Malgrat de Mar

Regio, land Vlag Spanje Costa Brava, Spanje

Info Malgrat de Mar

Malgrat de Mar is zonder twijfel dé gezelligste en mooiste badplaats aan de noordoostkust van Spanje. Een gezellige kilometerslange boulevard vol restaurantjes, barretjes en winkels verbindt de stad met Santa Susanna, een andere populaire badplaats aan de Spaanse kust. Natuurlijk is er in Malgrat de Mar van alles te doen en te beleven. Denk: lekker relaxen op het strand, flaneren over de boulevard, genieten op sfeervolle terrasjes, uitgaan en het achterland verkennen. In het oude pittoreske centrum wandelt u door smalle straatjes en over knusse pleintjes met mooie kerken en leuke restaurants.

Waarom jij écht mee wil naar Malgrat de Mar

 • Het beste aanbod van hotels van de Costa Brava/Daurada
 • Eindeloze boulevard & dito strand
 • Een écht vakantieparadijs, gewoon genieten!
 • Gezellige strandbars om ’s avonds te chillen
 • Een paar héél leuke discotheken en clubs!

Wat te doen in Malgrat de Mar?

Een gezonde mix van dingen om te doen!

Barcelona Visit

Hét ideale moment om de Spaanse topper te ontdekken!
7 foto's

Barcelona & Camp Nou

Dé topper voor elke voetbalfan!
9 foto's

Catamarancruise

Sfeer, aquafun, party én de zon = dat is de Catamaran!
9 foto's

Moonlightcruise

Genieten van sun, fun & party bij ondergaande zon!
11 foto's

Sanddance

De meest legendarische poolparty van de Costa Brava!
10 foto's

Waterworld

Hét grootste waterpretpark van Europa!
11 foto's

Paardrijden

Unieke paardrijtocht langs enkele prachtige stukjes natuur!
6 foto's

Partydeal Malgrat

Waar is da feestje?

7 foto's

Calella by Night

Jouw ideale kans om de tofste bars & discotheken van Calella te leren kennen!
6 foto's

JT-Poolparty by night

Hoogtepunt van jouw week, the one and only JT-poolparty op een unieke locatie.
3 foto's

Sunset & cocktails

1 Foto

All-acces pas JT

Een exclusieve pas, die je veel geld bespaart!

Beachdeal Malgrat

Dé ultieme beach combo!

14 foto's

Aqua inflatable park Malgrat

Een té gek avontuur op zee!
6 foto's

Kayak & Banaan

Traag of liever snel? Het beste van twee werelden, op zee!

Lloret by night

Dé ultieme nightlife-ervaring van de Costa Brava!
5 foto's

Aquadeal Malgrat

Voordelig combi-pakket Aqua!

6 foto's

Paddle boarding

Dé hype van de VS eens proberen? dit is je kans!

Catamaran/windsurfen

Dé ideale kans om te leren surfen of zeilen!

Uitgaan in Malgrat de Mar

Op stap gaan en je helemaal uitleven

 • The Frog, gezellige discotheek waar je kan uitleven op de recentste hits uit de popmuziek en zalige oldies.
 • Waikiki, een gezellige cocktailbar met tropische (en shisha)
 • Tropicana, grootste discotheek van Malgrat met muziek gaande van pop tot house en techno. 2 dansvloeren om totally los te gaan!
 • Dlux, een danscafé met spectaculaire lichtshows.  Klein, maar des te gezelliger.
 • Bahama Brisa, toffe beach bar, ideaal om van een lekkere cocktail te genieten aan het strand
 • Limit, super leuke en gezellige bar met een groot terras
17 foto's

’s Avonds verandert het rustige Malgrat samen met Santa Susana in een gezellige drukte met een gezellig verlichte boulevard en een gezellig nachtleven! De combinatie Malgrat - Santa Susanna zorgt voor voldoende aanbod aan bars en clubs, voor alle muzieksmaken. Aan het strand vind je verschillende hippe beachclubs die jou voorzien van de beste cocktails in combinatie met chille lounge muziek.  In het centrum vind je de dansclubs. Voor iedereen is er wel wat wils! Put on your dancing shoes! Neen, dit is geen Lloret, je hebt hier geen keuze uit 40 clubs en discotheken, maar moet dat dan?? Het is heel gezellig uitgaan, relax, no stress en de clubs die er zijn, zijn wél de moeite waard!

Praktisch

Taart Leeftijden

Bij wet mogen -16 jarigen geen clubs en bars betreden. Er wordt identiteitscontrole gedaan, waarbij zij jou de toegang kunnen weigeren. Wij raden het dan ook af om je als -16 jarige in te schrijven voor deze doelgroep, aangezien hier steeds een partydeal is inbegrepen. Indien ze jou de toegang weigeren, zal je terug moeten keren naar het hotel.

Kijk zeker ook eens naar onze doelgroep Young Spirit (15-17 jaar), ideaal als je een mixed groep hebt!

icoon_begeleiding De begeleiding

Overdag kan jij gerust ‘je plan trekken’, maar om ’s nachts alleen uit te gaan tot de zon weer opkomt, daar ben je nog net iets te jong voor (jij vindt misschien van niet, maar je ouders wel). Met Free Spirit Limited heb je de ideale compromis: Overdag ben je vrij om je dag zelf in te vullen en bijna elke avond bouwen we een feestje samen met de monitoren! Een WIN-WIN situatie dus!

icoon_dagprogramma By day Free Spirit Limited

Ons eigen Free Spirit Limited-monitorenteam zorgt voor de praktische organisatie. In de voormiddag is er een aanmeldmoment bij de monitoren. De rest van de dag ben je vrij. Je kan meegaan op één van de vele uitstappen/excursies die we aanbieden (vrijblijvend) of je deelt je dag zelf in: chillen op het strand of aan het zwembad, shoppen, terrasje doen, ...! 1 x per week hebben we onze JT-beachday, we brengen dan samen een middag op het strand door.  

Nachtkalender By night Free Spirit Limited

’s Avonds eten we samen met de groep en erna gaan we natuurlijk een legendarisch feestje bouwen. Jullie hebben namelijk allemaal een partydeal (inbegrepen in de prijs van de reis)! Het uitgaan gebeurt in groep, onder het motto: samen uit, samen thuis. Ben je moe en wil je vroeger naar huis. Geen probleem, onze monitoren zorgen dat je thuis geraakt! We laten immers niemand alleen ’s nachts naar huis gaan! Geen zin om uit te gaan, geen probleem! Onze monitoren voorzien een leuk alternatief of je kruipt eens “vroeg” je bedje in. Maar dit controleren we natuurlijk, want 'onnozel' zijn we natuurlijk niet :-).

icoon_alcohol Alcoholgebruik

Vanaf 16 jaar mag je bier of wijn drinken (volgens de Belgische wetgeving), maar alcoholmisbruik is NIET toegestaan. We willen je namelijk wel een onvergetelijke vakantie bezorgen, maar met al je hersencellen nog intact!

Personen Onze monitoren

Onze monitoren zijn er voor jou!  Zij verblijven bij jou in het hotel en staan 24/7 voor je klaar. Je kan bij hen terecht voor al je vragen en/of problemen. Maar zij zijn er ook voor de FUN! Overdag samen een terrasje doen, een secret spot aan het strand ontdekken, een leuke beachbar,… zij stellen voor en jij beslist of je meegaat. ’s Avonds zijn zij de sfeermakers tijdens de vele feestjes.

Onze reisleiders en monitoren zijn allemaal vrijwilligers, die zich in hun vrije tijd engageren om jou een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Je betaalt een bijdrage van 10 euro per persoon, voor de opleiding en bijscholing van onze reisleiding & monitoren. Deze is in handen van het opleidingscentrum Sports4fun vzw.

icoon_geruststelling Waarom je ouders ook gerust mogen zijn?

 • Wij zijn niet aan ons proefstuk toe, maar organiseren al 35 jaar reizen voor jongeren!
 • Wij staan nooit stil. De jeugd evolueert en wij ook. Wij nemen geen genoegen met ‘bijna goed’, maar streven altijd naar ‘perfectie’.
 • Wij zijn koppig, wij sluiten geen compromissen als het over minimumleeftijd, alcohol en drugs gaat, want tenslotte gaat dit over veiligheid, jullie veiligheid!

Reisaanbod Malgrat de Mar

top