22 december 2022

NIEUW JT concept! De backpacktrips.

Zoek je meer dan zon, zee, strand en chillen? Trek jij graag de grootsteden in en ben je op zoek naar de diepste geheimen van de stad? Dan hebben wij de vakantie van je dromen in ons aanbod! Dé fantastische backpacktrips naar Spanje, Portugal, Oost-Europa, Kroatië-Italië en Italië wachten op jou!
Ter plaatse reizen we met de trein van de ene grootstad naar de andere, een echt avontuur samen met leeftijdsgenoten! Tijdens jouw reis verblijf je in leuke en gezellige jeugdhostels, want we blijven natuurlijk in het backpack-thema hé!

PS: Zoek jij nog een reis in de paasvakantie, maar ben jij geen sneeuwfan? Ook in de paasvakantie bieden wij enkele backpacktrips aan! 

Weet jij niet te kiezen tussen deze fantastische trips? Wij lijsten onze nieuwe toppers graag voor jou op

Onze backpacktrips op een rijtje


Backpacktrip Portugal

Bem-vindo a Portugal! Het land van gegrilde sardientjes, melancholische fado, de glorierijke ontdekkingsreizen, mooie zandstranden en zoveel meer!

Jouw onvergetelijke trip start op de luchthaven van Zaventem. Eens aangekomen in Portugal, nemen we telkens de trein verder naar jouw volgende bestemmingen. Tijdens de trip bezoek je maar liefst 3 parels van steden: Porto, Lissabon en Faro

Enkele extra aanraders tijdens jouw reis:

Porto: Porto by Tuktuk / Sea life Porto I 
Lissabon: Amfibietocht I Feestboot tijdens zonsondergang
Faro: Boottocht aan de Algarve kust tussen wilde dolfijnen

Doelgroep:
YOUNG SPIRIT - 15 tot 17 jaar
FREE SPIRIT - 16+ jaar
JTNEXT -18+ jaar

 


  

Backbacktrip Italië

Benvenuto in Italia! Niet enkel het land van pizza en pasta. Een wondermooi land met prachtige geheimen, die jij gaat ontdekken! Tijdens deze trip trekken we naar dé modestad, de hoofdstad van het Romeinse Rijk en de stad waar de pizza ontstond.

Jouw Italiaanse trip start op de luchthaven van Zaventem. Eens aangekomen in Italië nemen we de trein verder naar de grootsteden van het land. Tijdens de trip bezoek je maar liefst 4 Italiaanse parels: Milaan, Rome, Firenze en Napels.  

Enkele extra aanraders tijdens jouw reis:

Milaan : Milaan by riksja
Rome : Streetfoodtour I Raften in Rome + pizza
Napels : Pizzaworkshop

 Doelgroep:
YOUNG SPIRIT
 - 15 tot 17 jaar
FREE SPIRIT - 16+ jaar
JTNEXT - 18+ jaar

 

(Beach- &) Backpacktrip Spanje

Bienvenido a España! Ben jij een echte levensgenieter en schrikt lekker eten jou niet af? Geniet van overheerlijke tapas, paella, gazpacho en tortilla in overvoed.

Jouw fantastische trip start op de JT-bus, die jou naar Malgrat de Mar brengt. Hieruit reizen we per trein verder door naar Barcelona. Tijdens deze onvergetelijke trip bezoek je 3 prachtige Spaanse steden: Barcelona, Sevilla en Madrid
Heb jij toch nog nood om echt van de Spaanse zon te genieten? Breid jouw trip dan uit met nog enkele dagen Malgrat de Mar.

Enkele extra aanraders tijdens jouw reis:

Barcelona: Barcelona by bike I Partyboat met BBQ
Sevilla: Flamencoshow
Madrid: Madrid by Tuktuk 
(Malgrat De Mar: Catamarancruise)

 Doelgroep:
YOUNG SPIRIT
 - 15 tot 17 jaar
FREE SPIRIT - 16+ jaar
JTNEXT - 18+ jaar

 

 

 

Backpacktrip Oost-Europa

Willkommen in Osteuropa! Niet enkel de strandbestemmingen zijn mooie parels. Ook het oosten van Europa heeft heel wat stadsgeheimen achter de hand! 

Jouw fantastische trip start in het Centraal station te Antwerpen of Brussel. Hier nemen we de trein naar onze eerste bestemming, Amsterdam. Ook voor de volgende steden maken we gebruik van de trein. Tijdens deze trip bezoek je maar liefst 3 wondermooie steden: Amsterdam, Berlijn en Praag.

Enkele extra aanraders tijdens jouw reis:

Amsterdam: Avondrondvaart Amsterdam
Berlijn: Icebar
Praag: Rondvaart met diner

VOLZET


Beach- & backbacktrip Kroatië-Italië

Benvenuti in Croazia e in Italia! Maak jij liever de combo tussen strand en stad? Trek dan mee naar onze beach- & backpacktrip Kroatië en Italië. 

De wonderbaarlijke trip start op de JT-bus richting Pula - Kroatië. Hier genieten we enkele dagen van een strandvakantie. Ben jij toch benieuwd naar het stadje Pula? Dan trekken we de stad in. We zetten onze reis verder met de boot naar het romantische Venetië. Daarna bezoeken we de steden Firenze, Pisa en Bologna per trein.

Enkele extra aanraders tijdens jouw reis:

Pula : Snorkel, zwem en kajaktocht 
Firenze : Steppen met zonsondergang
Pisa: Pisa by bike
Bologna: Bologna by bike

VOLZET

Wat wordt jouw ultieme backpacktrip?


top