21 juli 2022 / Informatief

Ben jij klaar voor jouw langverwachte zomerreis? De nieuwe vriendschapsbanden die ontstaan, de fantastische activiteiten en de geweldige feestjes? Dat vinden wij uiteraard super, ook wij kijken hiernaar uit!

Jongerentravel vraagt wel om in al jullie enthousiasme even stil te staan bij kinderen die, om welke reden dan ook, niet in staat zijn om deel te nemen aan een zomerreis. Kinderen die er misschien wel evenveel zin in hebben. Daarom doen wij dit jaar een actie ten voordele van vzw Kinderkankerfonds, ten voordele van alle kinderen die in behandeling zijn voor elke vorm van kanker.

Vzw Kinderkankerfonds geeft financiële en psychologische steun aan kinderen met kanker en hun gezinnen, de behandeling maakt de genezingskansen steeds hoger, maar de behandeling duurt lang en gaat vaak gepaard met bijwerkingen. Ouders gaan gebukt onder angst, onzekerheid en gevoelens van onmacht. Om de gezinnen te motiveren om vol te houden en om de behandelingen draaglijker te maken is veel extra zorg nodig!

Welke actie doen we met Jongerentravel?

Tijdens alle busvertrekken in Kontich én tijdens alle reizen naar Spanje & Kroatië (zolang de voorraad strekt) zullen wij unieke Jongerentravel T-shirts (€5,-) en catchy Jongerentravel-badslippers (€15,-) verkopen waarbij de winst integraal naar vzw Kinderkankerfonds zal gaan. Bovendien krijg je bij elke aankoop van beide nog een gratis linnen JT-zak!

Stap je op in Diepenbeek/Leuven (bestemming Spanje) of Gent (bestemming Kroatië), dan kom jij ook langs Kontich en kan je ze aankopen!

Dus heb jij nog geen slippers of is er nog plaats in je valies voor een leuke zomer shirt? Steun onze actie en steun kinderen en hun gezinnen die het op dit moment moeilijk hebben!

Tot heel snel!

Groetjes,

Team Jongerentravel!


top