Wat is dat?

Overdag kan jij gerust ‘je plan trekken’, maar om ’s nachts uit te gaan tot de zon weer opkomt, daar ben je nog net iets te jong voor (jij vindt misschien van niet, maar je ouders wel). 

Met Free Spirit Limited heb je de ideale compromis: Overdag ben je vrij om je dag zelf in te vullen, ’s avonds verkennen we in groep het plaatselijke uitgaansleven. Een WIN-WINsituatie dus!

Voor wie?

Free Spirit Limited is exclusief voor reizigers van 16 en 17 jaar
Minimumleeftijd is dus 16 jaar.
Enige uitzondering: reis je met een groepje van minstens 3 personen, waarvan er 2 al 16 jaar zijn, dan mag er een 3de mee die op het moment van de reis 15 jaar is maar wel dat jaar nog 16 jaar wordt. De meerderheid van je groepje moet dus steeds minstens 16 jaar zijn op de dag van vertrek. 

Opgelet!
Bij wet mogen -16 jarigen geen clubs en bars betreden. Er wordt identiteitscontrole gedaan, waarbij zij jou de toegang kunnen weigeren. Wij raden het dan ook af om je als -16 jarige in te schrijven voor deze groep, aangezien hier steeds de partydeal is inbegrepen. Indien ze jou de toegang weigeren, zal je terug moeten keren naar het hotel.

Waarom kiezen voor de groep Free Spirit Limited?

Je geniet van alle voordelen van een georganiseerde groepsreis: strakke prijzen, grote keuze aan activiteiten & uitstappen, een heleboel leeftijdsgenoten en hopen ambiance!

 • Partydeal inbegrepen in de prijs van de reis
 • Eigen Free Spirit Limited-monitoren, die steeds in hetzelfde hotel verblijven 
 • Overdag vrij (1 aanmeldmoment in de voormiddag)
 • Beachday en vrijblijvend deelnemen aan excursies/activiteiten
 • 's Avonds samen eten
 • Samen uit, samen thuis 

Al onze monitoren zijn vrijwilligers, die zich in hun vrije tijd willen engageren om jullie een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Zij worden allemaal gescreend en moeten al voldoende ervaring hebben in de jeugdwerking/onderwijs om aan de slag te mogen bij Jongerentravel. Het merendeel is leerkracht. De minimumleeftijd is 21 jaar. Elk team van monitoren staat onder leiding van een hoofdmonitor, die door zijn/haar opgebouwde ervaring binnen Jongerentravel de leiding heeft over een team.

Jouw dag

Hoe een vakantiedag bij Free Spirit Limited eruit ziet, dat bepaal jij volledig zelf! Chillen op het strand of relaxen aan het zwembad, shoppen in de winkelstraat of een terrasje in het centrum … Jij kiest, want het is jouw vakantie! 

Ons Free Spirit Limited-monitorenteam zorgt voor de praktische organisatie. In de voormiddag is er een aanmeldmoment bij de monitoren. De rest van de dag ben je vrij. Je kan meegaan op één van de vele uitstappen die we aanbieden (vrijblijvend) of je deelt je dag zelf in: chillen op het strand of aan het zwembad, shoppen, terrasje doen, ...! Eén keer per week hebben we onze JT-beachday, we brengen dan samen een middag op het strand door. ’s Avonds eten we samen met onze groep en erna gaan we natuurlijk een legendarisch feestje bouwen! Het uitgaan gebeurt in groep, onder het motto: samen uit, samen thuis. Ben je moe en wil je vroeger naar huis. Geen probleem, onze monitoren zorgen ervoor dat je veilig thuis geraakt!

Excursies/activiteiten op maat van jongeren

Op elke bestemming heb je ook de mogelijkheid om een aantal excursies bij te boeken. Wij hebben de beste voor jou uitgezocht en uiteraard zijn ze allemaal jongeren-proof! Een crazy dagje in het waterpretpark, Barcelona/Venetië zien-voelen-proeven, chill deluxe op een catamaran, poolparty, … Soit: het zal moeilijk kiezen worden! 

Let op! We raden je aan samen met de reis al de excursies te boeken, want boek je ze ter plaatse dan betaal je iets meer en volzet = volzet.

Waar is dat feestje?

Je bent 16 of 17 jaar en dan wil je graag al eens proeven van het uitgaansleven. Dat willen we je op vakantie dan ook niet ontnemen. In elke Free Spirit Limited-vakantie zit namelijk dé partydeal inbegrepen in de prijs van jouw reis

’s Avonds gaan we altijd in groep uit (is nu eenmaal ook veel leuker!), volgens het principe ‘samen uit, samen thuis’. Uitgaan gebeurt dus altijd  onder begeleiding van onze monitoren. En die monitoren zijn er echt niet om je het leven zuur te maken hoor. Ze bouwen gewoon samen met jullie een leuk feestje!

Nu nog je ouders overtuigen!

 • Jongerentravel is niet aan haar proefstuk toe, maar organiseert al 35 jaar reizen voor jongeren!
 • Wij staan nooit stil. Wij nemen geen genoegen met ‘bijna goed’, maar streven altijd naar ‘perfectie’.
 • Je bent overdag vrij, maar ’s avonds ga je feesten met de monitoren.
 • Wij zijn koppig, wij sluiten geen compromissen als het over minimumleeftijd, alcohol en drugs gaat, want tenslotte gaat dit over veiligheid, jullie veiligheid! Ook Jongerentravel wil dat je veilig terug thuis komt.
 • Op bestemming kent Jongerentravel iedereen en iedereen kent Jongerentravel. Bars, clubs, hotels, andere partners … zij zorgen er allemaal mee voor dat je reis onvergetelijk wordt!

Meer weten over Jongerentravel?  het Jongerentravel-team   over ons


Voor ieder wel wat wils

Ontdek het volledige aanbod!

Ga naar doelgroepenoverzicht   Zomeraanbod Winteraanbod

Blader in andere doelgroepen

top