Hotel Porto Village Superieur

Locatie, Regio, land Vlag Griekenland Chersonissos, Kreta, Griekenland
Doelgroep Free Spirit Limited (16-17 jaar)
Boek NU, jouw voordeel vandaag tot: 55 euro
55 euro JT korting - geldig tot 11/06/2023

Hotel Porto Village - In het kort

Review score 7,7 Locatie, land Vlag Chersonissos Chersonissos | Griekenland Verblijf Hotel Porto Village Superieur Maaltijdformule all-inclusive
Afstand tot Strand: 800m
Centrum: 1 km
Winkels: 250m
Nachtleven: 250m
 • Mooi gelegen met prachtig uitzicht
 • Nabij het strand en centrum
 • Grotendeels gerenoveerd
 • Uitstekende prijs/kwaliteit

Hotel Porto Village - Uitgebreide info

Porto Village is een vriendelijk en gemoedelijk complex in Chersonissos. Je wordt hartelijk ontvangen door het personeel en zij zullen er alles aan doen om je vakantie te laten slagen. De all inclusive formule biedt je comfort en gemak. Als je er op uit wil; je staat binnen mum van tijd in het gezellige centrum van Chersonissos met tal van restaurantjes, winkels en terrasjes.

Porto Village is een vriendelijk opgezet hotel gerund door een gastvrije Griekse familie. Het resort heeft een groot deel gerenoveerd, zoals de pool bar, de receptie en een groot aantal kamers. De 94 speels gebouwde kamers zijn verdeeld over meerdere gebouwen van maximaal 2 verdiepingen, gelegen in een groene tuin en voorzien van alle comfort.

Het complex ligt op een heuvelachtige omgeving met prachtige olijfbomen met panoramische uitzichten over Chersonissos en de zee. 

Activiteiten Chersonissos

Een gezonde mix van dingen om te doen!

Inbegrepen

Partydeal Cherso

Inbegrepen

Ready 2 party?!

9 foto's

Partyboot

Heerlijke party op een boot, wat wil je nog meer!
6 foto's

1 Starbeach Party

Ga samen met ons naar een van de FAMOUS Starbeach parties
4 foto's

Bartour Chersonissos

Ontdek de leukste barretjes en de leukste dansketen van Chersonissos!

Extra's, wat wil jij doen tijdens je vakantie?

Bungee Jump

Ready? Set! JUMP!

€ 55
4 foto's

All You Can Drink Party

Dé leukste party's met all-in drank, wie zegt daar nu nee tegen?!

€ 35
3 foto's

Aquaplus

Spetter, zwaai en zoef van de ene na de andere glijbaan naar beneden!

€ 39
7 foto's

Loutro

Boottocht langs de zuidkust van Kreta

€ 49
5 foto's

Rethymnon

Een stadje vol geschiedenis, cultuur en geweldige verhalen!

€ 49
3 foto's

Cruise & BBQ

Even lekker relaxen onder de griekse zon!

€ 50
3 foto's

Imbros Kloof

Ontdek één van de mooie kloven van Kreta.

€ 49
5 foto's

Samaria kloof

Een prachtige wandeling in de langste kloof van Eurpopa!

€ 59
5 foto's

Heraklion Market

Een gezellig dagje shoppen op de grootste markt van Kreta!

€ 22
4 foto's

Opties Chersonissos

Bekijk de standaard en eventuele extra's!

Verzekeringen

Ik wens geen verzekering te reserveren
Standaard

Ben je al voldoende verzekerd, zowel voor reisbijstand of als je de reis moet annuleren? Dan hoef je uiteraard geen bijkomende verzekering te onderschrijven.

Annuleringsverzekering
€ 29 Optioneel

Via Protections Travel Insurance. Deze verzekering dekt, mits geldige reden, de terugbetaling van de verschuldigde annuleringskosten, met uitsluiting van de dossierkosten en lidgeld. De voorwaarden vind je terug in de voorwaarden van Protections Travel Insurance, ook te bekijken en af te drukken via onze website. Wij behandelen voor jou de volledige claim. Jij moet enkel het schadeformulier invullen en opsturen naar Protections.

Uiteraard heeft elke boeker vrije keuze van verzekeringsmaatschappij.

Reisbijstandsverzekering
€ 29 Optioneel

Via Protections Travel Insurance. Deze verzekering dekt o.a. medische kosten, kosten transport/repatriëring,… De voorwaarden vind je terug in de voorwaarden van Protections Travel Insurance, ook te bekijken en af te drukken via onze website. Wij behandelen voor jou de volledige claim. Jij moet enkel het schadeformulier invullen en opsturen naar Protections.

Uiteraard heeft elke boeker vrije keuze van verzekeringsmaatschappij.

All-in verzekering
€ 39 Optioneel

Via Protections Travel Insurance. Annuleringsverzekering + reisbijstandsverzekering.  De voorwaarden vindt u hier.

Ruimbagage (bij vluchten)

Ik wens geen ruimbagage te reserveren
Standaard

Ik wens enkel te reizen met handbagage en wens geen ruimbagage te reserveren.

Ruimbagage 20kg (XR-CD-XC)
€ 48 Optioneel

Ruimbagage is tegen betaling bij te boeken. Kies je voor deze optie dan mag je tijdens de heen- en terugvlucht 20 kg ruimbagage meenemen, max. 89 cm hoog en 115 cm breed.

Ruimbagage 20kg (SN)
€ 48 Optioneel

Ruimbagage is tegen betaling bij te boeken. Kies je voor deze optie dan mag je tijdens de heen- en terugvlucht 20 kg ruimbagage meenemen.

Handbagage vlucht (bij vluchten)

Handbagage
Inbegrepen

Je handbagage mag alleen bestaan uit een kleine handtas, laptoptas of rugzak  en mag meestal max. 8 kg wegen, afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij.
Opblaasbare voorwerpen, inclusief opblaasbare ballen met sportieve doeleinden zoals voetballen zijn niet toegestaan aan boord.

Chersonissos

Chersonissos ligt in het noorden van het prachtige eiland Kreta, gekend van de mooie stranden en de gemoedelijke, gastvrije atmosfeer.  De zon schijnt er altijd, de mensen zijn héél vriendelijk en de échte Griekse sfeer kan je overal opsnuiven. Chersonissos is "the place to be" voor jongeren en wordt er in de zomermaanden werkelijk door overspoeld!  Dit zorgt voor een gezellige drukte in een relaxte sfeer. De vele discotheken, bars en terrasjes in combinatie met het heerlijke klimaat hebben een onweerstaanbare aantrekkingskracht op de jongeren. Chersonissos leeft dan ook dag en nacht!

Starbeach is zonder twijfel dé hotspot van Chersonissos.  Overdag met een heerlijk beat op de achtergrond heerlijk chillen in de loungezetels aan het zwembad en genieten van een drankje aan één van de poolbars, een hapje eten of je adrenalinekick nodig, dan is er watersport en dé legendarische bungeejump.

Waarom jij écht mee wil naar Chersonissos
 • Zon, relaxen, lekker eten en vooral... véél feest
 • Een gezellige drukte in een relaxte sfeer
 • Heerlijk eten in oud-Chersonissos met gezellige restaurantjes
 • Bruisend nachtleven met top DJ's
 • Star Beach, dé ontmoetingsplaats voor jongeren, non-stop actie, relaxen en feesten!
7 foto's

Uitgaan in Chersonissos?

Op stap gaan en je helemaal uitleven

Chersonissos is een topbestemming voor jongeren die na een dagje relaxen op het strand het bruisende nachtleven willen induiken. De discotheken, bars en cafés in Chersonissos zijn dan ook doorgaans goed gevuld en er heerst een gezellige en gemoedelijke sfeer. 

5 foto's
 • Bio Bio, ieder jaar houdt Bio Bio haar naam weer hoog door de goede keuze aan muziek, de altijd goede sfeer en lekkere drankjes. 
 • Paradiso, midden op de boulevard in het hartje van Chersonissos zit de altijd populaire club el Paradiso. Iedere nacht tot in de late uurtjes is deze club afgeladen met vakantiegangers van verschillende nationaliteiten.
 • Cameo Club, lekker genieten van de uitgebreide shotkaart of 1 van de bijzondere cocktails op de kaart.
 • ... en zoveel gezellige barretjes, danscafés en verlichte terrasjes.

Transport

Met het vliegtuig

 • Vlucht heen/terug vanuit Brussel of Maastricht naar Heraklion
 • Hoofdzakelijk met Corendon Dutch Airlines
 • Keuze uit verschillende vluchten
 • Ontvangst in luchthaven door reisleider Jongerentravel bij aankomst in de luchthaven van Heraklion
 • Transfer van luchthaven naar badplaats & terug

Praktisch - Chersonissos Free Spirit Limited

Leeftijden

Minimumleeftijd: 16 jaar, dit is de effectieve leeftijd op de dag van vertrek!

Uitzondering: zijn jullie met minstens 3, dan mag 1 iemand mee die 15 jaar is, maar wel nog 16 wordt hetzelfde jaar. Verhouding is dus 1/3.

Opgelet!
Bij wet mogen -16 jarigen geen clubs en bars betreden. Er wordt identiteitscontrole gedaan, waarbij zij jou de toegang kunnen weigeren. Wij raden het dan ook af om je als -16 jarige in te schrijven voor deze doelgroep, aangezien hier steeds een partydeal is inbegrepen. Indien ze jou de toegang weigeren, zal je terug moeten keren naar het hotel.

Kijk zeker ook eens naar onze doelgroep Young Spirit (15-17 jaar), ideaal als je een mixed groep hebt!

De begeleiding

Overdag kan jij gerust ‘je plan trekken’, maar om ’s nachts alleen uit te gaan tot de zon weer opkomt, daar ben je nog net iets te jong voor (jij vindt misschien van niet, maar je ouders wel). Met Free Spirit Limited heb je de ideale compromis: Overdag ben je vrij om je dag zelf in te vullen en bijna elke avond bouwen we een feestje samen met de monitoren! Een WIN-WIN situatie dus!

By day Free Spirit Limited

Ons eigen Free Spirit Limited-monitorenteam zorgt voor de praktische organisatie.  In de voormiddag is er een aanmeldmoment bij de monitoren.  De rest van de dag ben je vrij.  Je kan meegaan op één van de vele uitstappen/excursies die we aanbieden (vrijblijvend) of je deelt je dag zelf in: chillen op het strand of aan het zwembad, shoppen, terrasje doen, ...! 1 x per week hebben we onze JT-beachday, we brengen dan samen een middag op het strand door.  

By night Free Spirit Limited

’s Avonds eten we samen met de groep en erna gaan we natuurlijk een legendarisch feestje bouwen. Jullie hebben namelijk allemaal een partydeal (inbegrepen in de prijs van de reis)! Het uitgaan gebeurt in groep, onder het motto: samen uit, samen thuis. Ben je moe en wil je vroeger naar huis.  Geen probleem, onze monitoren zorgen dat je thuis geraakt! We laten immers niemand alleen ’s nachts naar huis gaan! Geen zin om uit te gaan, geen probleem!  Onze monitoren voorzien een leuk alternatief of je kruipt eens “vroeg” je bedje in.  Maar dit controleren we natuurlijk, want 'onnozel' zijn we natuurlijk niet :)

Alcoholgebruik

Vanaf 16 jaar mag je bier of wijn drinken (volgens de Belgische wetgeving), maar alcoholmisbruik is NIET toegestaan. We willen je namelijk wel een onvergetelijke vakantie bezorgen, maar met al je hersencellen nog intact!

Onze monitoren

Onze monitoren is er voor jou!  Zij verblijven bij jou in het hotel en staan 24/7 voor je klaar.  Je kan bij hen terecht voor al je vragen en/of problemen. Maar zij zijn er ook voor de FUN!  Overdag samen een terrasje doen, een secret spot aan het strand ontdekken, een leuke beachbar,… zij stellen voor en jij beslist of je meegaat. ’s Avonds zijn zij de sfeermakers tijdens de vele feestjes.

Onze reisleiders en monitoren zijn allemaal vrijwilligers, die zich in hun vrije tijd engageren om jou een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Je betaalt een bijdrage van 10 euro per persoon, voor de opleiding en bijscholing van onze reisleiding & monitoren.  Deze is in handen van het opleidingscentrum Sports4fun vzw.

Waarom je ouders ook gerust mogen zijn?

 • Wij zijn niet aan ons proefstuk toe, maar organiseren al 36 jaar reizen voor jongeren!
 • Wij staan nooit stil. De jeugd evolueert en wij ook.  Wij nemen geen genoegen met ‘bijna goed’, maar streven altijd naar ‘perfectie’.
 • Wij zijn koppig, wij sluiten geen compromissen als het over minimumleeftijd, alcohol en drugs gaat, want tenslotte gaat dit over veiligheid, jullie veiligheid!

Free Spirit Limited, wat is dat?

 • The perfect match: overdag vrij, ’s avonds in groep uitgaan
 • Vanaf 16 jaar tot 17 jaar
 • Een populaire jongerenbestemming, een toplocatie aan zee
 • Heerlijke excursies & memorabele party’s op maat van jongeren
 • Monitoren die er alles aan doen om jouw vakantie onvergetelijk te maken
 • De tijd van je leven, samen met je vrienden & de nieuwe die je leert kennen

Lees meer info

Heb je er al zin in gekregen?

Ontdek je mogelijkheden of start je boekingsaanvraag!
Ga naar reisoverzicht
Alternatieve verblijven binnen dit pakket
top