10 november 2021 / Informatief

In deze tijden wil je graag zekerheid, meer dan ooit! We komen altijd onze beloftes na.  Dit doen we al 35 jaar en zullen we blijven doen!

Onze garanties voor zomer 2022

 

Geld-terug-garantie

We kunnen er niet omheen: COVID-19 is er nog steeds, al hopen we wel dat we tegen de zomer terug 'normaal' kunnen doen, normaal kunnen reizen.  Net zoals vorige zomer en winter laten wij onze reizen enkel en alleen doorgaan als:
- de overheid geen reisverbod oplegt
- er geen verplichte quarantaine van toepassing is
Moeten wij toch, als reisorganisator, jouw reis annuleren, dan krijg je gewoon, na ontvangst van jouw rekeningnummer, de reissom binnen de 2 weken terugbetaald.
Geen tegoeden, coronabonnen of welke andere vouchers dan ook!
Het maakt bovendien niet uit of je wel / niet een extra annulatieverzekering hebt genomen.  Jongerentravel betaalt altijd iedereen terug.
Moet Jongerentravel jouw reis deze zomer annuleren, dan ontvang je altijd de door jou betaalde reissombinnen de 2 weken, terug, met uitzonderling van bedrag verzekering, indien geboekt (€ 29,00 of € 35,00) en admin.kost van € 25,00.

Al onze garanties op een rijtje

Je bent zeker van dé beste prijs
Repatriëringsgarantie
We staan 24/7 voor je klaar

Neen, dit is niet de goedkoopste prijs, want wat ben je met een reis die niet in orde is?  We zorgen wel voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding, want dat vinden wij belangrijker!


Als je bij JT Next een reis boekt, garanderen we je altijd jouw terugreis, wat de omstandigheden ook zijn.  Het maakt niet uit welk reisadvies er ook is, wij laten je nooit of te nimmer aan je lot over en zorgen voor jouw veilige terugkeer!


Onze monitoren en reisleiding zijn altijd in de buurt.  Heb je een probleem, dan zullen ze jou altijd helpen, dag en nacht.
Feesten & activiteiten
Je veiligheid is onze 1ste prioriteit
Geld-terug-garantie

Jongerentravel organiseert al jarenlang heerlijke feestjes en zalige activiteiten op bestemming.  Ook in 2022 staan we klaar om jouw reis onvergetelijke te maken.  Of dit nu groots is of een intiem concept op een crazy locatie, we zorgen er steeds voor dat jouw reis memorabel wordt!

We reizen enkel naar bestemmingen waar wij je veiligheid kunnen waarborgen

Moeten wij als reisorganisator jouw reis annuleren, dan krijg je gewoon, na ontvangst van jouw rekeningnummer, de reissom binnen de 2 weken terugbetaald.

Meer Covid-vragen, check onze FAQ/VRAGEN

 


top