25 november 2020 / Informatief

Corona-update

We kunnen het woord niet meer horen 'Corona', maar het is nu eenmaal deel van ons leven geworden.  We vinden het dan ook noodzakelijk om jullie hierover goed te informeren.
Jouw meeste gestelde vragen/antwoorden:

Kunnen we wel een reis boeken met de donderwolk Corona boven ons hoofd?

Ja, absoluut!
We bieden meer verschillende reizen aan, in verschillende landen en plaatsen, maar de groepen zijn wél veel kleiner.  Zo wordt elke reis een 'Jongerentravel-bubbel'.
Opgelet, dit betekent wel dat we ook minder plaatsen per reis beschikbaar hebben!

We kunnen bovendien starten met een grote koffer aan 'know how', vermits we een (erg beperkt) zomerseizoen met corona achter de rug hebben en we mogelijk ook slechts een klein winterseizoen zullen hebben.
We hebben echter de voorbije maanden veel geleerd/bijgeleerd!
We zijn er bijna 'ervaringsdeskundigen' door geworden. We hebben ons laten omringen door experts die ons adviseerden/adviseren. We hebben veel geleerd, bijgeleerd, maar hebben ook, dankzij de vele toffe, lieve en soms zelfs hartverwarmende reacties van onze reizigers en/of hun ouders na terugkeer deze zomer, kunnen vaststellen dat op vakantie gaan met Jongerentravel zeker mogelijk is, ook onvergetelijk kan zijn , zelfs met een donderwolk als 'corona'!

 
Waarom zou ik nu al mijn zomervakantie boeken in zulke tijden van onzekerheid?

We worden er dagelijks mee geconfronteerd en de corona updates op de verscheidene media kanalen vliegen ons om de oren. Je zou voor minder boekingsangst hebben! Zoek je een reis om te boeken, dan is het in deze tijden van onzekerheid enorm belangrijk dat je het nodige onderzoek voert naar de geldende boekings- en annulatievoorwaarden. Zo kan je bij ons genieten van vroegboekkortingen, zonder dat je slapeloze nachten tegemoet gaat uit angst jouw zuurverdiende centen te verliezen.

Laat dat meteen het grootste argument zijn om jouw volgende zomervakantie te boeken bij Jongerentravel!

  • Jongerentravel annuleert altijd de reis bij negatief reisadvies (code rood)
  • Jongerentravel annuleert altijd de reis als er verplichte quarantaine bij aankomst in het land, de regio of de stad van bestemming (code oranje met voorwaarden) wordt opgelegd.
  • Gegarandeerde cashback!  Je ontvangt de door jou betaalde reissom van deze reis binnen de week na ontvangst van jouw rekeningnummer terug op jouw rekening!  (opgelet, heb je verzekering geboekt samen met je reis, dit maakt geen deel uit van de reissom en wordt ook niet terugbetaald.)
 
Wanneer annuleert Jongerentravel de reis in tijden van Covid-19?
  • Jongerentravel annuleert altijd de reis bij negatief reisadvies (code rood), zie reisadvies FOD Buitenlandse Zaken.
  • Jongerentravel annuleert altijd de reis als er verplichte quarantaine bij aankomst in het land, de regio of de stad van bestemming (code oranje met voorwaarden) wordt opgelegd.
 
Krijg ik mijn geld terug als Jongerentravel toch de reis moet annuleren wegens Covid-19

Ja, je hebt een cashback-garantie!
Moeten wij volgende zomer toch je vakantie annuleren, dan ontvang je altijd de door jou betaalde reissombinnen de week, terug!
Opgelet, je eventueel bijgeboekte verzekering via Jongerentravel, bij Protections, maakt geen deel uit van de reissom en ontvang je niet terug.
Had je een tegoedbon ingezet (van een vorige geannuleerde reis), dan zetten wij ook deze bon terug actief, zodat je nooit je geld kwijt bent! Is de vervaldatum van je tegoedbon verlopen, dan krijg je gewoon je geld terugbetaald.


top