We raden u aan om hiervoor de informatie over onze doelgroepen goed door te nemen.  -> KLIK HIER

Dit is namelijk een belangrijke beslissing.  Hoeveel vrijheid mag u zoon/dochter hebben tijdens zijn/haar reis?  U kan ook steeds contact met Jongerentravel opnemen (telefonisch of langskomen in één van onze kantoren), zodat wij samen met u kunnen kijken welke doelgroep het beste past bij uw zoon/dochter.

Enerzijds omdat wij verantwoordelijk zijn voor uw zoon/dochter tijdens de reis.  Wij willen dat zij een onvergetelijke vakantie hebben, maar willen ook en vooral dat ze veilig terug thuiskomen.  U toch ook!  Wij kennen onze reizen en bestemmingen beter dan wie ook.  Vaak hebben wij hier een beter zicht op dan u als ouder.  Anderzijds is er voor elke leeftijd altijd minstens 2 begeleidingsformules mogelijk. 

Neen, dit is helaas niet mogelijk.  Elke reis is uniek en hangt vast aan een doelgroep.  Wil je toch veranderen, dan moeten we de eerste reis annuleren en moet u een nieuwe reis boeken.

Neen, dit is NOOIT mogelijk.  Onze monitorenteam zijn samengesteld, zodat elke groep voldoende monitoren bijheeft.  Wisselen van groep, zelfs met toestemming van de ouders is daarom nooit mogelijk.

top