Wat is dat?

Een toplocatie in de bergen, een heleboel leeftijdsgenoten, veel snow, veel fun, de nodige ontspanning en een flinke dosis sport, spel en avontuur. Allemaal onder begeleiding van een supercool monitorenteam en geen ouders in de buurt. Dát is op vakantie gaan met Globers! 

Je kan bij ons terecht samen met je broer, zus, een vriend of vriendin. Maar je kan ook alleen inschrijven. Je zal echt niet de enige zijn! Je wordt dan samen met andere leeftijdsgenootjes die ook alleen inschrijven ingedeeld op een kamer. Bovendien verkennen we samen de pistes en doen we allerlei leuke activiteiten samen, dus je leert de rest van de groep in een mum van tijd kennen!

Voor wie?

Globers is voor jongeren tussen 10 en 16 jaar. Binnen deze groep maken we nog een onderscheid tussen de leeftijdsgroep:

  • 10 tot 12 jaar 
  • 12 tot 14 jaar 
  • 14 tot 16 jaar

Waarom kiezen voor de groep Globers?

Deze vakanties zijn 100 % begeleide vakanties: vanaf het moment van vertrek, tot de bus weer aankomt. De vakanties worden begeleid door ons eigen monitorenteam. Al onze monitoren hebben een specifieke Jongerentravel-opleiding gevolgd en moeten jaarlijks een bijscholing vormen. De meeste monitoren zijn ook in het dagelijks leven vaak met jongeren bezig (als leerkracht, in de jeugdbeweging, in de sportclub, …). 

Jouw dag

Opstaan & ontbijt: Geen zorgen dat je je verslaapt of je wekker vergeet te zetten, want elke ochtend word je met een grote glimlach door onze monitoren gewekt. Geen ochtendhumeur, want er staat voor ons een lekker ontbijt te wachten, zodat we met een stevig ontbijt onze dag kunnen starten! 

Dagprogramma: Samen met de groep trekken we de skipiste op, heb je nog geen ervaring met wintersport? Geen probleem, onze monitoren leren jou de kneepjes van het vak! Van sneeuw happen naar die eerste pizzapunt. Je zal zien dat je het snel onder de knie krijgt! Heb je al ervaring en heb je die pizzapunt al lang “verorbert”? No worries, onze monitoren leren je wel enkele coole tricks!

Avondprogramma: Na een lekker warme chocomelk, een warme douche en wat tijd voor onszelf eten we samen in groep. Onze monitoren zorgen vervolgens voor een gevarieerd animatieprogramma, zodat we goed moe ons bed in kunnen kruipen!! Het uur van slapengaan is afhankelijk van de leeftijd. 

Is mijn zoon/dochter in goede handen?

  • Met Jongerentravel kiest u als ouder voor meer dan 37 jaar ervaring in het organiseren van volledig begeleide jeugdvakanties. Bestemmingen worden zorgvuldig uitgekozen en alle vakanties worden volledig zelf in elkaar gestoken. 
  • Er is bovendien geen plaats voor massatoerisme, maar een bewuste keuze voor kleinere groepen met meer plezier en aandacht voor iedereen.  Tijdens de reis nemen de monitoren te taak van de ouders over, zeker voor de jongsten: genoeg gegeten en gedronken, voldoende ingesmeerd, voldoende rust, …. Ook pesten en heimwee worden op gepaste manier benaderd.
  • Wij staan nooit stil. Wij nemen geen genoegen met ‘bijna goed’, maar streven altijd naar ‘perfectie’.

Meer weten over Jongerentravel?  het Jongerentravel-team   over ons


Voor ieder wel wat wils

Ontdek het volledige aanbod!

Ga naar doelgroepenoverzicht   Zomeraanbod Winteraanbod

Blader in andere doelgroepen

top