Welke reis is op jouw lijf geschreven?  Voor welke reis wil jij aftellen?

Wordt het Pineda met de vele watersporten, adventure & kicken in Escalona, véél actie & aqua in het mooie Porec.  Of ga je voor Barcelona en héél veel fun, dan is Malgrat jouw ding.Toch liever multi action, dan is Siofok, een absolute aanrader.  Liever veel van het land, van de plaats ontdekken, dan moet je gaan voor Kos! Wat je ook kiest, verkeerd zal je nooit kiezen, want leuk zijn ze allemaal!  Nu is het aan jou!

Ga vliegensvlug op zoek naar jouw ONVERGETELIJKE vakantie!

Boek je een jongerenvakantie bij Jongerentravel, dan beleef je gegarandeerd dé vakantie van je dromen! Met Jongerentravel reis jij naar de mooiste, meest zonnige en jongeren"proof" bestemmingen en er staat 24/7 de beste reisleiding voor jou klaar. Zie jij een vakantie met de vetste beachparty’s, de beste partydeals, de wildste feestjes, de mooiste stranden en leukste excursies al helemaal voor je? Dan hoef je alleen nog maar te kiezen uit een van de Jongerentravel-bestemmingen!

Veel keuze, zodat jij op zoek kan gaan naar dé trip van leven!

Toont

Jammer, jouw geselecteerde filters geven helaas geen resultaten. Stel je filter wat ruimer in of kies voor een andere vertrekdatum.

top