28 november 2023

7 REDENEN WAAROM JIJ EEN JONGERENREIS MOET DOEN

Ondertussen zijn de wintertempraturen echt toegeslagen. ’s Nachts vriest het, in de ochtend moet je al opletten dat je niet uitglijdt en je moet al bijna in de donker terug naar huis van school.

Sommige genieten hiervan, maar jij… Snakt naar een nieuwe zomer. Een zomer vol plezier en vakantieplannen.

Heb jij ooit al een jongerenreis gedaan in groep? NEEN?! Waar wacht je nog op?

Voor jongeren die écht willen leven, is er geen betere manier dan samen de wereld te ontdekken! We hebben het over groepsreizen - de ultieme squad quest die je niet wilt missen.
Hier zijn 7 knallende redenen waarom jij jezelf moeten storten in de magie van groepsreizen!

 

1.       Verken de wereld zonder ouders, maar met leeftijdsgenoten

Laten we eerlijk zijn, een reis maken zonder je ouders is niet alleen leuker, het opent ook de deuren naar een wereld die je nog nooit alleen hebt kunnen verkennen. Vind je het toch een beetje spannend om alleen te gaan? Laat die gedachte maar achterwege want je hoeft je nergens zorgen over te maken.

Onze jongerenreizen zijn groepsreizen, dus je zult nooit in je eentje zijn op je bestemming. Meer dan 1000den jongeren uit België en Nederland reizen tijdens de zomer mee met Jongerentravel.
Daar is het genieten, feesten, zonnen, nieuwe vrienden maken,… NOEM. MAAR. OP.

 

 

 

2.       Squad Goals Bereiken:

Wie zei dat jouw squad alleen in de buurt rondhangt? Verleg de grenzen van vriendschap door samen de wereld te veroveren. Groepsreizen geven je de kans om samen doelen te stellen, van de ene bestemming naar de andere te springen en die perfecte Instagram-waardige foto te maken. Jullie zijn niet alleen een squad; jullie zijn een reizende bende!

 

 

3.       Je bent geen planner of je hebt geen tijd om een reis te plannen:

Laat de stress van reisplanning aan ons over! Met bijna 40 jaar ervaring bezorgen we je de trip van je leven waarbij je heel veel beleeft en zelf niks meer moet regelen.

Gedurende de 1, 2 of zelfs 3 weken dat je kan reizen met Jongerentravel, doe je allerlei geweldige activiteiten samen met leeftijdsgenoten. Denk maar aan een Catamarancruise, paintballen in het wilde bos, waterpret op de zee of leuke steden bezoeken.

En ja, jouw persoonlijke planning ligt voorgeschoteld bij aankomst op je bestemming

 

 

 

 

 

4.       Voordeliger dan in je eentje

Op je eentje zou het meer kosten: Doordat we kosten voor accommodatie, vervoer, gidsen en activiteiten delen, is een groepsreis vaak een stuk voordeliger dan een reis die je helemaal alleen zou doen.
Denk ook maar aan de activiteiten. Omdat we met grote groepen zijn, krijgen wij en dus ook jij korting!

 

 

 

5.       De meest ongelofelijke plekken ontdekken

Het ontdekken van nieuwe plekken is een van de belangrijkste redenen waarom we zo graag reizen. Het biedt ons de kans om te ontsnappen aan hun dagelijkse routine en te genieten van nieuwe ervaringen.
En wat is er nu leuker dan dit te doen in groep met een tal van reisgenoten, met dezelfde interesses.

 

 

 

 

 

 

6.       FOMO? Nul Komma Nul!

Bang om iets te missen? Met een groepsreis hoef je je daar geen zorgen over te maken. Elke dag is gevuld met opwinding, van avontuurlijke excursies tot relaxte chill-sessies. FOMO? Nul komma nul!

Bovendien zijn er tegenwoordig tal van nieuwe en onbekende bestemmingen die wachten om ontdekt te worden door avontuurlijke jonge reizigers.

 

 

7.       Memories Made Together, Stay Forever:

Er is niets leukers om thuis reisherinneringen te kunnen delen met andere. Met zo’n groepsreis creëer je met elkaar mooie reismomenten, die je hele leven lang bijblijven. Deze reismomenten zorgen voor een bijzondere band met elkaar. Met de Jongerentravel reüniefeestjes zal je al snel weer met elkaar die mooie reisverhalen delen.

Je zal niet de eerste zijn die er een nieuwe vriendengroep aan overhoudt.

 

 

Waar wacht je nog op? Trek die reisschoenen aan, verzamel je squad en laat het avontuur beginnen! Jonge zijn niet zomaar vakanties; het zijn epische verhalen die wachten om geschreven te worden.


Samen ontdekken, samen lachen, samen beleven - dat is waar het allemaal om draait.
Let's squad up and travel on!

 


top