27 mei 2021

Hey daar!

 

Met alle plezier willen wij jullie langs deze weg toch even laten weten dat onze reizen allemaal doorgaan!

Wij weten zelf ook dat de reglementeringen en beperkingen bijna dagelijks veranderen, maar net daarom willen wij jullie toch even geruststellen...

Alles gaat lekker door!
Summer 2021, here we come!

Dit is natuurlijk onder voorbehoud van de huidige richtlijnen, maar van zodra hier verandering in komt, zullen jullie de eerste zijn die dit zullen weten.

Wij kregen namelijk al verschillende mailtjes en telefoontjes binnen van onze reizigers en hun ouders die schrik hebben dat hun reis niet zal doorgaan. Geloof het of niet, maar wij willen niet liever! Wij kijken alvast vol goede moed en enthousiasme naar de zomer toe en hopen jullie een bangelijke reis te bezorgen na zo een lang en vermoeiend jaar waar we zo beperkt waren in onze vrijheid.

laatste reisinfo?

Wanneer jouw reis reeds geboekt is, ontvang je van ons +/- 1 maand voor afreis nog een mail met alle nodige informatie omtrent jouw reis, dit heel handig opgesomd per onderwerp. 

Maatregelen tijdens jouw reis?
De laatste reisinformatie bevat eveneens al jouw vragen en de zaken waar je rekening mee moeten houden (maatregelen) wanneer we reizen in Covid-tijden.
Wij bezorgen deze informatie niet eerder omdat wij niet onvolledige, incorrecte of speculatieve informatie willen verstrekken.  Bovendien zijn niet alle maatregelen in elk land al bekend.  Ook Europa moet de details van het corona-paspoort nog bespreken.

Keep a positif mind and

Start chasing dreams!

 


top