22 september 2023 / Informatief

CITYTRIPS & BACKPACKTRIPS

PAASVAKANTIE 2024

Een wintersportvakantie niets voor jou? Maar zoek je meer dan zon, zee, strand en chillen? Trek jij graag de grootsteden in en ben je op zoek naar de diepste geheimen van de stad? Dan hebben wij de vakantie van je dromen in ons aanbod! Dé fantastische citytrips en backpacktrips naar Spanje, Portugal, Tsjechië en Hongarije wachten op jou!
Tijdens jouw reis verblijf je in leuke en gezellige jeugdhostels, want we blijven natuurlijk in het avontuurlijk thema hé!

Kies je voor een backpacktrip, dan reizen we met de trein van de ene grootstad naar de andere, een echt avontuur samen met leeftijdsgenoten! 

Weet jij niet te kiezen tussen deze fantastische trips? Wij lijsten onze nieuwe toppers graag voor jou op.

 

ONZE STEDENTRIPS OP EEN RIJTJE

BACKPACKTRIP PORTUGAL

Bem-vindo a Portugal! Het land van gegrilde sardientjes, melancholische fado, de glorierijke ontdekkingsreizen, mooie zandstranden en zoveel meer!

Jouw onvergetelijke trip start op de luchthaven van Zaventem. Eens aangekomen in Portugal, nemen we de trein van de ene grootstad naar de andere. Tijdens de trip bezoek je maar liefst 2 parels van steden: Porto & Lissabon.

Enkele extra aanraders tijdens jouw reis:

Porto: Bezoek Aveiro | Porto by Tuktuk
Lissabon: Amfibietoer | Partyboot

DOELGROEP
YOUNG SPIRIT / FREE SPIRIT LIMITEDFREE SPIRIT / JTNEXT 

 

 
 

BACKPACKTRIP ITALIË

Benvenuto in Italia! Niet enkel het land van pizza en pasta. Een wondermooi land met prachtige geheimen, die jij gaat ontdekken! Tijdens deze trip trekken we naar hét prachtige Venetië, de hoofdstad van het Romeinse Rijk en de stad waar de pizza ontstond.

Jouw Italiaanse trip start op de luchthaven van Zaventem. Eens aangekomen in Italië nemen we de trein verder naar de grootsteden van het land. Tijdens de trip bezoek je maar liefst 4 Italiaanse parels: Napels, Rome, Firenze en Venetië.  

Enkele extra aanraders tijdens jouw reis:

Napels : Pizzaworkshop | Procida eiland
Rome : Colosseum | Urban rafting
Venetië : Gondelrit

DOELGROEP

YOUNG SPIRIT /FREE SPIRIT LIMITEDFREE SPIRITJTNEXT 

CITYTRIP PRAAG

Praag, de hoofdstad van republiek Tsjechië moet je gewoon gezien hebben. Dat Praag de bijnaam ‘Gouden Stad’ heeft gekregen, snap je meteen vanaf je er bent!
De historische stadskern is hét pareltje van Europa en staat niet voor niets op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

De wirwar van smalle steegjes, een uitzicht van wel meer dan 500 torens en de bijzondere pleinen, zorgen samen voor een magisch geheel.  Maar Praag is ook sprookjesachtig, door de rivier de Moldou die dwars door de stad stroomt met overal dobberende zwanen en de gezellige Naplavka kade, met hippe winkels, barretjes en restaurantjes.

 DOELGROEP

YOUNG SPIRIT / FREE SPIRIT LIMITED FREE SPIRITJTNEXT 

 

 

 

 

CITYTRIP BOEDAPEST

De Hongaarse hoofdstad is zo ontzettend mooi. Dat alleen al is reden genoeg dat je zou moeten kiezen voor een stedentrip naar Boedapest! Een groot deel van de stad staat namelijk op de werelderfgoedlijst. 

In 2019 werd Boedapest verkozen tot Beste Europese bestemming van 2019 en op de 16e plaats in de ranglijst met de 50 mooiste steden ter wereld. De stad mag dus niet ontbreken op je bucketlist, met prachtige uitkijkpunten, de Donau die midden door de stad heen loopt, met 8 bruggen, kunst en cultuur voor iedereen, lekker eten, vele badhuizen, heerlijke koffie en écht een leuk uitgaansleven.


En niet onbelangrijk, Boedapest staat ook in de top 10 van meest goedkope steden in Europa!

 DOELGROEP

YOUNG SPIRIT / FREE SPIRIT LIMITEDFREE SPIRITJTNEXT 

WAT WORDT JOUW ULTIEME PAASTRIP?


top