Porec

Regio, land Vlag Kroatië Istrië, Kroatië

Info Porec

In de meest Westelijke provincie van Kroatië ligt het mooie Porec, een stad en haven van bijna 200 jaar oud. Porec is al vele jaren 1 van dé populairste vakantiebestemmingen van Jongerentravel. Geen wonder ook. Zo gaan Porec en watersporten al jarenlang hand in hand. Dit dankzij de waterskilift die maar liefst 700 meter lang is en de Adriatische Zee die i-de-aal is voor allerhande beach- & (water)sporten! Daarnaast zijn er zoveel andere leuke activiteiten en uitstappen, dat jouw vakantie kiezen, geen gemakkelijke opdracht zal worden.

Het is 's avonds ook één en al gezelligheid in het centrum van Porec.  De Kroatische badplaats begint haar avonden met gezellige kraampjes vol kleding, sieraden en souvenirs.  Even wat rondslenteren dus, of toch liever nog een drankje bij een van de beachclubs?  Daarnaast kan je ook voor weinig geld heerlijk eten en drinken: dé beste manier om je avond te beginnen!

Hou jij wel van een ontspannende, maar misschien zelfs actieve vakantie? Dan is Porec zeker iets voor jou! 

Waarom jij écht mee wil naar Porec

 • Dé populairste jongerenbestemming in Kroatië
 • Prachtige kust met een gezellig en bruisend stadje
 • Pittoreske haven
 • Leuke bestemming om te ontdekken: te voet, met de fiets of per boot
 • Heerlijke terrasjes & dito feestjes
 • Veel variatie in activiteiten: relax, sportief of avontuurlijk... voor ieder wat wils!

Wat te doen in Porec?

Een gezonde mix van dingen om te doen!

Adventure by night

12 foto's

Laat de Tarzan/Jane in jezelf los terwijl je klimt en klautert door de hindernissen van het adventure-park. Vergeet geen portie lef en durf mee te nemen, want dit adventureparcours is niet voor watjes! We maken het bovendien extra spannend, want deze activiteit gaat 's avonds door!

Aquacolors

11 foto's

Zeg niet zomaar 'een waterpretpark' als je denkt aan Aquacolors.  Het heeft het grootste aantal waterattracties verzameld in 1 park in Kroatië:  20 attracties, 12 glijbanen voor echte durvers, dé langste  lazy-river van Zuid-Europa (500m), een groot golfbad, een heleboel zwembaden en een gigantische Whirlpool en crocodile waterbar. Een dagje in Aquacolors, hét watepretpark van Porec, krijg je zonder problemen gevuld! 

Waterski

7 foto's

We zakken af naar de waterskilift in Porec waar we ons klaarmaken voor een geweldige adrenalinestoot op het water. Knikkende knieën laat je hier beter achterwege, want je mag tegen hoge snelheid scheuren over het water, 750m per toer. Ready, set, go! 1 sessie duurt maar liefst 5 uur, hou jij vol?

Wakeboarden

11 foto's

We zakken af naar de waterskilift in Porec waar we ons klaarmaken voor een geweldige adrenalinestoot op het water. Knikkende knieën laat je hier beter achterwege, want je mag tegen hoge snelheid  op een plank/board over het water scheuren, 750m per toer. Ready, set, go! 
1 sessie duurt maar liefst 5 uur, hou jij vol?

Duiken

6 foto's

De kust van Porec is uitstekend om te gaan snorkelen. Ga je liever iets dieper, ga dan zeker mee op duikexcursie! Je krijgt professionele uitleg en de nodige uitrusting om de onderwaterwereld van Kroatië te ontdekken. Inbegrepen: kort theoretisch gedeelte, praktisch gedeelte in zwembad en een eerste zeeduik.

Duiken is uiteraard enkel mogelijk voor mensen die medisch in orde zijn (geen astma, geen longziekte, geen epilepsie, geen hartruis).

Beachdeal Porec

11 foto's

Laat de waterrat in jezelf los met onze beachdeal!  Lachen, gieren, brullen, springen, klimmen, duiken, vallen en weer opstaan, maar ook zalig relaxen !! 

Aqua Inflatable Park

9 foto's

Een floating aquapark, m.a.w. een drijvend aquapark op het water! Lachen, gieren, brullen, vallen, opstaan, rennen, klimmen, springen, ... verzekerd!

Chillcruise

11 foto's

Met onze boot varen we de Adriatische zee op. Lekker chillen op het dek? Werken aan die tan lines? Of liever wat gekker en vette salto's maken? Het kan allemaal! De gezellige sfeer, de zon en de fun zullen er voor zorgen dat dit een onvergetelijke belevenis wordt!

Aquaday

1 Foto

Deze dag halen we al ons watersportmateriaal boven, zodat jij kan laten zien dat je dé waterrat van de groep bent

 1. SUP of voluit Stand Up Paddle Boarding
  De hype van de VS ook eens proberen? Kan jij blijven staan?
  Ingrediënten: blauwe hemel, helder Spaans water, een licht briesje, een peddel, een SUP, vrienden en stevige (lach)spieren! 
 2. Snorkelen, ja er is wel degelijk héél veel te zien in het heldere water van Adriatische Zee
 3. Luchtmatrassenrace, een race die je niet snel zal vergeten!

Partydeal Porec

13 foto's

Dit pakket bevat maar liefst 4 memorabele avonden in Porec!

Opgelet! De inhoud van je partypakket is steeds onder voorbehoud, rekening houdend met de maatregelen die van kracht zijn tijdens jouw vakantieperiode.

Porec by Sunset

5 foto's

Poreč is één van de meest populaire plaatsen van Istrië, maar er is veel meer te zien dan enkel mooie stranden! We verkennen het stadje en sluiten af met een lekkere verrassing!

Porec Bartour

5 foto's

Wil je het mooie Porec ontdekken tijdens een gezellig avondje stappen met je vrienden?
Dan is dit de uitgelezen kans! Samen schuimen we de tofste barretjes, terrasjes, ... af en maken we er een geweldige avond van!
Don't forget your danceshoes!

Sunset partycruise

4 foto's

Samen met de vetste beats, lekkere drankjes en een adembenemende zonsondergang gaan we de zee op! We maken er de vetste party van en een avond om nooit te vergeten!

Rovinj by Night

5 foto's

Het oude centrum van Rovinj ligt op een schiereiland, één van de mooiste in Kroatië. Het populaire stadje wordt druk bezocht door toeristen. Geen wonder ook, het is een sfeervol plaatsje: autovrij, een netwerk van kleine straatjes met overal winkeltjes, cafeetjes en restaurants. Langs de haven ligt een mooi verlichte boulevard waar je heerlijk kan uitpakken met je bruine kleurtje. Lekker shoppen, rondkijken, sfeer opsnuiven en regelmatig halt houden voor een gezellig terrasje! We gaan trouwens in stijl naar Rovinj!  We nemen namelijk onze eigen hoogstpersoonlijke boot.  Drankjes op de boot zijn inbegrepen.

Uitgaan in Porec

Op stap gaan en je helemaal uitleven

 • Saint and Sinner, House met af en toe dansers om jullie te entertainen
 • The villa, openlucht-discotheek aan het strand met housemuziek
 • Spacio, cocktailbar op het domein zelf, elke avond livemuziek tot middernacht
 • Byblos: dancing (alleen voor 18+), de grootste club, met dance, house en R&B, artiesten zoals David Guetta, Eric Prydz en Tiësto zijn hier geweest.
 • ... en véél heel gezellige terrasjes!
12 foto's

Ondanks dat Porec geen beroemde feestbestemming is, biedt de charmante Kroatische kusthaven je heel wat leuke barretjes waar je een lekkere cocktail of een pintje kan drinken in combinatie met livemuziek. Je vindt er ook een aantal grote discotheken en populaire clubs. Variatie genoeg. Je kan je avond hier zo wild en bruisend maken als je zelf wil!

top