• Een reisorganisatie, met reisbureaulicentie 5989, gespecialiseerd in reizen voor jongeren.
  • Een team van monitoren, allemaal vrijwilligers, die zich volledig kosteloos inzetten om de jongeren een onvergetelijke vakantie te bezorgen (monitorenwerking van Sports4Fun vzw).
  • Een team van medewerkers, dat vanuit het kantoor in België alles in goede banen leidt, zowel administratief als organisatorisch. 

Jongerentravel is een groep van mensen, directie, medewerkers & vrijwilligers (monitoren en oud-monitoren) die samenwerken om van elke reis uit het aanbod een ONVERGETELIJKE VAKANTIE te maken. 

Meer weten? Info Jongerentravel

Jongerentravel is een reisorganisatie die al 32 jaar vakanties organiseert voor jongeren en jongvolwassenen. Doorheen de jaren werden verschillende begeleidingsformules geïntroduceerd voor verschillende leeftijden, onze doelgroepen. Elke doelgroep heeft een verschillende vorm van begeleiding: van volledig begeleide vakanties tot vrije reisformules met ondersteuning van onze monitoren.

  • Jeugdvakanties, 100% begeleide vakanties vanaf 12 jaar tot 17 jaar
  • Jongerenreizen, vakanties met beperkte of veel vrijheid vanaf 16 jaar

Meer weten? Info Jongerentravel

  1. De veiligheidvan de jongeren staat op de 1ste plaats. Het is dan ook uw kostbaarste bezit!
  2. De kleinschaligheid primeert: nooit massatoerisme, maar altijd kleinere groepen met fijne groepssfeer! Wij willen niet dé grootste zijn, enkel de beste!
  3. Wij pretenderen niet de goedkoopste te zijn en wensen dit ook niet, want dit gaat altijd ten koste van kwaliteit ("minderwaardige busmaatschappijen", minder begeleiders per groep,...). Wij willen niet dé goedkoopste zijn, enkel de beste!
  4. Al onze vakanties worden steeds begeleid door ons eigen opgeleid monitorenteam. Deze monitoren hebben een specifieke Jongerentravel-opleiding gevolgd, moeten bijscholingen volgen en zijn ook in het dagelijks leven vaak met jongeren bezig (als leerkracht, in de jeugdbeweging, in de sportclub, …).
  5. Onze drijfveer is en blijft: jongeren een onvergetelijke vakantie bezorgen!

Meer weten? Info Jongerentravel

top