben: alcoholgebruik/misbruik, drugs, telefoonverslaving, pestgedrag online/offline, …

 

Onze JT CREW zorgt letterlijk voor dé trip van je leven! Ze zijn er als entertainers maar zijn ook gedurende de hele reis echt deel van de groep: als luisterend oor, als begeleider en ze staan 24/7 voor je klaar. Onze CREW, ONS kloppend hart, JOUW onvergetelijke reis!

top