13 september 2023

WANNA JOIN OUR JT CREW?

Heb je na het zien van alle leuke posts, stories en geweldige verhalen van deze zomer dé kriebels te pakken en wil je ook deel uitmaken van de Jongerentravel-familie? Ben je minimum 17 jaar, ben je gedreven en spreekt monitor zijn bij Jongerentravel jou wel aan? Maar je hebt geen of onvoldoende ervaring in jeugdwerk? Dan is deze 4-daagse tijdens de herfstvakantie op jouw lijf geschreven! De cursus is al voor 70% uitverkocht, wacht dus niet langer want het aantal plaatsen wordt niet uitgebreid! Zoals steeds streven we naar kwaliteit, en niet naar kwantiteit! Want jij wordt écht 1 nieuwe CREW member die we écht willen leren kennen, en niet zomaar 'iemand'!

Van 2 november tot 5 november 2023 slaan onze ambassadors, huidige JT CREW en het bureel de handen in elkaar om jou een volwaardig beeld te geven van het monitor zijn binnen onze CREW. Verwacht je aan een boeiende afwisseling tussen theorie en praktijk met de nodige groepssfeer en ambiance! In een mum van tijd heb je de smaak en het enthousiasme van onze CREW te pakken en wil je nooit meer weg! 

Meer informatie over dé opleidingscursus die je niet wil missen vind je hier! Zit je met vragen? Aarzel niet om even telefonisch of via mail contact met ons op te nemen!

Heb je wel al enige ervaring binnen jeugdwerk of doe je een opleiding die aanleunt bij onze jeugdorganisatie? Solliciteer zeker al eens online, dan neemt Maxim spoedig met jou contact op om jou even persoonlijk te leren kennen! Het online sollicitatieformulier vind je hier

HOPELIJK WORD JIJ ONZE NIEUWE MEMBER! 

LIEFS, DE JT CREW


top