Veiligheid staat bij Jongerentravel op nr.1. Op al onze reizen zijn er dag en nacht monitoren aanwezig.  Onze monitoren zijn zorgvuldig geselecteerd, uitgebreid door ons opgeleid, via het opleidingscentrum Sports4fun vzw. Wij voorzien altijd meer dan voldoende monitoren, onder leiding van een hoofdmonitor, zodat er steeds voldoende monitoren (zelfs bij bv. ziekte van één van de monitoren) aanwezig zijn om de groep te begeleiden.

Watersportactiviteiten & adventure-activiteiten zoals klimmen, speleologie, canyoning, windsurfen, zeilen, … worden altijd begeleid door professionele instructeurs. De organisaties waarmee wij samenwerken worden zorgvuldig geselecteerd op veiligheid en ervaring in omgang met kinderen en jongeren.

Uitzonderlijk kan dit nog, zoals we plaats hebben, maar uiteraard moeten je ouders dit OK vinden.
We raden echter aan om voor afreis je excursies te boeken.  Want héél vaak kan je zelfs ter plaatse niet meer bijboeken, want is de excursie al volzet.

Wij vragen aan Globers en Young Spirits om deel te nemen aan alle activiteiten die voorzien zijn op het programma. De Jongerentravel-monitoren proberen al deze activiteiten aan te passen aan ieders wensen. Het kan best een keer voorkomen dat iemand, door wat voor omstandigheid dan ook, hieraan niet wil of kan deelnemen. Dat vinden wij helemaal niet erg. Niemand zal een jongere ertoe dwingen om dingen te doen die hij of zij niet durft of kan. Natuurlijk kijkt de monitor naar mogelijkheden om de activiteit zo aan te passen, dat het voor elke jongere leuk is!

Dit kan je gewoon zelf doen!
Surf naar onze website en bovenaan vind je de knop MIJN BOEKING of klik hier
Daar kan je gewoon zelf je boeking beheren en ook eventueel nog extra's of opties bijboeken!

Kan ik niet wachten en ter plaatse bijboeken?
Bijboeken ter plaatse, tijdens de reis, kan enkel indien de excursie nog niet volzet is kost altijd meer.  Bovendien moet dit ter plaatse cash afgerekend worden.

Wil je zeker zijn, dan raden we je aan om jouw favoriete excursie nu al bij te boeken via de handige tool MIJN BOEKING!

Wijzigingskost bijboeking:          2 euro per persoon        tot 1 maand voor vertrek

Wijzigingskost bijboeking:          5 euro per persoon        minder dan 1 maand voor vertrek tot max. 1 week voor vertrek

Bijboeken kan tot max. 2 weken voor afreis!


OPGELET: verzekeringen bijboeken kan slechts tot 1 week na boeking.

top