30 november 2023

Diploma in the Pocket, Party in Lloret: De Ultimate Afstudeerreis

Je hebt je diploma op zak, de wereld ligt aan je voeten, en waar anders kun je deze mijlpaal beter vieren dan in het legendarische Lloret de Mar? Bereid je voor op een afstudeerreis die al je verwachtingen overtreft.

Naast dé ambiance van alle bekende clubs in Lloret De Mar nemen we ook onze eigen Jongerentravel-DJ's mee die 's nachts écht iedereen op de dansvloeren krijgen en houden! Een zotte & zalige week in Lloret, helemaal op jouw lijf geschreven!

Meer nog,  deze JT-trip bevat GRATIS dé partydeal Lloret, met all-acces in alle top discotheken & party's, inclusief de crazy poolparty en zotte JT-gadgets!

Lloret de Mar, met zijn zonovergoten stranden, ongeziene nachtleven en de perfecte mix van ontspanning en feesten, is de ultieme bestemming om je (middelbare) schoolcarrière af te sluiten en je nieuwe hoofdstuk in stijl te beginnen.

Waarom trek jij nu écht mee op die afstudeerreis?

 

 

Zon, Zee, Strand en FIESTA'S

Laat de schoolstress achter in België en omarm de zonnestralen op de prachtige stranden van Lloret de Mar. Cheers op je diploma! Deze heb je dubbel en dik verdiend.

Jouw diploma vieren in Lloret de Mar? Dat is dé perfecte start van een nieuw hoofdstuk in je leven.

 

 

 

Feesten met stijl - in stijl:

Jouw afstudeerreis moet onvergetelijk zijn, en Lloret de Mar biedt de perfecte setting. Van bruisende strandfeesten tot exclusieve clubavonden, hier kun je dansen tot de zon weer opkomt. Vergeet niet je afstudeertoga in te ruilen voor een trendy outfit, want in Lloret de Mar draait alles om stijl en plezier.

Hoe maak je de avond nog meer af? Met de inbegrepen JT-partygadgets natuurlijk!
Partybrillen, foamsticks, shotglaasjes,... noem maar op!

 

 

Niet enkel te gekke fiesta's maar ook culinair genieten:

Een afstudeerreis is niet compleet zonder culinaire verwennerij, en Lloret de Mar stelt niet teleur. Proef de lokale Spaanse keuken in gezellige tapasbars, geniet van verse zeevruchten in chique restaurants en laat je smaakpapillen dansen op de tonen van mediterrane smaken.

Heb je graag de lokale tips? Spreek dan zeker jouw reisleiding aan! Zij gidsen jou door de beste restaurantjes van Lloret de Mar.

 

 

 

Vriendschappen voor het leven:

De banden die je hebt gesmeed tijdens je afstudeerreis kunnen niet beter worden gevierd dan in Lloret de Mar.
Deze afstudeerreis markeert niet alleen het einde van een tijdperk, maar ook het begin van blijvende vriendschappen en herinneringen die je de rest van je leven zult koesteren.

 

Lloret de Mar roept alle afgestudeerden die klaar zijn om te vieren! Laat het schoolmaar achter je, omarm de zon, het strand en het feest en vier de overgang naar een nieuw avontuur met stijl en flair. De afstudeerreis van je dromen wacht op jou in het adembenemende Lloret de Mar.

Twijfel je nog??? Ook de annulatieverzekering zit in jouw afstudeerreis inbegrepen! Je hebt dus geen onverwachte kosten in geval van herexamens!

Tijd om je diploma te vieren en een nieuwe fase van het leven te verwelkomen!

Lloret, here I come

 


top