Jongerentravel, reizen op maat van jongeren

  • 325 ervaren monitoren die dag en nacht voor je klaarstaan
  • 105 zomer- & wintervakanties om uit te kiezen
  • 32 jaar aan ervaring in jeugd- en jongerenreizen

Boek NU en profiteer van een vroegboekkorting van 50 euro!

Jongerentravel wil samen met de monitoren zo snel mogelijk starten met de praktische voorbereidingen van onze reizen. Dat betekent dat wij bij de start van het seizoen uitpakken met hoge vroegboekkortingen. Op dit ogenblik geniet je van maar liefst 50 euro vroegboekkorting per persoon tot 02/02/2020.

Ben je zeker van de doelgroep, je reisgenoten, de periode? Heb je goed overlegd onderling? Dan raden we je aan om zo snel mogelijk je reis te boeken, want je hebt nog een 2de voordeel! Niet alleen geniet je dan van de hoogste vroegboekkorting, je hebt ook keuze uit het grootste aanbod, zowel wat betreft reizen, periodes, transport als kamertypes.  

Jongerentravel

Jongerentravel

een valies gevuld met 32 jaar ervaring!

Jongerentravel is een reisorganisatie die al 32 jaar vakanties organiseert voor jongeren en jongvolwassenen. Doorheen de jaren werden verschillende begeleidingsformules geïntroduceerd voor verschillende leeftijden, onze doelgroepen. Elke doelgroep heeft een verschillende vorm van begeleiding: van volledig begeleide vakanties tot vrije reisformules met ondersteuning van onze monitoren. Ons aanbod wordt opgedeeld in 2 grote groepen:

  • Jeugdvakanties, 100% begeleide vakanties vanaf 12 jaar tot 17 jaar
  • Jongerenreizen, vakanties met beperkte of veel vrijheid vanaf 16 jaar
Ontdek meer over Jongerentravel
top