25 november 2020 / Informatief

Onze garanties

In deze tijden wil je graag zekerheid, meer dan ooit!
We komen altijd onze beloftes na.  Dit doen we al 33 jaar en zullen we blijven doen!

1. Je bent zeker van dé beste prijs
Neen, dit is niet de goedkoopste prijs, want wat ben je met een reis die niet in orde is?  Monitoren die niet de juiste opleiding hebben gekregen?  We zorgen wel voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding, want dat vinden wij belangrijker!

2. Je veiligheid is onze 1ste prioriteit
We reizen enkel naar bestemmingen waar wij je veiligheid kunnen waarborgen

3. Repatriëringsgarantie
Als je bij Jongerentravel een reis boekt, garanderen we je altijd jouw terugreis, wat de omstandigheden ook zijn.  Het maakt niet uit welk reisadvies er ook is, wij laten je nooit of te nimmer aan je lot over en zorgen voor jouw veilige terugkeer!

4. Cashbackgarantie
Moeten wij je reis toch annuleren wegens COVID-19, dan heb je steeds een cashback-garantie.  We betalen de reissom aan je terug, binnen de week na ontvangt van jouw rekeningnummer.

5. We staan 24/24 voor je klaar
Onze monitoren, hoofdmonitoren en reisleiding zijn altijd in de buurt.  Heb je een probleem, dan zullen ze jou altijd helpen.  Onze noodnummers zijn 24/24 bereikbaar voor zowel de ouders als de jongeren.

6. Wij doen al het mogelijke tot zelfs onmogelijke om jou een onvergetelijke vakantie te bezorgen
Jouw reis is geenszins een 'lege doos'.  Jouw reis bevat al heel wat leuke activiteiten en uitstappen/excursies overdag.  's Avonds hebben wij voor jou een zalig avondprogramma voorzien.  Want je gaat toch niet met Jongerentravel op vakantie om je te vervelen!  

7. Ja, natuurlijk zijn er ook feestjes!
Jouw reis bevat naast het avondprogramma ook feestjes.  Ze zitten allemaal mee in je reis inbegrepen, zodat we dit allemaal samen kunnen doen.  Natuurlijk wel met de monitoren.  Je hoeft dus niet te zagen bij mama en papa of je het 'feestpakket' krijgt, want je hebt het al!  Makkelijk toch en vooral zo leuk!

Overtuigd?
Check snel ons reisaanbod ZOMER

 


top