Boek je een vakantie met Jongerentravel, dan beleef je gegarandeerd dé trip van je leven!

Met Jongerentravel reis jij naar de mooiste, meest zonnige en jongeren"proof" bestemmingen en er staat 24/7 de beste reisleiding voor jou klaar. Zie jij een vakantie met de vetste beachparty’s, de beste partydeals, de geweldigste feestjes, de mooiste stranden en leukste excursies al helemaal voor je? Dan hoef je alleen nog maar te kiezen uit één van de Jongerentravel-bestemmingen!

Ga hier binnenkort op zoek naar dé ultieme trip van je leven!

We weten dat je staat te popelen om jouw zomerreis 2021 te boeken.  Maar Jongerentravel wil niet zomaar reizen organiseren, maar wel dé meest memorabele reizen !
Dit betekent helaas dat je nog even geduld moet hebben.  Wij herbekijken elke reis, we zoeken naar nieuwe leuke activiteiten en excursies.  Alleen als wij 100% tevreden zijn over ons reisaanbod zetten we het online.
Je geduld zal beloond worden, dat is beloofd!  

Zomer 2021, verwacht op 15/11/20
  • Reisleiding die 24/7 voor je klaarstaat
  • Een gevarieerd reisaanbod, op maat gemaakt, voor elk budget
  • 33 jaar ervaring in het organiseren van reizen voor jongeren

Kies een special

Luieren, actief zijn of ontdekken? Je kiest het zelf!

Kies een bestemming

Ontdek hier al onze bestemmingen waar JIJ deze zomer naartoe kan met Free Spirit!

Enkele getuigenissen
Kristof, 46 Jaar
Kristof
Sinds onze zoon terug is, hebben wij al heel wat toffe verhalen mogen horen. Was voor hem een fantastische ervaring met herinneringen om nooit te vergeten! Waarom bestonden deze reizen nog niet toen ik 17 jaar was???
Amelie, 17 Jaar
Amelie
Jongerentravel, merci for the amazing week! Wij zijn al terug aan het afspreken voor volgende zomer. See you next year! En dikke kus aan Sam, onze favoriete moni :)
Guillaume, 17 Jaar
Guillaume
Jongerentravel, jullie zijn goe bezig. Zalige vakantie, chille sfeer, top avonden! Topweek, wel vermoeiend :), maar wij gaan terug mee!! Monitoren, thanks om zo goed voor Matthieu te zorgen toen die gevallen was. Echt nice!
Free Spirit  16+

Laatste Instagram posts van Jongerentravel

top