Kunnen wij ook van dinsdag tot dinsdag verblijven in een villa?

Neen, dit is helaas niet mogelijk. De aankomstdag & vertrekdag moeten steeds een zaterdag zijn. Wel kan je je periode uitbreiden met 1 week, maar je check-in en check-out moet steeds op een zaterdag zijn.

Mag je met meer mensen komen, dan het maximumaantal op de website?

Elke villa die op onze website staat is geschikt voor een bepaald aantal personen. Het maximum aantal mag helaas niet overschreden worden, daar dit bij wet niet toegestaan is. Wil je met minder de villa betrekken dan het minimumaantal aangegeven op de website? Dat kunnen we misschien wel voor je oplossen! Neem hiervoor even persoonlijk contact met ons op en wij helpen je verder!

Niet iedereen is 18 jaar, mogen we dan een villa boeken?

Ja, dit mag bij de villa's. Is de meerderheid van de groep al 18 jaar en ouder, dan mogen jullie samen een villa boeken. Let wel op, je moet minstens 18 jaar zijn om de hoofdboeker te kunnen zijn. Het immo-kantoor aanvaardt geen minderjarigen als hoofdboeker!

Is de eindschoonmaak in de prijs inbegrepen?

De villa's zijn bij aankomst schoon, maar de eindschoonmaak is in de meeste gevallen niet inbegrepen in de prijs. Vaak ben je wel verplicht om te betalen voor deze eindschoonmaak. Is dat voor de villa van jouw keuze het geval? Deze informatie vind je steeds bij de info van je villa terug.  

Let wel op: je moet uiteraard wel steeds de villa volledig leeg achterlaten: vuilbakken buiten, ijskast leeg, keuken opgeruimd en proper, alles terug op zijn plaats. Logisch toch?

Hoeveel bedraagt de waarborg voor een villa & hoe verloopt dit?

De waarborgsom kan bij aankomst in het verhuurkantoor worden betaald met een creditcard of cash. Nadat na jouw vertrek de villa is geïnspecteerd, zal de borg worden terugbetaald per bank of creditcard en ontvang je van ons een e-mail met de informatie dat de borg is teruggestort. Het bedrag van de waarborgsom is 150 euro per persoon met een maximum van 1000 euro.

Waarom staat er geen adres vermeld?

Dit is om privacyredenen. De eigenaars van de villa's zijn vaak particulieren. Zij willen niet dat het adres van hun eigendom door iedereen gezien kan worden. Uiteraard ontvang je wel de adresgegevens in het verhuurkantoor bij aankomst, want daar ga je je sleutel ophalen.

Zijn er bedlinnen & handdoeken voorzien?

Niet in alle gevallen is beddengoed en handdoeken inbegrepen in de prijs. Meer informatie hierover vind je bij de details bij de villa-omschrijving. Bij twijfel of vragen, neem dan contact op met ons.

Kunnen we BBQ'en in onze villa?

Sommige van de villa’s hebben in de tuin een grill of barbecue. Deze mag je gebruiken maar moeten na het gebruik weer schoongemaakt worden voor de volgende huurder. Gedurende de zomerperiode is het in Spanje wettelijk verboden open vuur te maken en hout te gebruiken in de barbecue, gebruik dan ook barbecuekolen.

Als er een probleem is met onze villa, met wie nemen we dan contact op?

Onze reisleiding is altijd bereikbaar in geval van nood! Bij het inchecken krijg je alle benodigde documenten en procedures die van belang zijn tijdens jouw verblijf in de villa. Bij specifieke problemen met betrekking tot jouw villa, neem je eerst contact met het noodnummer van het lokale verhuurkantoor. Je kan ook het verhuurkantoor bezoeken tijdens de openingsuren. Wordt het probleem niet opgelost of onvoldoende, verwittig dan onze reisleiding zodat ze jullie kunnen verder helpen.

Kunnen wij ook 2 weken een villa huren?

Ja, dit is mogelijk. Op onze website vind je steeds de periodes terug voor verblijf van 1 week, van zaterdag tot zaterdag. Willen jullie echter 2 weken in een villa verblijven, neem dan gerust contact met ons op. Zolang de periode nog beschikbaar is, kunnen wij de verblijfsperiode uitbreiden!

Mag mijn jongere broer/zus ook mee?

Boek je met je vrienden 18+ een villa en wil je broertje of zusje ook mee? Dan kan dit! Let wel op dat jullie hem/haar dan inschrijven voor JT Next en dat Jongerentravel niet verantwoordelijk is, maar hij/zij onder jouw verantwoordelijkheid valt als meerderjarige!

Brengt iemand ons naar de villa?

Bij het boeken van een villa met bus of vliegtuig worden jullie in het centrum afgezet van de betreffende badplaats. De reisleiding helpt jou daar verder met instructies, sleutels en uitleg naar jouw villa.

Kom je met eigen vervoer? Laat ons op voorhand weten hoe laat jullie toekomen zodat de reisleiding jullie bij aankomst of op het afgesproken uur kan verder helpen via het lokale verhuurkantoor.

top