Wat is dat?

JT NEXT is een exclusief aanbod voor onze reizigers vanaf 18 jaar. Het motto is simpel: alles kan, niets moet! Je bent volledig vrij om je vakantie in te vullen zoals jij dat wil! Zowel overdag als ’s avonds ben je vrij. Om hoe laat je opstaat en ’s avonds/’s nachts naar je hotel/appartement terugkeert, dat kies je zelf. Onze reisleiding is wel altijd in buurt & zijn via de noodnummers dag & nacht bereikbaar.

Voor wie?

JT NEXT is voor studenten en jongeren vanaf 18 jaar
Ben je net afgestudeerd (middelbare school ten einde), dan mag ook jij aansluiten bij de groep JT Next.  Deze groep is dan helemaal op jouw lijf geschreven!

Waarom kiezen voor JT Next?

JT NEXT biedt alle voordelen van een volledig georganiseerde groepsreis, zonder dat je verplicht bent om mee te doen met de groep.

  • straffe prijzen
  • grote keuze aan activiteiten & excursies
  • de meest waanzinnige feestjes
  • dé héél gegeerde partydeal (enkel verkrijgbaar als je met ons reist)
  • een heleboel leeftijdsgenoten
  • hopen ambiance!

Onze reisleiding ter plaatse zorgt voor de praktische organisatie van vertrek, aankomst en terugkeer, de organisatie van extra activiteiten e.d. Heb je dus een vraag of probleem? Dan is onze reisleiding jouw eerste hulplijn, 24/24! 

We maken uiteraard wel een aantal afspraken, maar die gaan vooral over veiligheid en het behoud van een goede groepssfeer. Niets onoverkomelijk! Gewoon een aantal afspraken om de organisatie zo vlot mogelijk te laten verlopen!

 

Jouw dag

Hoe een vakantiedag bij JT NEXT eruit ziet, dat bepaal jij volledig zelf! Chillen op het strand of relaxen aan het zwembad, shoppen in de winkelstraat of een terrasje in het centrum … Jij kiest, want het is jouw vakantie! 

Onze reisleiding zorgt voor een aanbod aan excursies, en jij kiest zelf of je meedoet of niet! Geen verplichtingen, gewoon doen waar jij zin in hebt!

Onze reisleiding is er voor jou! Zij staan 24/7 voor je klaar. Je kan bij hen terecht voor al je vragen en/of problemen. Maar zij zijn er ook voor de FUN! Overdag samen een terrasje doen, een secret spot aan het strand ontdekken, een leuke beachbar, … zij stellen voor en jij beslist of je meegaat. ’s Avonds zijn zij de sfeermakers tijdens de vele feestjes.

Excursies/activiteiten op maat van jongeren

Op elke bestemming heb je ook de mogelijkheid om een aantal excursies bij te boeken. Wij hebben de beste voor jou uitgezocht en uiteraard allemaal jongeren-proof! Een crazy dagje waterpretpark, Barcelona/Venetië zien-voelen-proeven, chill deluxe op een catamaran, poolparty, … Soit, good luck, want het zal moeilijk kiezen worden! 

Let op! We raden je aan samen met de reis al de excursies te boeken, want boek je ze ter plaatse dan betaal je iets meer en volzet = volzet.

Waar is dat feestje?

Je bent jong en je zet al eens graag een stapje in de wereld. Dat weten wij natuurlijk ook wel! Onze reisleiding voorziet dan ook elke avond een partyprogramma!  

Net zoals bij de andere activiteiten ben je niet verplicht om hieraan deel te nemen. Maak je echter niet té snel uit de voeten… Uitgaan in groep heeft namelijk ook zo zijn voordelen (kortingen, gratis/VIP entrance, happy hour deals, …) en het is gewoon ook veel leuker! 

Let op: Vergeet je partydeal niet te boeken! De beste feestjes en party’s van jouw bestemming!


Voor ieder wel wat wils

Ontdek het volledige aanbod!

Ga naar doelgroepenoverzicht   Zomeraanbod Winteraanbod

Blader in andere doelgroepen

top