10 november 2021 / Informatief

Zomer 2022

Wat moet je weten over de zomer 2022? 

Sta jij al te popelen om samen met je vrienden op het strand te chillen, aan het zwembad te zonnen of om allerlei fantastische zomeruitstapjes te ervaren? Het lijkt nog veraf, maar de zomer zal er sneller zijn dan jullie denken! 

Gezien de nog steeds onduidelijke evolutie van de coronapandemie in Europa, mag je als reiziger de wetgevingen per land niet uit het oog verliezen. Elk land past tot op heden nog steeds regelmatig hun regels aan voor inwoners en toeristen. Het is van groot belang om je hiervan bewust te zijn zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Eén ding is zeker, alle landen doen er alles aan om van de zomer 2022 weer een échte knaller te maken, de reissector heeft het namelijk hard te verduren gekregen de afgelopen zomer. Jongerentravel streeft steeds naar een zorgeloze zomer in een veilige omgeving, dus wij volgen alle regels op de voet en communiceren die steeds zo correct mogelijk naar onze reizigers. 

Het is vooral onvoorspelbaar om uitspraken te doen over aankomende zomer, toch raden wij van Jongerentravel aan om je te laten vaccineren. Met een vaccinbewijs kan je op de meest veilige manier afreizen en heb je tegelijk de grootste kans dat je als toerist andere landen mag betreden of simpelweg op hotel of restaurant mag gaan.

Verder kijken wij reikhalzend uit naar een tropische zomer op onze prachtige bestemmingen! 

Boek vandaag nog jouw onvergetelijke zomervakantie met Jongerentravel!   Naar reisaanbod ZOMER 2022

 


top