Wat is dat?

Ben je minstens 16 jaar oud en klaar om je vleugels eens uit te slaan? Dan hebben wij wat jij wil! Een groepsreis met een heleboel leeftijdsgenoten en zonder verplichtingen (enkel een dagelijks aanmeldmoment). Het beste van twee werelden dus!  

Zowel overdag als ’s avonds ben je vrij. Om hoe laat je opstaat en ’s avonds/’s nachts naar je hotel / appartement terugkeert, dat kies je zelf. Onze reisleiding is wel altijd in de buurt & zijn via de noodnummers dag en nacht bereikbaar.

Voor wie?

Minimumleeftijd: 16 jaar, dit is de effectieve leeftijd op de dag van vertrek

Uitzondering: zijn jullie met minstens 3, dan mag 1 iemand mee die nog 15 jaar is, maar wel nog 16 wordt hetzelfde jaar. Verhouding is dus 1/3.

Opgelet!
Wij raden af om je als -16 jarige in te schrijven voor deze groep, zeker als je ook de partydeal wil bijboeken.  Bij wet mogen namelijk -16 jarigen geen clubs en bars betreden. Er wordt identiteitscontrole gedaan, waarbij zij jou de toegang kunnen weigeren. Hiervoor zijn wij uiteraard niet verantwoordelijk.  

Waarom kiezen voor de groep Free Spirit?

Free Spirit biedt alle voordelen van een volledig georganiseerde groepsreis, zonder dat je verplicht bent om mee te doen met de groep. Strakke prijzen, een grote keuze aan activiteiten, een heleboel leeftijdsgenoten en hopen ambiance! Onze reisleiding ter plaatse leidt alles in goede banen en jij kiest zelf wanneer en waaraan je deelneemt. Het is jouw vakantie, en dat is er eentje zonder verplichtingen! Geen zin om mee te doen? Geen probleem, dan kan je gewoon gaan chillen op het strand of aan het zwembad! 

Heb je dus een vraag of probleem? Dan is onze reisleiding jouw eerste hulplijn, 24/24!  

Maar zij zijn er ook voor de FUN! Overdag samen een terrasje doen, een secret spot aan het strand ontdekken, een leuke beachbar,… zij stellen voor en jij beslist of je meegaat. ’s Avonds zijn zij de sfeermakers tijdens de vele feestjes.

Het enige wat wij van jou vragen in ruil voor al dit moois, is dat je je gedraagt als een verantwoordelijke jongvolwassene. Voor je met ons vertrekt, maken we dan ook een aantal afspraken om er samen een TOPREIS van te maken!

Jouw dag

Hoe een vakantiedag bij Free Spirit eruit ziet, dat bepaal jij volledig zelf! Deelnemen aan één van de leuke excursies, chillen op het strand of relaxen aan het zwembad, shoppen in de winkelstraat of een terrasje in het centrum … Jij kiest, want het is jouw vakantie! 

Elke dag is er een verplicht aanmeldmoment. Geen ramp, je hoeft enkel even langs te gaan bij de reisleiding, zodat zij weten dat alles in orde is! Je komt er bovendien alles te weten over het avondprogramma van die dag. 

Om hoe laat je opstaat of gaat slapen, dat kies je zelf.

Zet je al graag eens een stapje in de wereld? Ideaal! Onze reisleiding voorziet elke avond een avondprogramma en neemt je graag mee op sleeptouw naar de beste feestjes en bars. Boek je een partydeal, dan is dit zelf volledig in de prijs inbegrepen!

Je bent niet verplicht om aan het programma deel te nemen uiteraard. Maar we vertellen je er graag bij dat uitgaan in groep ook zo zijn voordelen heeft. Denk maar aan kortingen, gratis ingang én de topsfeer! Want ja hoor, onze reisleiding kan er wat van!

Excursies/activiteiten op maat van jongeren

Op elke bestemming heb je ook de mogelijkheid om een aantal excursies bij te boeken. Wij hebben de beste voor jou uitgezocht en ze zijn uiteraard allemaal jongeren-proof! Een crazy dagje waterpretpark, Barcelona/Venetië zien-voelen-proeven, chillen op een deluxe catamaran, een té gekke poolparty, … Soit, good luck, want het zal moeilijk kiezen worden! 

Let op! We raden je aan samen met de reis al de excursies te boeken, want boek je ze ter plaatse dan betaal je iets meer en volzet = volzet.

Waar is dat feestje?

Je bent jong en je zet al eens graag een stapje in de wereld. Dat weten wij natuurlijk ook wel! Onze reisleiding voorziet dan ook elke avond een partyprogramma!

Net zoals bij de andere activiteiten ben je niet verplicht om hieraan deel te nemen. Maak je echter niet té snel uit de voeten… Uitgaan in groep heeft namelijk ook zo zijn voordelen (kortingen, gratis/VIP entrance, happy hour deals …) en het is gewoon ook véél leuker!  

Let op: Vergeet je partydeal niet te boeken! De beste feestjes en party’s van jouw bestemming!

Nu nog je ouders overtuigen!

  • Jongerentravel is niet aan haar proefstuk toe, maar organiseert al 35 jaar reizen voor jongeren!
  • Wij staan nooit stil. Wij nemen geen genoegen met ‘bijna goed’, maar streven altijd naar ‘perfectie’.
  • Ja, je bent vrij, maar er is altijd reisleiding van Jongerentravel in de buurt. Je kan hun 24/24 uur bereiken.  Met dé zeer gegeerde partydeal, kan je als je wil elke avond een stapje in de wereld zetten met onze reisleiding.
  • Wij zijn koppig, wij sluiten geen compromissen als het over minimumleeftijd, alcohol en drugs gaat, want tenslotte gaat dit over veiligheid, jullie veiligheid! Ook Jongerentravel wil dat je veilig terug thuis komt.
  • Op bestemming kent Jongerentravel iedereen en iedereen kent Jongerentravel. Bars, clubs, hotels, andere partners … zij zorgen er allemaal mee voor dat je reis onvergetelijk wordt!

Meer weten over Jongerentravel?  het Jongerentravel-team   over ons


Voor ieder wel wat wils

Ontdek het volledige aanbod!

Ga naar doelgroepenoverzicht   Zomeraanbod Winteraanbod

Blader in andere doelgroepen

top