De jongeren komen hoofdzakelijk uit Vlaanderen, uit alle Vlaamse provincies, vermits we in elke provincie een opstapplaats hebben.  Maar ook meer en meer Nederlandse jongeren vinden de weg naar Jongerentravel.

Dit verschilt per vakantie. Over het algemeen gaan er wel ongeveer evenveel jongens als meisjes mee. Mocht u dit graag voor een specifieke vakantie willen weten hoeveel jongens en meiden er mee gaan, dan kan je altijd met ons contact opnemen.

Helaas kunnen wij dit niet doen. ​De wet op de privacy verbiedt ons om persoonlijke gegevens te delen van andere reizigers.  Er zijn wel jongeren die al voor afreis contact zoeken via social media.

Bij Jongerentravel hebt u de keuze.  U boekt een kamer en dan mogen meisjes en jongens samen liggen of u boekt een ‘bed’.  Boekt u dit laatste, dan slapen meisje en jongeren apart.

Ja, natuurlijk! Veel van de kinderen op onze vakanties komen alleen, vandaar dat wij ook de formule ‘bed’ voorzien.  Onze vakanties zijn echte groepsvakanties, die zo zijn opgebouwd dat iedereen elkaar vanaf het begin van de vakantie al leert kennen. Monitoren worden getraind in het creëren van een goed groepsgevoel, door middel van kennismakingsspellen en gezamenlijke activiteiten. Verder zijn het echte groepsvakanties waarin we gezamenlijk activiteiten en (avond-)programma’s volgen. Tijdens een Jongerentravel-vakantie maak je dan ook heel veel nieuwe vrienden!

top