Porec

Regio, land Vlag Kroatië Istrië, Kroatië

Info Porec

In Istrië, de meest Westelijke provincie van Kroatië, ligt het mooie Porec, een gezellige stad en haven van bijna 200 jaar oud.  Porec is al vele jaren 1 van dé populairste vakantiebestemmingen van Jongerentravel!  Geen wonder ook.  Zo gaan Porec en watersporten al jarenlang hand in hand! Dit dankzij de waterskilift die maar liefst 700m lang is en Adriatische Zee die i-de-aal is voor allerhande beach- & (water)sporten! Daarnaast zijn er zoveel andere leuke activiteiten, dat jouw vakantie kiezen, geen gemakkelijke opdracht zal worden!  Hou jij wel van een actieve vakantie? Dan is Porec zeker iets voor jou! Natuurlijk maken we ook tijd vrij om gewoon even te chillen aan zee/zwembad en/of het stadje te verkennen!

Waarom jij écht mee wil naar Porec

  • Topbestemming voor watersporten & adventure
  • Prachtige kust met een gezellig stadje
  • Fijne vakantie met leeftijdsgenoten
  • TOPactiviteiten & excursies: relax, sportief of avontuurlijk... voor ieder wat wils!

Wat te doen in Porec?

Een gezonde mix van dingen om te doen!

By-night programma Porec

1 Foto

Hangen in de zetel, filmpje kijken, de wereld volgen op Instagram of Snapchat,... NEEN, jouw avonden zien er écht wel anders uit! Onze monitoren hebben voor jou onvergetelijke avonden gepland, zodat jouw vakantie memorabel wordt! Uiteraard gaan we een avond de longen uit ons lijf schreeuwen tijdens een onvergetelijk avondje karaoké. Hieronder zie je wat we zeker ook al gaan doen, de rest? Tja, verrassing!

Porec by sunset

5 foto's

Poreč is één van de meest populaire plaatsen van Istrië, maar er is veel meer te zien dan enkel mooie stranden! We verkennen het stadje en sluiten af met een lekkere verrassing!

JT-Beachnight

6 foto's

's Avonds bij zonsondergang nog een verfrissende duik in het water en gezellig napraten op het strand, met een hapje en non-alcoholisch drankje. Gezelliger wordt het niet! toch?!

Banaan/ringo

7 foto's

Ben je een echte waterrat en hou je van snelheid?
Dan geniet je zeker van deze klassieker!
Spring maar achterop en geniet van jouw ride op de banaan of ringo!
GAAN MET DIE BANAAN!

Biketour & Speleo Adventure

10 foto's

Samen fietsen we naar de grotten van Baredine.
Klik je al maar stevig vast, want deze bezichtigen we niet op de standaard manier.
We dalen af voor een speleo avontuur en kruipen door de nauwe gangetjes.
Durf jij af te dalen in de donkere grotten van Baredine?

Feestdeal YS - Porec

8 foto's

Heb jij ook zo'n zin in een feestje? Onze monitoren halen hun beste dansmoves naar boven en zorgen ervoor dat jij de tijd van je leven beleefd!

Porec Bartour

5 foto's

Wil je het mooie Porec ontdekken tijdens een gezellig avondje stappen met je vrienden?
Dan is dit de uitgelezen kans! Samen schuimen we de tofste bars af en maken we er een geweldige avond van!

Partycruise

4 foto's

Samen met de vetste beats, lekkere drankjes en een adembenemende zonsondergang gaan we de zee op! We maken er de vetste party van en een avond om nooit te vergeten!

Waterski

7 foto's

We zakken af naar de waterskilift in Porec waar we ons klaarmaken voor een geweldige adrenalinestoot op het water. Knikkende knieën laat je hier beter achterwege, want je mag tegen hoge snelheid scheuren over het water, 750m per toer. Ready, set, go! 1 sessie duurt maar liefst 5 uur, hou jij vol?

Opgelet! Valt op dezelfde dag als Aquacolors, niet combineerbaar!

Fun & beachpakket Porec

1 Foto

Onze vakanties naar Porec bevatten naast je gekozen excursiepakket een erg leuk fun & beachprogramma.  Dit doen we met héél de groep.  Wat hier zoal inzit, kan je hieronder terugvinden. Uiteraard gaan we véél meer doen, maar 'alles' ... gaan we natuurlijk ook niet verklappen:).  Maar don't worry, we voorzien ook vrije tijd, zodat je met je vrienden zelf kan beslissen of je in het zwembad wil duiken, je kleurtje wil bijwerken op het strand of de winkeltjes wil afgaan. 

Inflatable Park

9 foto's

Een floating aquapark, m.a.w. een drijvend aquapark op het water! Lachen, gieren, brullen, vallen, opstaan, rennen, klimmen, springen, ... verzekerd!

JT-Beachday

9 foto's

De ingrediënten voor deze dag zijn: stralende zon, hemelsblauw water, hopen watersportmateriaal van Jongerentravel & nu jullie nog om ervan te genieten!

Chillcruise

11 foto's

Met onze boot varen we de Adriatische zee op. Lekker chillen op het dek? Werken aan die tan lines? Of liever wat gekker en vette salto's maken? Het kan allemaal! De gezellige sfeer, de zon en de fun zullen er voor zorgen dat dit een onvergetelijke belevenis wordt!

Keuzemiddag Porec

8 foto's

Vakantie is ook kiezen.  Kiezen waar JIJ vandaag zin in hebt!  Vandaag mag je kiezen tussen water en land, tussen een crazy ride op een banaan of ringo, of een middagje shopping in Porec! 

Chilldays

5 foto's

Zin om 2 dagen jouw dag helemaal zelf in te delen? Ga jij tijdens jouw vakantie liever lekker chillen aan het zwembad of op het strand?
Dan is dit DE vakantie voor jou! Terwijl de andere reizigers op uitstap zijn, ben jij deze 2 dagen vrij om lekker te chillen en te genieten van de zon. Uiteraard hangen er aan deze vrijheid enkele afspraken, je mag o.a. de badplaats niet verlaten. Maar hey, waar zou jij heen gaan?
Chillen doe je toch op het strand of aan het zwembad?!
Heb je een vraag of wil je gebruik maken van het watersportmateriaal van Jongerentravel, don't worry, er blijven uiteraard ook altijd monitoren in de badplaats, zodat je altijd bij hen terecht kan!

Chillday 1

1 Foto

Strand of zee, zon of schaduw, strandhanddoek of beachvolley, terrasje of supermarkt, ijsje of drankje?  Kortom, jouw dag, jouw keuze!

Chillday 2

1 Foto

Strand of zee, zon of schaduw, strandhanddoek of beachvolley, terrasje of supermarkt, ijsje of drankje?  Kortom, jouw dag, jouw keuze!

top