17 april 2023 / Informatief

Een geslaagde opleidingscursus, dat was het zeker!

Een 4-daagse vol blije gezichten, een echte teamgeest, motivatie en héél veel enthousiasme. Dat was onze eerste opleidingscursus van 2023!

Pssst .... No stress, eind dit jaar vindt er opnieuw een JT-opleidingscursus plaats! Stay tuned!

Alle nieuwe CREW leden kunnen het bevestigen, het was een 4-daagse om nooit te vergeten! Naast de theorie leerden ze stuk voor stuk ook al het praktische van een Jongerentravel-teamer, dé duizendpoot zijn op bestemming en kunnen handelen in elke situatie. Ook werd er gezorgd voor een heleboel activiteiten naast de opleiding waardoor de groep na enkele uren 1 echte familie werd, want ja de Jongerentravel CREW is en blijft dé leukste familie aller tijden! 

Onze CREW verwelkomde maar liefst 17 kersverse CREW leden die na een geslaagd examen binnenkort hun stage zullen lopen op bestemming, iets waar ze allen al lang van droomden! Vol trots blikken ze terug op deze onvergetelijke ervaring:

'Beste 4-daagse ever, een goede afwisseling tussen lessen en activiteiten' - Chavaline

'Super opleiding, we hebben allemaal super veel bijgeleerd! De lessen waren heel interessant en werden steeds op een toffe manier gegeven' - Lara

'De monitorencursus is zeer leuk! De sfeervolle groep steunde elkaar, we hebben enorm veel plezier gemaakt!' - Alessio

'Ik raad de opleidingscursus aan iedereen aan! Het was een super leuke week!' - Gavin

'Veel bijgeleerd van de CREW, als kers op de taart geslaagd voor het examen. Een topweek als je het mij vraagt!' - Yana

...

Nieuwe teamers, WELKOM bij onze JT familie!

Heb jij de opleidingscursus gemist? Geen paniek, hier zijn we al met de 2de opleiding van het jaar! Jouw kans om deel uit te maken van onze CREW! De plaatsen zijn opnieuw beperkt, stop met twijfelen, dit is jouw kans!

Ben je minimum 17 jaar, ben je gedreven en spreekt monitor zijn bij Jongerentravel jou wel aan? Heb je geen of onvoldoende ervaring in jeugdwerk? Dan is deze 4-daagse tijdens de herfstvakantie op jouw lijf geschreven!

 

 

MORE INFO COMING SOON, STAY TUNED!

 

 


top