U kan op één van onze kantoren langskomen of gebruik maken van het onlineboekingsformulier op onze website. Tijdens de boeking krijgt u een gedetailleerde prijsopgave per persoon, zodat u steeds kan zien, wat de totaalsom van de reis bedraagt. U kan bovendien op elk ogenblik de boeking afbreken of teruggaan naar een vorige stap. U vindt bij ons geen kleine lettertjes of addertjes onder het gras!

 

Ben je zeker van de doelgroep, je reisgenoten, de periode? Heb je goed overlegd onderling? Dan raden we je aan om zo snel mogelijk je reis te boeken. Boek je snel, dan heb je keuze uit het grootste aanbod, zowel wat betreft reizen, periodes als kamertypes. Bovendien is het voordeliger, want kan je genieten van onze gekende vroegboekkortingen! Bovendien is vol = vol en kunnen wij helaas niet werken met wachtlijsten.

Ja, onze reizen zijn gegarandeerd. Boek je bij ons een reis, dan is je vertrek gegarandeerd voor 99,9%. Héél uitzonderlijk komt het voor dat we contact opnemen om eventueel van hotel, bestemming te veranderen. Maar dat steeds in samenspraak met jou. Nooit zullen wij je of je ouders voor blok zetten!

Neen, na boeking ontvang je van ons eerst de bevestiging van je boekingsreservatie, een reiscontract en de nodige gegevens om.de betaling uit te voeren. Voor een vlotte afhandeling vragen we je de structureerde mededeling te gebruiken bij elke betaling.
Opgelet, je kan enkel betalen via overschrijving (na ontvangst van het reiscontract).  Het is niet mogelijk om te betalen via kredietkaart.

Ben je minderjarig?

 1. Je hebt vanzelfsprekend toestemming nodig van je ouder(s)!  
 2. Je hebt jouw identiteitskaart nodig + één van je ouders moet ook zijn/haar Rijksregisternummer opgeven.
 3. Je spreekt goed af met eventuele reisgenoten. Welke reis willen jullie boeken? Waarheen, wanneer, welk transport, welk kamertype? Doe dat aub niet overhaast, beter eerst alles goed afspreken met elkaar alvorens je boekt!
 4. Je spreekt af wie de 'hoofd'boeker wordt. Dat is de reiziger die de boekingsaanvraag doet. Hij/zij (of ouders) is ook het eerste aanspreekpunt van Jongerentravel.
 5. Je verzamelt de correcte namen en voornamen + e-mailadressen van je reisgenoten.
 6. Je zet je achter je computer (handiger dan via je telefoon!!) en start de boekingsaanvraag.
 7. Na bevestiging ontvangst ELKE reiziger een link om de boeking te vervolledigen & de reis te bevestigen.
 8. Elke reiziger alles ingevuld en bevestigd? Ons boekingssysteem stuurt een e-mail ter bevestiging en ons Jongerentravel-team gaat ermee aan de slag. Enkele dagen later ontvangt elke reiziger van ons zijn/haar reiscontract.

Ben je meerderjarig?

 1. Je hebt jouw identiteitskaart nodig.
 2. Je spreekt goed af met eventuele reisgenoten. Welke reis willen jullie boeken? Waarheen, wanneer, welk transport, welk kamertype? Doe dat aub niet overhaast, beter eerst alles goed afspreken met elkaar alvorens je boekt!
 3. Je spreekt af wie de 'hoofd'boeker wordt. Dat is de reiziger die de boekingsaanvraag doet. Hij/zij is ook het eerste aanspreekpunt van Jongerentravel.
 4. Je verzamelt de correcte namen en voornamen + e-mailadressen van je reisgenoten.
 5. Je zet je achter je computer (handiger dan via je telefoon!!) en start de boekingsaanvraag.
 6. Na bevestiging ontvangst ELKE reiziger een link om de boeking te vervolledigen & de reis te bevestigen.
 7. Elke reiziger alles ingevuld en bevestigd? Ons boekingssysteem stuurt een e-mail ter bevestiging en ons Jongerentravel-team gaat ermee aan de slag. Enkele dagen later ontvangt elke reiziger van ons zijn/haar reiscontract.
top