15 december 2023 / Informatief

Ontdek de Heetste Jeugdreisbestemmingen en Backpackavonturen in Europa!

Ready for summer, ready to travel? Klaar om je vakantie naar een hoger niveau te tillen? Wij hebben de inside scoop voor de ultieme jongerenreizen en jeugdvakanties, inclusief onvergetelijke backpackavonturen in Europa. Laat we samen de tofste bestemmingen verkennen, van het zonnige Calella en Malgrat de Mar tot het bruisende Benidorm, het sfeervolle Kos en het pittoreske Porec.

Benidorm: Het Epicentrum van Jongerenvakanties!

Benidorm, een stad die bekendstaat om zijn hoge gebouwen, kilometerslange stranden en epische avondactiviteiten, is de ultieme hotspot voor jongerenreizen. Hier vind je alles wat je hartje begeert: wateractiviteiten, strandfeesten en een prachtige natuur. Of je nu wilt chillen of op ontdekking wilt gaan, Benidorm heeft het allemaal voor een onvergetelijke jongerenvakantie.

Benidorm biedt een mix van adrenaline en relaxatie, waardoor het de perfecte bestemming is voor een onvergetelijke jongerenervaring.

Benidorm - Globers 12-16 jaar
Benidorm - Young Spirit 15-17 jaar

Backpack in Europa: Voor de echte avonturiers

Tijd om je rugzak in te pakken en de schoonheid van Zuid-Europa te ontdekken. In Portugal wachten de kleurrijke straatjes van Lissabon en de gouden stranden van de Algarve op je. Stap in Spanje in de wereld van tapas, flamenco en zonnige siësta's. En in Italië, oh bella Italia, dwaal door de eeuwenoude straten van Rome en geniet van de lekkerste pasta en gelato. Deze backpacktrip wordt een onvergetelijke reis vol cultuur, heerlijk eten en adembenemende landschappen. Ga op jongerenreis in het zuiden van Europa en laat je betoveren door de magie van deze prachtige bestemmingen!

Backpacktrips - Young Spirit 15 - 17 jaar

Calella en Malgrat de Mar: De Spaanse Zon en beste vibes!

Calella en Malgrat de Mar zijn dé plekken voor jongeren die op zoek zijn naar een mix van zon, zee, en strand.  Fantastische hotspots voor te gekke beach games. Denk aan beachvolleybal, paddleboarding, té gekke poolparty’s of gewoon lekker chillen met je nieuwe vrienden.Fan van Spaanse tapas? Dan ben je op dé place to be!
Malgrat de Mar en Calella, de perfecte combo voor een onvergetelijke jongerenervaring aan de Spaanse kust!

Calella - Globers 12-16 jaar
Calella - Young Spirit 15-17 jaar

Malgrat de Mar - Globers 12-16 jaar
Malgrat de Mar - Young Spirit 15-17 jaar

Kos: Grieks Eilandplezier voor Jongeren!

Kos, het Griekse eiland, is een paradijs voor fietsliefhebbers. Verken de eindeloze fietspaden die je door het prachtige Kos leiden en schilderachtige dorpjes voeren. Na een dag vol avontuur kun je genieten van de heerlijke Griekse keuken, met uitzicht op een schitterende zonsondergang.

Kos - Globers 12-16 jaar
Kos - Young Spirit 15-17 jaar

Porec: Kroatische Charme en Avontuur!

Porec aan de Kroatische kust is een verborgen schat voor jongeren op zoek naar een unieke jeugdvakantie. Met zijn smalle straatjes, historische charme en adembenemende uitzichten biedt Porec een geweldige setting voor jongerenreizen. Ontdek lokale boetiekjes, geniet van heerlijk eten en laat je betoveren door de sfeer van dit pittoreske stadje.

Porec - Globers 12-16 jaar
Porec - Young Spirit 15-17 jaar

 

Dus, waar wacht je nog op? Boek vandaag nog jouw jeugdreis naar Calella, Malgrat de Mar, Benidorm, Kos, Porec of een van de andere geweldige Europese bestemmingen. Van spannende activiteiten tot adembenemende zonsondergangen, deze reis belooft de trip van je leven te worden.
Pak je koffers en...laat het avontuur beginnen!
 
 

gie van deze prachtige bestem

 


top