Wat is dat?

Overdag kan jij gerust ‘je plan trekken’, maar om ’s nachts alleen uit te gaan tot de zon weer opkomt, daar ben je nog net iets te jong voor (jij vindt misschien van niet, maar je ouders wel). 

Met Free Spirit Limited heb je de ideale compromis: Overdag ben je vrij om je dag zelf in te vullen, ’s avonds verkennen we in groep het plaatselijke uitgaansleven. Een WIN-WINsituatie dus!

Voor wie?

Free Spirit Limited is exclusief voor reizigers van 16 en 17 jaar

Kunnen we hier uitzonderingen op maken?
Reis je met vrienden die 'net' nog geen 16 jaar zijn, maar wel 16 worden dit jaar, dan kunnen zij aansluiten op voorwaarde dat de meerderheid van jullie groepje wél 16 jaar is op de dag van vertrek.

Waarom kiezen voor de groep Free Spirit Limited?

Je geniet van alle voordelen van een georganiseerde groepsreis: strakke prijzen, grote keuze aan activiteiten & uitstappen, een heleboel leeftijdsgenoten en hopen ambiance!

  • Partydeal inbegrepen in de prijs van de reis
  • Eigen Free Spirit Limited-monitoren, die steeds in hetzelfde hotel verblijven 
  • Overdag vrij (aanmelden aan de après-ski)
  • Après-ski en vrijblijvend deelnemen aan excursies/activiteiten
  • Samen uit, samen thuis 

Al onze monitoren zijn vrijwilligers, die zich in hun vrije tijd willen engageren om jullie een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Zij worden allemaal gescreend en moeten al voldoende ervaring hebben in de jeugdwerking/onderwijs om aan de slag te mogen bij Jongerentravel. Het merendeel is leerkracht. De minimumleeftijd is 21 jaar. Elk team van monitoren staat onder leiding van een hoofdmonitor, die door zijn/haar opgebouwde ervaring binnen Jongerentravel de leiding heeft over een team.

Jouw dag

Hoe een vakantiedag bij Free Spirit Limited eruit ziet, dat bepaal jij volledig zelf! Welke pistes je neemt, wanneer je gaat eten of pauze neemt,... aan jou de keuze tijdens jouw Free Spirit Limited vakantie!

Strakke prijzen, zalige skidorpen, waanzinnige skigebieden, een heleboel leeftijdsgenoten en hopen ambiance! Onze reisleiding ter plaatse leidt alles in goede banen. Ons Free Spirit Limited-monitorenteam zorgt voor de praktische organisatie. Zit je op hotel, dan ontbijten we samen vooraleer je richting de pistes vertrekt. In de namiddag verwachten we jou aan de après-ski voor het aanmeldmoment.

's Avonds eten we samen met onze groep en erna gaan we natuurlijk een legendarisch feestje bouwen! Het uitgaan gebeurt in groep, onder het motto: samen uit, samen thuis. Ben je moe en wil je vroeger naar huis. Geen probleem, onze monitoren zorgen ervoor dat je veilig thuis geraakt!

Na ski komt après-ski!

Je bent 16 of 17 jaar en dan wil je graag al eens proeven van het uitgaansleven. Dat willen we je op vakantie dan ook niet ontnemen. In elke Free Spirit Limited-vakantie zit namelijk dé partydeal inbegrepen in de prijs van jouw reis

’s Avonds gaan we altijd in groep uit (is nu eenmaal ook veel leuker!), volgens het principe ‘samen uit, samen thuis’. Uitgaan gebeurt dus altijd  onder begeleiding van onze monitoren. En die monitoren zijn er echt niet om je het leven zuur te maken hoor. Ze bouwen gewoon samen met jullie een leuk feestje!

Nu nog je ouders overtuigen!

  • Jongerentravel is niet aan haar proefstuk toe, maar organiseert al 35 jaar reizen voor jongeren!
  • Wij staan nooit stil. Wij nemen geen genoegen met ‘bijna goed’, maar streven altijd naar ‘perfectie’.
  • Je bent overdag vrij, maar ’s avonds ga je feesten met de monitoren.
  • Wij zijn koppig, wij sluiten geen compromissen als het over minimumleeftijd, alcohol en drugs gaat, want tenslotte gaat dit over veiligheid, jullie veiligheid! Ook Jongerentravel wil dat je veilig terug thuis komt.
  • Op bestemming kent Jongerentravel iedereen en iedereen kent Jongerentravel. Bars, clubs, hotels, andere partners … zij zorgen er allemaal mee voor dat je reis onvergetelijk wordt!

Voor ieder wel wat wils

Ontdek het volledige aanbod!

Ga naar doelgroepenoverzicht   Zomeraanbod Winteraanbod

Blader in andere doelgroepen

top