Wat is dat?

Te oud voor de speeltuin maar te jong voor het nachtleven ... op je eentje. Vis noch vlees, kop noch staart, kruis noch munt, … Bij Jongerentravel val jij niet uit de boot, maar kan je nu al een stapje in de wereld zetten, zonder aan je lot overgelaten te worden. Op vakantie met Young Spirit! 

Voor wie?

Young Spirit is voor jongeren van 15 tot 17 jaar. Let op: Je moet 15 jaar zijn op de dag van vertrek.

Enige uitzondering: reis je met een groepje van minstens 3 personen, waarvan er 2 al 15 jaar zijn, dan mag er een 3de mee die op het moment van de reis 14 jaar is maar wel dat jaar nog 15 jaar wordt. De meerderheid van je groepje moet dus steeds minstens 15 jaar zijn op de dag van vertrek. Vanaf een groepje van 6 personen, mogen er max. 2 personen 14 jaar zijn (maar wel nog 15 jaar worden in datzelfde jaar).

Waarom kiezen voor de groep Young Spirit?

Een Young Spirit-vakantie is een volledig begeleide vakantie: vanaf het moment van vertrek, tot de bus of het vliegtuig weer aankomt, met elke dag wel een leuke activiteit en/of excursie! 2 of 3 (halve) dagen ben je vrij om bv. naar het strand te gaan, het dorpje in, te chillen aan het zwembad, ....

Maar vrijheid moet je wel verdienen, want tenslotte is vrijheid = verantwoordelijkheid. Hiervoor maken we met de groep een aantal regels en afspraken. Welke afspraken? Echt niets wereldschokkends hoor!  o.a. verplichte aanwezigheid op maaltijden, nooit alleen ergens naartoe gaan (maar in groepjes), op tijd komen, alcohol & roken (enkel vanaf 16 jaar & beperkt!), respect voor elkaar, voor personeel en voor de monitoren, … Gewoon een aantal afspraken omtrent veiligheid en een goede groepssfeer! 

Jouw dag

Opstaan & ontbijt: vergeet je wekker niet te zetten, want we ontbijten elke ochtend met onze groep samen. Het uur kan wel variëren, want dit is afhankelijk van de uitstap/activiteit die die dag op het programma staat.  

Dagprogramma: onze Young Spirit-vakanties bevatten al heel wat activiteiten en uitstappen! Veel voor- en namiddagen staat er dus wel een activiteit of uitstap op het programma, dit naargelang de gekozen reis (zie overzicht dag/avondprogramma per vakantie). Soms ben je ook al eens vrij, 2 of 3 (halve) dagen, om samen met je vrienden te chillen, je op een strandhanddoek te leggen, het water in te duiken, om te shoppen … of om een van onze extra uitstappen (zie programma - opties) te doen! Vanzelfsprekend blijven we tijdens vrije momenten in de badplaats en worden er afspraken gemaakt rond wat wel/niet kan of mag. 

Avondprogramma: na een verfrissende douche en wat tijd voor onszelf eten we samen met de groep. Onze monitoren zorgen vervolgens voor een gevarieerd animatieprogramma. Als bonus gaan we na de activiteit nog iets drinken op een gezellig terrasje, maar ... bonussen moet je natuurlijk verdienen! Uiteraard staat er tijdens de reis ook altijd een JT-feestje op de planning!  

Extra excursies / activiteiten?

Heb je aan het reisprogramma niet genoeg? Dan kan je vaak ook nog een extra excursie/uitstap of activiteit bijboeken. Een dag naar het waterpretpark, een uitstap naar Barcelona, Venetië, Adventure-day, … Deze opties zijn volledig vrijblijvend en hoeven dus helemaal niet!  

Uitgaan

We horen je al denken: “En gaan we dan ook eens een keertje op stap?”. Ja, dat doen we zeker! Maar wel steeds in groep en samen met de monitoren, volgens het principe ‘samen uit, samen thuis’. In jouw reis zit namelijk al de onvergetelijke Jongerentravel-party inbegrepen. Mag je meer uitgaan van je ouders?  Dan kan je bij heel wat reizen kiezen voor de feestdeal YS (2 of 3 extra feestjes).

Is mijn zoon/dochter in goede handen?

  • Met Jongerentravel kiest u als ouder voor meer dan 32 jaar ervaring in het organiseren van volledig begeleide jeugdvakanties. Bestemmingen worden zorgvuldig uitgekozen en alle vakanties worden volledig zelf in elkaar gestoken. 
  • Er is bovendien geen plaats voor massatoerisme, maar een bewuste keuze voor kleinere groepen met meer plezier en aandacht voor iedereen. Tijdens de reis nemen de monitoren de taak van de ouders over, zeker voor de jongsten: genoeg gegeten en gedronken, voldoende ingesmeerd, voldoende rust, …. Ook pesten en heimwee worden op gepaste manier benaderd.
  • Wij staan nooit stil. Wij nemen geen genoegen met ‘bijna goed’, maar streven altijd naar ‘perfectie’.

Voor ieder wel wat wils

Ontdek het volledige aanbod!

Ga naar doelgroepenoverzicht   Zomeraanbod Winteraanbod

Blader in andere doelgroepen

top