Kos

Regio, land Vlag Griekenland Kos, Griekenland
9 foto's

Info Kos

Een gezellige haven, een bruisende centrum, lekker fietsen, fijne stranden en de leuke feestjes in Kos-stad. Kos is mooi, populair én bijzonder!
Kos is één van de bekendste en populairste eilanden van Griekenland . Véél zonaanbidders gingen je voor en daarom zit het ook vanaf vorige zomer in ons aanbod! En vraag maar aan de vele reizigers van Jongerentravel die vorige zomer ernaartoe geweest zijn: TOP-bestemming!

Het eiland Kos is niet zo massaal en toeristisch als de andere plekken waar je misschien al bent geweest, maar dat maakt dit eiland juist zo bijzonder. Slenter langs de winkeltjes in de witte straatjes, stap op je fiets en ontdek de omgeving (want die is echt mooi!) of relax een dag op het strand. Er zijn genoeg activiteiten waarbij je kunt relaxen, maar die jou ook het prachtige eiland en andere eilanden laten zien.

Waarom jij écht mee wil naar Kos

  • Mooie badplaats met gezellige haven 
  • Prachtige plekjes om te ontdekken, met de fiets of te voet
  • Adembenemende stranden 
  • Charmant oud stadscentrum met witte straatjes, hopen winkeltjes en gezellige terrasjes, cafeetjes & feestjes

Wat te doen in Kos?

Een gezonde mix van dingen om te doen!

Beach & Bikepakket Kos

1 Foto

Onze vakanties naar Kos bevatten een erg leuk Beach- & bikepakket 
Dit is een pakket van 3 dagen  met activiteiten of uitstappen. We doen ze steeds met héél de groep.  Deze activiteiten zijn op jouw lijf geschreven en  ideaal om snel een supergroepssfeer te krijgen!
Jouw activiteiten/uitstappen: een uitstap met de fiets naar de Embros Thermen, een citygame om het stadje te leren kennen maar ook het waterpretpark Lido. Uiteraard zit daar ook de fietsreservatie voor een onvergetelijke vakantie in! 

Wil je graag meer uitstappen doen? Dan kan dat.  We hebben er 3 dagen voor vrijgehouden!  We hebben de leukste excursies voor je uitgezocht en deze kan je nog apart bijboeken als je wil (bij extra's): 3-eilandencruise, visit Bodrum of de beachdeal 
Het hoeft natuurlijk niet. Die dagen ben je dan vrij en kan je 's middags langskomen aan ons JT Beachpoint. Ons plekje op het strand waar je monitoren zitten en we ons beachmateriaal hebben liggen.  Je kan je handdoek languit op het strand leggen om te chillen,  meedoen aan de watermatrassenrace of een potje volleybal spelen met je nieuwe vrienden.

Dus don't worry, we voorzien ook heel wat vrije tijd voor je, zodat je met je vrienden zelf kan beslissen of je in het zwembad wil duiken, je kleurtje wil bijwerken op het strand of de winkeltjes wil afgaan. 

 

Waterpretpark Lido

8 foto's
Haal de waterrat in jezelf naar boven tijdens een dagje in het fantastische waterpretpark van Kos.
Er zijn meer dan genoeg glijbanen en zwembaden om je de hele dag rot te amuseren, en je vooral geen moment te vervelen! 
Even bijkomen? dan kan je terecht in één van de restaurantjes. 

Embros Thermen

5 foto's

We trekken met z'n allen op de fiets richting de Embros thermen.
 
Het bronwater dat hier uit de rotsen komt heeft een temperatuur van rond de 40 graden Celsius en zou een heilzame werking hebben.
Het is eventjes wennen aan de zwavelgeur maar als je daar eenmaal doorheen bent is het heerlijk vertoeven in het warme met zeewater vermengde water! #relax

Fietsreservatie

5 foto's

Het prachtige eiland Kos staat gekend als een fietseiland. Je eigen fiets hebben tijdens je vakantie is dan ook superhandig! We gebruiken hem eigenlijk een hele week, zowel overdag als 's avonds, voor heel wat activiteiten!
Wij zorgen voor de reservatie van je fiets / wij betalen het voorschot, zodat deze klaarstaat op het moment dat je aankomt.
Je dient ter plaatse nog het saldo, 20 euro, te betalen bij het afhalen van de fiets!
 
In deze prijs zit: nieuwe fiets voor 1 week | verzekering voor ongeval en diefstal | onderhoudservice | pechverhelping op het hele eiland | kaart van Kos 

Young Spirit moet VERPLICHT een fiets hebben. Je hebt deze immers zowel overdag als 's avonds nodig! 

Sunset- & feestpakket (avond)

1 Foto

In jouw reis zitten alle YS-avonden, inclusief 3 onvergetelijke feestjes; inbegrepen!
De andere avonden is er een leuke avondactiviteit, in elkaar gestoken door jouw monitoren.
Je hoeft dus helemaal niet te smeken bij je ouders of je een feestpakket/feestdeal mag bijboeken, want je hebt dit gewoon al!  Lekker handig en vooral zoooooo leuk!
Welke feestjes erin zitten?  Zie hieronder. 
1 avond kan je de avondactiviteit inruilen voor de partycruise (zie extra's), Maar dit hoeft natuurlijk niet!

Zia Sunset

8 foto's

Met de bus trekken we naar Zia, een gezellig dorpje in de bergen van Kos.
We bekijken er samen de prachtige zonsondergang en genieten van de typische Griekse sfeer.
Nagenieten van de dag in een leuke bar of liever snuisteren in de talloze souvenierwinkeltjes?
Aan jou de keuze!

JT-party

1 Foto

Voor velen het hoogtepunt van de week: dé JT-party.  Het feestje voor YS die het best omschreven kan worden als 'memorabel'.  Music & friends, wat je moet je nog meer hebben om een zalige week af te sluiten?!

Kos Bartour

1 Foto

De mooie, sfeervolle Kos-stad ontdekken tijdens een gezellig avondje stappen met je vrienden?
Dan is dit de uitgelezen kans! Samen schuimen we de tofste barretjes, terrasjes, kleine steegjes met verrassende plekjes ... af en maken we er een geweldige avond van!
Don't forget your danceshoes!

Karaoke night

1 Foto

Begin alvast te oefenen, want tijdens de karoake night is het aan JOU! Daag jouw monitoren uit en schreeuw samen met je vrienden de longen uit je lijf op tal van tijdloze hits. The night is yours!

 

top