Onze vaste kern medewerkers 

Zij zijn de lijm van Jongerentravel. Zij zorgen dat op elk moment het juiste dekseltje op het juiste potje wordt geplaatst: van excursies en hotels tot de juiste monitor, met de juiste functie, op de juiste reis. Zij doen de administratieve afhandeling van alle dossiers en leiden vanuit België alles in goede banen. Ze staan ouders, jongeren en monitoren te woord om al hun vragen te beantwoorden. Ze zorgen verder voor alle opleidingen voor de JT CREW, want wij streven naar perfectie!

Aan het hoofd van deze toppers staat Katrien, de drijvende kracht achter heel het Jongerentravel concept.

Maxim - Monitorenverantwoordelijke

'We have nothing to lose and a world to see'

Het Jongerentravel avontuur van Maxim begon in de winter van 2010-2011 als Young Spirit (toen heette het nog Young Free Spirit) reiziger. Na een JT Next avontuur in Cherso besloot Maxim om monitor te worden in 2015. Na heel wat te hebben rondgerezen met JT, zowel winter als zomer, begon hij als vaste medewerker in dienst van Jongerentravel.

 

Cédric - Administratie & Marketing 

   

“You miss 100% of the shots you don’t take.”

Het Jongerentravel avontuur van Cédric begon in oktober 2021. Via Maxim leerde Cédric Jongerentravel kennen en ging mee als reiziger vanaf 2016 naar Malgrat de Mar. Jaren later was hij dan ook zeer enthousiast als hij, net na zijn afstuderen, tegen een vacature van Jongerentravel aanliep!

Margo - Management

“Only you can turn your dreams into a reality”

Jongerentravel, voor Margo een grote stap in het onbekende. Vanaf haar eerste kennismaking tijdens het monitorenfeest werd ze meteen geïnspireerd door de visie en doelen van onze organisatie. Samen gaat ze mee streven naar de beste vakanties voor onze deelnemers onder het motto ‘let’s create a better future together’.

Ze begon in de zomer 2022 als student waarbij ze vooral de praktische taken op zich nam, je kent haar misschien van op de busvertrekken in Kontich? Na het succesvol afronden van haar studies werd Margo volwaardig in dienst genomen als ondersteuning voor het management-team. 

 

Sam - Sociale Media 

“Error… Mentally always on the beach”

Het Jongerentravel avontuur begon de week na afstuderen in 2022 in…  Mechelen.
Nu denk je “Huh? Niet als monitor gestart, kan toch niet?”.
Inderdaad!

Na 2 maanden werken, werd het tijd om haar de kneepjes van het vak te laten voelen. Monitrice zijn op bestemming! Na haar reis in Calella, was er geen twijfel meer mogelijk… Ze koos voor de job van haar leven, Jongerentravel.

Shana - Reisleiderverantwoordelijke

"Alles kan, zo lang je er zelf in gelooft!"

Het Jongerentravel avontuur van Shana begon in de zomer van 2012. Ze startte als Young Spirit monitrice aan de Franse kust, in Argelès-sur-Mer om precies te zijn.

Ze was meteen gebeten door de organisatie en engageerde zich elk jaar opnieuw. Nu al enkele jaren een vaste medewerker van JT, daar heeft ze nog geen seconde spijt van gehad!

 

 
top