14 november 2022 / Informatief

Ons bangelijk nieuw aanbod! Better than ever!

 

Onze nieuwe bestemmingen op een rijtje

Costa Blanca - Benidorm

Ben jij klaar om de prachtige Costa Blanca te ontdekken? Reis samen met jouw leeftijdsgenoten naar het prachtige Benidorm, dé nieuwe parel in ons aanbod! Deze bruisende badplaats met prachtige verblijven heeft tal van faciliteiten, zowel overdag als 's avonds! Ben je eerder avontuurlijk of toch een zon-zee-strand type? Voor ieder wat wils!

En ja we horen jou al denken 'Benidorm, van de Benidorm Bastards, das echt voor oude mensen hoor', kom mee en wij bewijzen jou het tegendeel!

Ontdek hier meer info over Benidorm per doelgroep : Young Spirit, Free Spirit Limited, Free Spirit & JT Next 

 

 

Turkije - Bodrum

Eén van de mooiste baaien ter wereld, boordevol schilderachtige steegjes met souvenirwinkels, wit geschilderde huizen en een prachtig klimaat, dat is onze nieuwe topper!

Bodrum is al jaren 'the place to be' aan de Egeïsche Kust en staat vooral bekend als een luxe badplaats vanwege de dure jachten die hier aanmeren, de lekkere restaurants en de mooie hotels! Daarnaast biedt Bodrum ook epische excursies die van deze trip dé trip van jou leven maken!

Kortom, een vakantie naar Bodrum is écht een ervaring waar je nog jaren over napraat!

Ontdek hier meer info over Bodrum per doelgroep: Free Spirit Limited, Free Spirit & Jt Next

 

Italiaanse Alpen - Tiarno Di Sopra

Ben jij avontuurlijk en is een zon-zee-strandvakantie niets voor jou? Dan hebben wij dé nieuwkomer voor jou! De prachtige alpen in het noorden van Italië zijn dé place to be! Rotsklimmen, kajakken, canyoning en zoveel meer! 

Daag jezelf uit voor een zomers avontuur in de bergen!

Deze nieuwkomer bieden we in 2023 enkel aan voor JT Next

 

 

 

 

Backpacktrips / Beach & Backpacktrips

Hou je van dat tikkeltje meer dan enkel een strandvakantie en wil je liever echt de stad intrekken met jouw vrienden/vriendinnen? Dan is deze backpacktrip echt iets voor jou! Een nieuw JT concept waarbij je écht een stukje van de wereld kan zien op een hippe manier! 

Ter plaatse reizen we met de trein van de ene grootstad naar de andere, een echt avontuur samen met leeftijdsgenoten! 

3 steden, 1 trip, dat is de JT backpacktrip!

Ontdek meer over de backpacktrips voor Young Spirit & Free Spirit

Het volledige backpack-aanbod is binnenkort beschikbaar! Keep posted!

 

Afstudeerreis September 2023

Zit je in het 6de middelbaar en wil je de schoolbanken verlaten met dé trip van je leven? Samen met leeftijdsgenoten het bangelijke Lloret De Mar ontdekken tijdens een zotte & zalige week, op jouw lijf geschreven!

Wat kan je verwachten? Eigen Jongerentravel-DJ's die 's nachts écht iedereen op de dansvloeren krijgen en houden en dé meest enthousiaste Jongerentravel monitoren die de beste dansmoves in jou naar boven halen!

Meer nog,  deze reis bevat GRATIS dé partydeal Lloret, met all-acces in alle top discotheken & party's, inclusief de crazy poolparty en zotte JT-gadgets

Lloret is ready, maar ben jij dat ook?!

Meer info : Free Spirit & JT Next


Casa JT - Lloret De Mar

Een eigen poolparty? Een BBQ onder de stralende zon? Beerpong op vette beats? Het kan allemaal!

Droom jij al héél lang van een vakantie naar Lloret De Mar maar vinden je ouders dat nog net te vroeg? Dan hebben wij dé oplossing in petto! Wij gaan naar Lloret met Free Spirit Limited onder het motto samen uit, samen thuis! 

We verblijven in prachtige villa's iets verder van de bruisende stad waar we overdag volop genieten van alles wat onze JT casa te bieden heeft en 's avonds nemen we samen de taxi naar dé place to be aan de Costa Brava. We gaan samen de leukste clubs binnen en op het afgesproken uur allemaal samen terug naar de villa!

Lloret De Mar is klaar voor jou, maar ben jij wel klaar voor LLoret?!

Meer info: Jt Casa & Lloret De Mar

Espierba - Spaanse Pyreneeën

Ook onze Globers verrassen we graag met een epische nieuwkomer!

Hou jij van avontuur en schrikt hoogte, snelheid en adrenaline jou niet af? Dan is deze avontuurlijke reis zeker iets voor jou! Een combinatie van canyoning, boogschieten, rotsklimmen, cliffjumpen en zoveel meer, allemaal inbegrepen in jouw reis!

Je verblijft op een super gezellige camping in het hartje van de Huesca streek in de Spaanse Pyreneeën waar je ook nog eens kan genieten van een heerlijke duik in het zwembad! Wat een nieuwkomer! Jij gaat toch mee?

Meer info over deze avontuurlijke topper vind je hier!

Enkele nieuwe excursies in de kijker

Jeep Safari - Benidorm

De Costa Blanca heeft een prachtig berglandschap, een excursie waarbij we de streek echt ontdekken kan dan niet ontbreken! Spring mee op de off road jeeps waarbij we naast een leuke tocht ook verkoeling zoeken in de prachtige watervallen Fonts d'Algar! Een toppertje die je niet wil missen!

Quad safari - Bodrum

Bodrum Quad Safari is een zeer populaire excursie in Turkije! Als je eenmaal van de opwinding hebt geproefd, krijg je er nooit genoeg van! Gieren door het wilde en ruige Turkse bosgebied, een adrenaline kick die je niet wil missen! 

Deals - Calella

Zin in een bangelijke combo? Wij bieden jou de beachdeal, actiondeal & de adrenalinedeal in Calella! Check them out!

 

Wil je zelf JT monitor worden?

 

Ben je gebeten door Jongerentravel en wil je zelf monitor worden? Het kan! Ben je enthousiast, verantwoordelijk en ben je graag met jeugd bezig? Dan is dé Jongerentravel crew misschien wel iets voor jou!

Eenvoudig online ons sollicitatieformulier invullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Heb je geen ervaring met jeugdwerk? Geen probleem! Wij geven zelf dé opleiding die je nodig hebt!

Meer informatie vind je hier

 



Het belooft alvast een onvergetelijke zomer te worden, de trip van je leven wacht op jou!

Hopelijk ben jij erbij!


top