11 december 2023 / Actief

Sunny Beach: dé hotspot voor jongeren! Ontdek waarom jij hier moet zijn!

Sunny Beach, gelegen aan de Zwarte Zee in Bulgarije, is niet zomaar een vakantiebestemming. Het is een waar paradijs voor feestgangers die verlangen naar een mix van bruisende energie en ontspanning onder de stralende zon. Stel je voor dat je ontwaakt met het geluid van golven op de achtergrond en de belofte van een dag vol avontuur.

Sunny Beach breekt elk jaar records. Meer en meer jongeren kiezen voor hun vakantie voor Sunny Beach!
Waarom? Dat hebben wij voor je uitgezocht! 

 

 

 

Het gouden strand

Wie houdt er niet van een goede dosis vitamine D? Sunny Beach heeft kilometers gouden zandstranden waar je kunt relaxen, volleyballen of gewoon chillen met je vrienden. Pak je zonnebrandcrème, gooi je handdoek op het strand en geniet van de warme zonnestralen die je huid laten stralen.

Hier kun je elke dag en op elk moment van de dag, van het aperitief tot in de ochtend, deelnemen aan feesten en evenementen en jongeren leren kennen uit heel Europa.

 

 

 

 

 

 

Betaalbare luxe

Goed nieuws voor de portemonnee! Sunny Beach biedt niet alleen geweldige feesten en zonovergoten stranden, maar ook een ongelofelijk goedkoop hotelaanbod. Van trendy hostels tot comfortabele hotels, er is voor elk budget wat wils. Dus, waar wacht je nog op? Boek dat hotel en maak je klaar voor een geweldige tijd zonder je bankrekening te breken.

 
Uitgaan in Sunny Beach: zoveel keuze

Maar laten we eerlijk zijn, je komt niet naar Sunny Beach voor een luie strandvakantie. Nee, je komt voor de legendarische feesten die de nachtelijke lucht verlichten. De clubs en bars langs de kust staan bekend om hun bruisende sfeer en topartiesten die deuntjes draaien die je op de dansvloer houden tot het ochtendgloren.

In Sunny Beach bevinden meer dan 130 restaurants en 10-tallen nachtclubs, internationale discotheken, bars en cafés.

Wat deze feestreis echt uniek maakt, zijn de themafeesten en exclusieve evenementen die je nergens anders zult vinden. Denk aan beach parties onder de sterrenhemel, glow-in-the-dark dansvloeren en extravagante poolfeesten die je vrienden thuis groen van jaloezie zullen maken.

Op het strand herstel je van het uitgaan in Sunny Beach om dezelfde avond naar een andere club of discotheek te gaan. Er zijn zoveel opties, dat je nooit in een vakantie alle uitgaansgelegenheden kunt bezoeken, Alleen al vanwege het uitgaan in Sunny Beach kan je gewoon een paar jaar achter elkaar naar Bulgarije.

Over de gehele boulevard bevinden zich bars, clubs en strandtenten waar je tot in de late uurtjes kunt feesten. Ook zijn er elke week outdoor events met bekende dj’s. Zorg dat je in ieder geval één legendarisch strandfeest meemaakt! We garanderen dat je hier nog heel lang over na zult praten!

 

 

 

 

 

 

 

Is het ook goedkoop tijdens het uitgaan?

Ja hoor! Of het nou gaat om de Amigo Bar, Club Revolution, Club Iceberg of Guaba Beach Bar, het Heineken House of de Orange Club, overal bestel jij je drankjes voor heel weinig geld, Bij optredens van artiesten betaal je vaak niet meer dan een bedrag tot maximaal 3 euro, een cocktailtje is er niet duurder dan 6 euro. Uitgaan in Sunny Beach is betaalbaar!

Sunny Beach is de place to be voor jongeren die van een feestje houden. De grote hoeveelheid party people in het vakantiegebied zorgt dan ook voor een geweldige sfeer en volle clubs. All night long!

 

 

 

Ruim 8 kilometer aan horecagelegenheden

De clubs en discotheken stuwen elkaar op en worden mooier en groter. Dat geldt ook voor de artiesten die optreden in Sunny Beach en uitgaan in Sunny Beach nog weer een extra dimensie geven. Talloze internationale artiesten, Armin van Buuren, David Guetta, Tiësto en Nick Warren; allemaal waren ze al eens te gast in Bulgarije om hun beste optredens te verzorgen. Uitgaan in Sunny Beach is steeds kiezen uit een strook van 8 kilometer met vrijwel alleen horecagelegenheden. Ga er maar aan staan. Dat zie je nergens anders.


In ieder geval één legendarisch strandfeest meemaakt! We garanderen dat je hier nog heel lang over na zult praten!

 

Sunny Beach, dé gouden combinatie

Zon, zee, strand & voor een klein budget verblijven en uitgaan, dat is de gouden combinatie en jouw reden om te kiezen voor een vakantie naar Sunny Beach!
Sunny Beach trekt jongeren van over de hele wereld aan, dus bereid je voor om mensen te ontmoeten en vrienden te maken voor het leven. De internationale sfeer zorgt voor een unieke ervaring waarbij je culturen kunt delen, nieuwe vriendschappen kunt sluiten en samen onvergetelijke herinneringen kunt creëren.

 

Klaar voor vertrek naar hét feestparadijs in Europa? Check dan hier jouw trip van je leven uit
SUNNY BEACH

top