11 augustus 2023 / Informatief

OPLEIDINGSCURSUS 2023 - HERFSTVAKANTIE

Na de fantastische Paas-editie hebben we al een nieuwe opleidingscursus in petto! Ben je minimum 17 jaar, ben je gedreven en spreekt monitor zijn bij Jongerentravel jou wel aan? Heb je geen of onvoldoende ervaring in jeugdwerk? Dan is deze 4-daagse tijdens de herfstvakantie op jouw lijf geschreven!

Van 2 november tot 5 november slaan onze ambassadors, huidige JT CREW en het bureel de handen in elkaar om jou een volwaardig beeld te geven van het monitor zijn binnen onze CREW. Verwacht je aan een boeiende afwisseling tussen theorie en praktijk met de nodige groepssfeer en ambiance! In een mum van tijd heb je de smaak en het enthousiasme van onze CREW te pakken en wil je nooit meer weg! Dat bevestigen ook onze kersverse teamers:

'Beste 4-daagse ever, een goede afwisseling tussen lessen en activiteiten' - Chavaline

'Super opleiding, we hebben allemaal super veel bijgeleerd! De lessen waren heel interessant en werden steeds op een toffe manier gegeven' - Lara

'De monitorencursus is zeer leuk! De sfeervolle groep steunde elkaar, we hebben enorm veel plezier gemaakt!' - Alessio

'Ik raad de opleidingscursus aan iedereen aan! Het was een super leuke week!' - Gavin

'Veel bijgeleerd van de CREW, als kers op de taart geslaagd voor het examen. Een topweek als je het mij vraagt!' - Yana

Is met jongeren tussen 12-16 jaar bezig zijn minder jouw ding? Ben jij iemand dat eerder planmatig is ook wel bestempeld wilt worden als dé duizendpoot van het team? Dan is de opleiding tot reisleiding zeker iets voor jou!*

Na het slagen op het praktijk- en theoretisch gedeelte zal je worden ingepland tijdens de winter 2023/2024 of zomer 2024 voor jouw stage in het buitenland, en dit helemaal GRATIS!

De plaatsen zijn opnieuw zeer beperkt, zoals altijd streven we naar kwaliteit boven kwantiteit. Claim dus nu jouw plaats voor dé JT-opleidingscursus tot monitor of reisleider. Jij kiest!

Meer informatie : OPLEIDINGSCURSUS REISLEIDER | OPLEIDINGSCURSUS MONITOR 

WAAR WACHT JE NOG OP? 

 

* Opgelet, minimumleeftijd van 18 jaar vereist (19 jaar in 2024)


top