23 november 2022 / Informatief

GEEN BLACKWEEK MAAR EXTRA SNOWWEEK BIJ JONGERENTRAVEL!

Ben jij net zoals wij aan het aftellen naar die welverdiende kerstvakantie maar heb je weinig plannen? Wil je met dit slechte weer toch écht naar iets kunnen uitkijken? Wel, Jongerentravel heeft voor jou dé oplossing! Onze EXTRA last minutes naar de sneeuw, een fantastische ervaring samen met jouw leeftijdgenoten! 

Een winterreis met Jongerentravel is niet zomaar eens gaan skiën/snowboarden, integendeel! Onze reizen gaan al jouw verwachtingen te boven! Verveling staat niet op jouw programma want ons geweldig monitorenteam zorgt zowel op als naast de piste voor dé vakantie van je leven, en dat mag je zeker letterlijk nemen! Denk: een geweldige groep (de vakantie begint al op de bus!), een heerlijk skigebied in Oostenrijk, de leukste JT CREW, een gezellig verblijf en vooral héél véél fun!

Graag zetten we onze ALLERLAATSTE EXTRA plaatsen voor de Kerstvakantie eens op een rijtje:

 

FÜGEN - ZILLERTAL SUPERSKI

Fügen is een veelzijdig wintersportdorp waar ook buiten de pistes genoeg te beleven valt. Je vindt er onder andere een rodelbaan, twee schaatsbanen en een overdekt zwembad met sauna. Fügen is dé ideale uitvalsbasis om het Zillertal te verkennen en biedt een levendig authentiek Oostenrijks centrum met winkels, randanimatie, restaurants en zoveel meer!

27/12/22 (vertrek België) - 03/01/23 (terug in België)

Verblijf: Jeugdhostel Daum (halfpension) 

Inbegrepen: transport, verblijf met maaltijden (half pension), skipas 6 dagen Jugend (Zilletal SuperSkipas).

Doelgroep : FREE SPIRIT LIMITED / FREE SPIRIT / JT NEXT

EXTRA beschikbare plaatsen :

  • OPTIE A : 3 persoonskamer (bezetting door 3 personen)
  • OPTIE B : beddenboeker (je boekt alleen of per 2)

 

 

 

SAALBACH - SKI ALPIN

Saalbach is een héél bekend en geliefd skioord in Oostenrijk. Terecht, want voor elke wintersporter biedt Saalbach absoluut het complete plaatje! Een mondain autovrij dorp omgeven door skiliften en prachtige pistes. De dalstations van de Kohlmaisbahn, de Bernkogellift en de Schattbergbahn liggen allemaal pal aan de rand van het dorp!

Onze skipas Ski Alpin Card geeft je niet enkel toegang tot het sneeuwzekere skigebied Zell am See - Kaprun, maar ook tot de gebieden Kitzsteinhorn - Maiskogel en het gigantische Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

01/01/23 (vertrek België) - 08/01/23 (terug in België)

Verblijf: Hotel Niederegg (volpension)

Inbegrepen: transport, verblijf met maaltijden (volpension), skipas 6 dagen Jugend (Ski Alpin Card), après-fun pakket (Young Spirit), après-ski pakket (Limited).

Doelgroep: YOUNG SPIRIT / FREE SPIRIT LIMITED

EXTRA PLAATS VOOR MEISJES (ENKEL BEDDENBOEKER) 

Wat is een beddenboeker?

 

 

 

HÜTTAU - SKI AMADE

Midden in Pongau in het Salzburgerland, tussen Bischofshofen en Radstadt, ligt het gezellige dorpje Hüttau-Niedernfritz, gelegen op 709 m hoogteMet zijn mooie uitzicht op de bergen en de centrale ligging is het dorp ideaal gelegen!
Een goede infrastructuur biedt goede mogelijkheden voor wintersporters de omgeving uitbundig te verkennen. Ook aan fun naast de piste is gedacht met verschillende natuurlijke rodelbanen, snowtubing en gezellig après-ski.

5 skigebieden in jouw skipas : SalzburgerSportwelt, Hochkönig, Schladming-Dachstein, Gastein en Grossarltal, ongeveer 760 km piste!

01/01/23 (vertrek België) - 08/01/23 (terug in België)

Verblijf: Hotel Josef - Hotel For Friends (halfpension)

Inbegrepen: transport, verblijf met maaltijden (halfpension), skipas 6 dagen Jugend (Ski Amadé), après-fun pakket (Globers, Young Spirit), après-ski pakket (enkel voor Free Spirit Limited).

Doelgroep:

 

 

 

 

Dit zijn echt de LAATSTE EXTRA PLAATSEN voor de Kerstvakantie, mis jouw kans niet!

 


top