Pineda de Mar

Regio, land Vlag Spanje Costa Brava, Spanje
7 foto's

Info Pineda de Mar

Pineda de Mar, gelegen tussen Calella en Malgrat, is een geliefd vakantieoord van de Spanjaarden zelf. Dit schilderachtig stadje is nog niet té toeristisch maar heeft toch voldoende winkeltjes, restaurants en terrasjes om te genieten van jouw vakantie in Spanje. Het is strand is groot, uitgestrekt, zodat wij er probleemloos ons perfecte spot kunnen vinden.  Hier voel je je trouwens nog écht in Spanje: tapa's, Sardana dansen, ... Bovendien is het dé ideale uitvalsbasis voor al onze activiteiten en excursies! 

Waarom jij écht mee wil naar Pineda de Mar

  • Schilderachtig Spaanse badplaats
  • Spaanse 'vibe'
  • Heerlijk strand en helderblauw water
  • Dé ideale uitvalsbasis voor al onze activiteiten & excursies

Wat te doen in Pineda de Mar?

Een gezonde mix van dingen om te doen!

Dagprogramma Multi Aqua

1 Foto

Wij zorgen voor een zotzalig weekprogramma tijdens jouw vakantie in Pineda. Dit doen we met héél de groep.  Wat hier zoal inzit, kan je hieronder terugvinden. Uiteraard gaan we véél meer doen, maar 'alles' ... gaan we natuurlijk ook niet verklappen :)  Maar don't worry, we voorzien ook vrije tijd, zodat je samen met de monitoren gewoon ook zalig kan genieten van de badplaats, het zwembad, de zee & het strand!

Aqua inflatable park Malgrat

8 foto's

Lachen, gieren, brullen, rennen, klimmen, springen , vallen en weer opstaan op het floating park. Fun verzekerd!

Marineland

6 foto's

2 attractieparken in 1 ! Een te gek waterpretpark met de zotste glijbanen en een dolfinarium, waar je niet alleen dolfijnen tegenkomt, maar ook zeeleeuwen, pinguïns en tropische vogels. Dé combi voor een toffe dag!

Watersport 2-daagse

1 Foto

De watersport 2-daagse dat is twee dagen vol supertoffe watersportactiviteiten:

  • Beachgames & fun met de razendsnelle bananenboot of aquarocket
  • Catamaran initiatie
  • Kayak & SUP
 

Sunsetprogramma

1 Foto

Hangen in de zetel, filmpje kijken, de wereld volgen op Instagram of Snapchat,... NEEN, jouw avonden zien er écht wel anders uit! Onze monitoren hebben voor jou onvergetelijke avonden gepland, zodat jouw vakantie memorabel wordt! Hieronder zie je al wat we zeker al gaan doen, de rest? Tja, verrassing!

Go-Carts

4 foto's

Samen met je makkers jullie bestemming verkennen en terwijl bakken fun beleven? Spring op jullie gocart en trappen maar! 

Karaoke night

1 Foto

Begin alvast te oefenen, want tijdens de karoake night is het aan JOU! Daag jouw monitoren uit en schreeuw samen met je vrienden de longen uit je lijf op tal van tijdloze hits. The night is yours!

 

top