Wat is dat?

Te oud voor de speeltuin maar te jong voor het nachtleven ... op je eentje. Vis noch vlees, kop noch staart, kruis noch munt, … Bij Jongerentravel val jij niet uit de boot, maar kan je nu al een stapje in de wereld zetten, zonder aan je lot overgelaten te worden. Dit is op vakantie gaan met Young Spirit! 

Voor wie?

Young Spirit is voor jongeren vanaf 15 tot 17 jaar. Let op: Je moet 15 jaar zijn op de dag van vertrek.

Enige uitzondering: reis je met een groepje van minstens 3 personen, waarvan er 2 al 15 jaar zijn, dan mag er een 3de mee die op het moment van de reis 14 jaar is maar wel dat jaar nog 15 jaar wordt. De meerderheid van je groepje moet dus steeds minstens 15 jaar zijn op de dag van vertrek. 

Waarom kiezen voor de groep Young Spirit?

Een Young Spirit-vakantie is nog steeds een  begeleide vakantie: vanaf het moment van vertrek, tot de bus of het vliegtuig weer aankomt.  Het bevat heel wat leuke activiteiten en excursies, inbegrepen in jouw reis, dit zowel overdag als 's avonds! 
Maar don't worry, we voorzien ook heel wat vrije tijd voor je, zodat je met je vrienden zelf kan beslissen of je in het zwembad wil duiken, je kleurtje bijwerken op het strand, je instagram aanvullen met beachfoto's, terrasje doen op een strandbar of shop untill you drop!  Elke dag staat er een activiteit of excursie met de groep op het programma.  De rest van de dag mag je dus zelf invullen!
Jouw vrije tijd is steeds overdag, voor- of namiddag.  Nooit 's avonds, want dan blijven we als groep samen.

Wil je graag meer té gekke uitstappen en activiteiten doen? Dan kan dat!  We hebben de leukste excursies voor je uitgezocht en deze kan je nog apart bijboeken als je wil,  maar dit hoeft natuurlijk niet!
Ze staan opgesomd bij jouw reis.
Wist je trouwens dat ook alle feestjes in je reis inbegrepen zitten?  Lekker makkelijk dus en zoveel gezelliger dat we dit allemaal samen kunnen doen. 

Maar vrijheid moet je wel verdienen, want tenslotte is vrijheid = verantwoordelijkheid. Hiervoor maken we met de groep een aantal regels en afspraken.
Welke afspraken? Echt niets wereldschokkends hoor!  o.a. verplichte aanwezigheid op maaltijden, nooit alleen ergens naartoe gaan (maar in groepjes), op tijd komen, alcohol & roken (enkel vanaf 16 jaar & beperkt!), respect voor elkaar, voor personeel en voor de monitoren, … Gewoon een aantal afspraken omtrent veiligheid en een goede groepssfeer! 

Jouw dag

Opstaan & ontbijt: vergeet je wekker niet te zetten, want we ontbijten elke ochtend met onze groep samen. Het uur kan wel variëren, want dit is afhankelijk wat er die dag op het programma staat.  

Dagprogramma: onze Young Spirit-vakanties bevatten al heel wat activiteiten en uitstappen! Elke voor- of namiddag staat er een activiteit of uitstap op het programma, dit naargelang de gekozen reis (zie overzicht dag/avondprogramma per vakantie). Je bent ook vrije momenten om samen met je vrienden te chillen, je op een strandhanddoek te leggen, het water in te duiken, om te shoppen … of om een van onze extra uitstappen (zie extra's) te doen! Vanzelfsprekend blijven we tijdens vrije momenten in de badplaats en worden er afspraken gemaakt rond wat wel/niet kan of mag. 

Avondprogramma: na een verfrissende douche en wat tijd voor onszelf eten we samen met de groep. Onze monitoren zorgen vervolgens voor een té gek avondprogramma, op jouw lijf geschreven! Als bonus gaan we na de activiteit nog iets drinken op een gezellig terrasje, maar ... bonussen moet je natuurlijk verdienen! Ook alle feestjes zitten in de reis inbegrepen!  Maar vanzelfsprekend blijven we 's avonds altijd samen in groep met de monitoren.

Extra excursies / activiteiten?

Heb je aan de activiteiten en uitstappen die al inbegrepen zitten in jouw reis niet genoeg? Dan kan je vaak ook nog een extra excursie/uitstap of activiteit bijboeken. Een dag naar het waterpretpark, een uitstap naar Barcelona, Venetië, Adventure-day, waterski-middag, … Deze extra's zijn volledig vrijblijvend en hoeven dus helemaal niet!  

Uitgaan

We horen je al denken: “En gaan we dan ook eens een keertje op stap?”. Ja, dat doen we zeker! Maar wel steeds in groep en samen met de monitoren, volgens het principe ‘samen uit, samen thuis’. In jouw reis zitten trouwens alle, jawel, alle onvergetelijke Jongerentravel-feestjes inbegrepen. Je hoeft dus niet je ouders de oren van de kop te zagen, of je een feestdeal/partydeal mag boeken, want we hebben ze er gewoon allemaal al ingestoken.  Toch véél plezanter dat we allemaal samen uit kunnen gaan!
Welke er in jouw reis inbegrepen zitten?  Check het sunsetprogramma van jouw reis.

Is mijn zoon/dochter in goede handen?

  • Met Jongerentravel kiest u als ouder voor meer dan 35 jaar ervaring in het organiseren van volledig begeleide jeugdvakanties. Bestemmingen worden zorgvuldig uitgekozen en alle vakanties worden volledig zelf in elkaar gestoken. 
  • Er is bovendien geen plaats voor massatoerisme, maar een bewuste keuze voor kleinere groepen met meer plezier en aandacht voor iedereen. Tijdens de reis nemen de monitoren de taak van de ouders over, zeker voor de jongsten: genoeg gegeten en gedronken, voldoende ingesmeerd, voldoende rust, …. Ook pesten en heimwee worden op gepaste manier benaderd.
  • Wij staan nooit stil. Wij nemen geen genoegen met ‘bijna goed’, maar streven altijd naar ‘perfectie’.

Meer weten over Jongerentravel?  het Jongerentravel-team   over ons


Voor ieder wel wat wils

Ontdek het volledige aanbod!

Ga naar doelgroepenoverzicht   Zomeraanbod Winteraanbod

Blader in andere doelgroepen

top