Regio, land Vlag Griekenland Kos, Griekenland
8 foto's

Info Kos

Een gezellige haven, een bruisende centrum, lekker fietsen, fijne stranden en de leuke feestjes in Kos-stad. Kos is mooi, populair én bijzonder!
Kos is één van de bekendste en populairste eilanden van Griekenland. Véél zonaanbidders gingen je voor en daarom zit het ook vanaf vorige zomer in ons aanbod! En vraag maar aan de vele reizigers van Jongerentravel die vorige zomer ernaartoe geweest zijn: TOP-bestemming!

Het eiland Kos is niet zo massaal en toeristisch als de andere plekken waar je misschien al bent geweest, maar dat maakt dit eiland juist zo bijzonder. Slenter langs de winkeltjes in de witte straatjes, stap op je fiets en ontdek de omgeving (want die is echt mooi!) of relax een dag op het strand. Er zijn genoeg activiteiten waarbij je kunt relaxen, maar die jou ook het prachtige eiland en andere eilanden laten zien.

Waarom jij écht mee wil naar Kos

  • Mooie badplaats met gezellige haven 
  • Prachtige plekjes om te ontdekken, met de fiets of te voet
  • Adembenemende stranden 
  • Charmant oud stadscentrum met witte straatjes, hopen winkeltjes en leuke terrasjes

Wat te doen in Kos?

Een gezonde mix van dingen om te doen!

Dagprogramma Beach & Bike8 foto's

Waterpretpark Lido

Spetter, zwaai en zoef van de ene na de andere glijbaan naar beneden!
1 Foto

Embros Thermen

De pareltjes van Kos ontdekken we met de fiets!
3 foto's

Fietsreservatie

Zalig, fietsen op Kos!
5 foto's

Poolparty

Té gekke poolparty!

Sunsetprogramma

Memorabele avonden in Kos

8 foto's

Zia Sunset

Samen genieten van de mooiste zonsondergang en typische Griekse sfeer.
1 Foto

Karaoke night

Praktisch

Taart Leeftijden

  • Minimumleeftijd: 14 jaar of het jaar dat je 14 jaar wordt.
  • Maximumleeftijd: 16 jaar

 icoon_begeleiding De begeleiding

Onze Globers-vakanties zijn 100% begeleide jeugdvakanties, van vertrek tot terugkeer. Er reist ook steeds een monitor mee met de vlucht. De volledige reis gebeurt dus in groep, onder begeleiding van onze monitoren.  Overdag voorzien ze een goed gevuld programma en 's avonds, ter afsluiting, nog een leuke avondactiviteit. 
Meer weten over de groep Globers?

icoon_dagprogramma Hoe ziet jouw Globers-dag eruit?

Elke Globers-vakantie bevat heel wat leuke activiteiten en onvergetelijke uitstappen.
Elke voor- en namiddag staat er steeds een activiteit of een onvergetelijke uitstap op het programma, dit naargelang je gekozen reis. Maar uiteraard maken we ook wel eens tijd vrij om ons gewoon zalig te nestelen op onze strandhanddoek aan zee of het zwembad! Elke avond sluiten we af met een leuke avondactiviteit.
Je kan ook kiezen om je reis nog uit te breiden met een uitstap of activiteit (zie extra’s), maar dit hoeft uiteraard niet!
Overzicht van onze activiteiten/excursies

icoon_eten_en_drinken Eten & drinken

In Kos verblijven we op basis van all-inclusve, vol-pension, extra snacks en frisdrank inbegrepen (zie beschrijving all-in formule van het hotel)
Het drinken van alcoholische dranken is niet toegestaan voor de groep Globers.  Ook niet voor reizigers die al 16 jaar zijn.

Personen Onze monitoren

Onze monitoren zijn allemaal vrijwilligers, die zich in hun vrije tijd engageren om onze reizigers een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Het merendeel van onze monitoren is leerkracht, gemiddelde leeftijd tussen 21 en 23 jaar. Elk team van monitoren staat onder leiding van een hoofdmonitor, die door zijn/haar opgebouwde ervaring binnen Jongerentravel de leiding heeft over een team. Je betaalt een monitorenbijdrage van 10 euro per persoon, voor de opleiding en bijscholing van onze monitoren. Deze is in handen van het opleidingscentrum Sports4fun vzw.
Meer weten over ons team?

icoon_geruststelling Waarom kan ik als ouder op mijn 2 oren slapen?

  • Uw kinderen zijn ook ‘onze’ kinderen. Wij willen uiteraard dat zij een onvergetelijke vakantie met ons beleven, maar wij willen ook dat ze veilig en wel terug thuis in uw armen kunnen vliegen.
  • Wij organiseren al 35 jaar reizen voor jeugd en jongeren.
  • Wij staan niet stil, de jeugd evolueert en Jongerentravel volgt dit op de voet en past, indien nodig, haar reisaanbod aan.
  • Wij nemen nooit genoegen met ‘bijna goed’, maar streven altijd naar ‘perfectie’.

Meer weten over ons?

Reisaanbod Kos

top