21 oktober 2023 / Informatief

NIEUW JT concept! De backpacktrips.

Zoek je meer dan zon, zee, strand en chillen? Trek jij graag de grootsteden in en ben je op zoek naar de diepste geheimen van de stad? Dan hebben wij de vakantie van je dromen in ons aanbod! Dé fantastische backpacktrips naar Spanje, Portugal, Oost-Europa, Kroatië-Italië en Italië wachten op jou!
Ter plaatse reizen we met de trein van de ene grootstad naar de andere, een echt avontuur samen met leeftijdsgenoten! Tijdens jouw reis verblijf je in leuke en gezellige jeugdhostels, want we blijven natuurlijk in het backpack-thema hé!

PS: Zoek jij nog een reis in de paasvakantie, maar ben jij geen sneeuwfan? Ook in de paasvakantie bieden wij enkele backpacktrips aan! 

Weet jij niet te kiezen tussen deze fantastische trips? Wij lijsten onze nieuwe toppers graag voor jou op

Onze backpacktrips op een rijtje


Backpacktrip Portugal

Bem-vindo a Portugal! Het land van gegrilde sardientjes, melancholische fado, de glorierijke ontdekkingsreizen, mooie zandstranden en zoveel meer!

Jouw onvergetelijke trip start op de luchthaven van Zaventem. Eens aangekomen in Portugal, nemen we telkens de trein verder naar jouw volgende bestemmingen. Tijdens de trip bezoek je maar liefst 3 parels van steden: Porto, Lissabon en Faro

Enkele extra aanraders tijdens jouw reis:

Porto: Porto by Tuktuk / Sea life Porto I 
Lissabon: Amfibietocht I Feestboot tijdens zonsondergang
Faro: Boottocht aan de Algarve kust tussen wilde dolfijnen

Doelgroep:
YOUNG SPIRIT - 15 tot 17 jaar
FREE SPIRIT LIMITED - 16 - 17 jaar
FREE SPIRIT - 16+ jaar
JTNEXT -18+ jaar

 


  

Backbacktrip Italië

Benvenuto in Italia! Niet enkel het land van pizza en pasta. Een wondermooi land met prachtige geheimen, die jij gaat ontdekken! Tijdens deze trip trekken we naar dé modestad, de hoofdstad van het Romeinse Rijk en de stad waar de pizza ontstond.

Jouw Italiaanse trip start op de luchthaven van Zaventem. Eens aangekomen in Italië nemen we de trein verder naar de grootsteden van het land. Tijdens de trip bezoek je maar liefst 4 Italiaanse parels: Napels, Rome, Firenze en Venetië.  

Enkele extra aanraders tijdens jouw reis:

Milaan : Milaan by riksja
Rome : Streetfoodtour I Raften in Rome + pizza
Napels : Pizzaworkshop

 Doelgroep:
YOUNG SPIRIT
 - 15 tot 17 jaar
FREE SPIRIT LIMITED - 16 - 17 jaar
FREE SPIRIT - 16+ jaar
JTNEXT - 18+ jaar

 

Backpacktrip Spanje

Bienvenido a España! Ben jij een echte levensgenieter en schrikt lekker eten jou niet af? Geniet van overheerlijke tapas, paella, gazpacho en tortilla in overvoed.

Jouw fantastische trip start op de JT-bus, die jou naar Malgrat de Mar brengt. Hieruit reizen we per trein verder door naar Barcelona. Tijdens deze onvergetelijke trip bezoek je 3 prachtige Spaanse steden: Barcelona, Sevilla en Madrid
Heb jij toch nog nood om echt van de Spaanse zon te genieten? Breid jouw trip dan uit met nog enkele dagen Malgrat de Mar.

Enkele extra aanraders tijdens jouw reis:

Barcelona: Barcelona by bike I Partyboat met BBQ
Madrid: Madrid by Tuktuk & Flamencoshow 
(Malgrat De Mar: Catamarancruise)

 Doelgroep:
YOUNG SPIRIT
 - 15 tot 17 jaar
FREE SPIRIT LIMITED - 16 - 17 jaar
FREE SPIRIT - 16+ jaar
JTNEXT - 18+ jaar

 

 

 

Backpacktrip Bali

 

Staat jouw Tiktok ook al maanden vol met de overweldigende natuur, prachtige hindoe-tempels en helderblauwe stranden van Bali? Let's discover them together!
Wandel door de groene rijstvelden, zwem bij watervallen in de jungle, drink een drankje bij beachclubs of snorkel tussen de schildpadden in de zee
Wij maken het lijstje nog langer: bruisend nachtleven, eindeloos shoppen, zalige massages,... en we kunnen nog eindeloos doorgaan.
Losstaand van deze clichés (die allemaal kloppen), is het een eiland waar je je als reiziger steeds welkom voelt en daar zijn de zachtaardige Balinezen met hun brede glimlach en gastvrijheid zeker niet vreemd aan.
Bali is thé place to be, want zo veelzijdig en waanzinnig mooi op alle fronten! Unieke rondreis op maat van jongeren!

 

 Doelgroep:
FREE SPIRIT LIMITED - 16 - 17 jaar
FREE SPIRIT - 16+ jaar
JTNEXT - 18+ jaar

Wat wordt jouw ultieme backpacktrip?


top