Wat is dat?

Een toplocatie aan zee, het meer of in de bergen, een heleboel leeftijdsgenoten, veel fun, de nodige ontspanning en een flinke dosis sport, spel en avontuur. Allemaal onder begeleiding van een supercool monitorenteam en zonder je ouders in de buurt. Dát is op vakantie gaan met Globers! 

Je kan bij ons terecht samen met je broer, zus, een vriend of vriendin. Maar je kan ook alleen inschrijven. Je zal echt niet de enige zijn! Je wordt dan samen met andere leeftijdsgenootjes die ook alleen inschrijven ingedeeld op een kamer/in een tent. We doen bovendien alle activiteiten samen, dus je leert de rest van de groep in een mum van tijd kennen!

Voor wie?

Globers is voor jeugd vanaf 12 en 16 jaar. Deze groep wordt verder opgedeeld in 2 groepen:

12 tot 14 jaar, naar aanbod ZOMER

14 tot 16 jaar, naar aanbod ZOMER

Waarom kiezen voor de groep Globers?

Deze vakanties zijn 100 % begeleide vakanties: vanaf het moment van vertrek, tot de bus of het vliegtuig weer aankomt. De vakanties worden begeleid door ons eigen monitorenteam. Al onze monitoren hebben een specifieke Jongerentravel-opleiding gevolgd en moeten jaarlijks bijscholing volgen. De meeste monitoren zijn ook in het dagelijks leven érg vaak als job met jongeren bezig,  leerkracht, pedagoog, ... Of tijdens hun hobby, in de jeugdbeweging, in de sportclub, …. 

Jouw dag

Opstaan & ontbijt: Geen zorgen dat je je verslaapt of je wekker vergeet te zetten, want elke ochtend word je met een grote glimlach door onze monitoren gewekt. Geen ochtendhumeur, want er staat voor ons een lekker ontbijt te wachten, zodat we met een stevig ontbijt onze dag kunnen starten! 

Dagprogramma: Onze vakanties worden goed gevuld met activiteiten en uitstappen, dit naargelang de gekozen reis. Elke voor- en namiddag staat er dus steeds een activiteit of een onvergetelijke uitstap op het programma. In ons aanbod kan je telkens bij de gewenste vakantie de activiteiten en uitstappen terugvinden. Uiteraard maken we ook wel eens tijd vrij om ons gewoon zalig te nestelen op onze strandhanddoek aan zee, het meer of het zwembad! Na ons middagmaal vermijden we wel even de zon, maar dan hebben we wat 'chill-tijd'. We blijven aan het zwembad om wat te relaxen, te lezen, een gezelschapsspel te spelen, ....  Rond 14u-15u vliegen we er terug in met ons namiddagprogramma!   

Avondprogramma: Na een verfrissende douche en wat tijd voor onszelf eten we uiteraard samen in groep. Onze monitoren zorgen vervolgens voor een gevarieerd animatieprogramma, zodat we goed moe ons bed in kunnen kruipen!! Het uur van slapengaan is afhankelijk van de leeftijd. 

Alcohol en roken zijn NIET toegestaan tijdens deze reizen, ook als reiziger al 16 jaar is.

Extra excursies / activiteiten?

Heb je aan alle activiteiten en uitstappen die inbegrepen zitten in jouw reis nog niet genoeg? Dan kan je soms ook nog extra uitstap/activiteit bijboeken. Een dag naar het waterpretpark, een uitstap naar Barcelona, Venetië, een waterski-middag, … 

Deze extra uitstappen/activiteit zijn volledig vrijblijvend, zijn zeker niet noodzakelijk, maar moeten wel voor vertrek worden bijgeboekt.

Is mijn zoon/dochter in goede handen?

  • Met Jongerentravel kiest u als ouder voor meer dan 35 jaar ervaring in het organiseren van volledig begeleide jeugdvakanties. Bestemmingen worden zorgvuldig uitgekozen en alle vakanties worden volledig zelf in elkaar gestoken. 
  • Er is bovendien geen plaats voor massatoerisme, maar een bewuste keuze voor kleinere groepen met meer plezier en aandacht voor iedereen.  Tijdens de reis nemen de monitoren te taak van de ouders over, zeker voor de jongsten: genoeg gegeten en gedronken, voldoende ingesmeerd, voldoende rust, …. Ook pesten en heimwee worden op gepaste manier benaderd.
  • Wij staan nooit stil. Wij nemen geen genoegen met ‘bijna goed’, maar streven altijd naar ‘perfectie’.

Meer weten over Jongerentravel?  het Jongerentravel-team   over ons


Voor ieder wel wat wils

Ontdek het volledige aanbod!

Ga naar doelgroepenoverzicht   Zomeraanbod Winteraanbod

Blader in andere doelgroepen

top